Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB

  • Operativsystem: Android 11
  • Skärmstorlek: 6.8 tum
  • Lanseringsår: 2021
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Topper

113 omdömen

en månad sedan
Denna korta intrycks recension är från en som använder både android baserade mobiler och iphone Saker som kan vara bra och veta - Använder sig av Exynos 2100 ej qualcom 888, gäller alla telefoner som säljs i emea regionen idagsläget. - Tung du kan hålla i enhand beroende på handledstyrkan men 2handsfattning för det mesta iaf för mig som kille. Ok med det ur världen. Det finns drös med videos som förklarar skillnaden mellan Exynos 2100 och qualcom och på pappret så är qualcom en aning vassare. Det har dock ingen betydelse för gemene man, allt flyter på som det ska vilket man förutsätter, Priset är en aning dyrt med tanke på att det har det lite svagare chipset, men hur man ska sätta priset kan inte jag svara på. Faceid funktionen får bara ok på sätt o viss kanske det är bra den inte är känsligare jämfört med iphone där den låser upp telefonen bara man tänker "iphone". men den gör sitt jobb till 99% Touchid fungerar bra sällsynt jag har problem men inte lika bra som iphone om man jämför sida vid sida. tips är att ställa in flera fingrar ex en eller 2 från varje hand. Ang cameran den gör sitt jobb och är en smaksak om man föredrar den eller ex den på iphone 11/iphone 12, finns vassare kamera mobiler på marknaden. Går att ställa in att skjuta raw om man vill vilket ska vara standard 2021 enl mig att det går camera optiken har fått lite sämre på dxomark.com jämfört med s20 ultra, men då pratar man skillnader som återigen gemene man troligtvis inte märker. Personligen är jag nöjd med köpet. ps, mobilen är inte inställd på WQHD+ från fabrik så det får man ställa upp i inställningarna om man vill ha det, den är inställd på lägre upplösning som standard.
l
larswik

86 omdömen

en månad sedan
Köpte förbokad version och visst är det kameran som lockat, samt lurarna trodde jag. Kommer från Sony och endast detta är en äldre lur som denna tar plats med finesser som inte fanns. Med upptäckte att den säger ifrån med adapter till trådande lurar? Här kör Hifi ljud och kan inte då njuta av bästa förutsättning... blir ofta nekat av fingerinloggning samt ansiktet känns inte igen vilket är frusterande. Det finns fortfarnde brister om en på det hela är en bra lur.
A
Alven72

41 omdömen

2 månader sedan*
Det var förstås kameran som lockade mig (och sambon) att köpa dessa fantastiska skapelser. Efter en vecka blir vi lika hänförda över dess autofokus och de många objektiven. 10 ggr optisk zoom är mycket och man behöver vara utomhus för att ha nytta av den, såvida inte små detaljer i inredningen är intressant. I vanlig Samsung-anda är telefonen genomtänkt och jag känner igen mig från tidigare modeller, senast S10 Plus. Skärmen flyter fint med den höga frekvensen på upp till 120 Hz (jag använder det dynamiska läget, som drar lite mindre batteri, så att den själv känner av vilken frekvens som passar). Alla appar svarar snabbt. Ljudet har djup (inte bara en väsande diskant) och med luren rätt placerad på ett bord kan jag uppleva stereo vid filmtittande. Att det inte finns uttag för klassisk 3,5 mm-lurar blir allt vanligare och inget man längre kan reta sig på, tycker jag. Bara att skaffa adapter eller köra trådlöst. När man gett över 14 000 för en telefon (eller egentligen något så otroligt mycket mer än en telefon) så ska den inte ha några större brister. och jag hittar ingen "deal breaker", men vill ändå kommentera detta: - Laddningen är inte så snabb som vissa andra toppmodeller. Samsung har strypt den till 25 W. Jämfört med den OnePlus 8 Pro som jag nyss haft tar det dubbelt så lång tid att ladda. - Fingeravtryckssensorn är rent ut sagt dålig. Där var OnePlus ett enormt steg före i utvecklingen. - Inte lika övertygad över dess navigeringsgester, som jag blev förtjust i på OnePlus. Jag överväger att gå tillbaka till knapparna längst ner, speciellt pga Samsung Pay som gärna vill ploppa upp. Ja, efter att ha ägt 40, kanske 50 mobiler under åren blir man kanske en smula kräsen, men jag skulle trots kritiken ovan säga att det här är utan tvekan den bästa telefonen just nu! Tillägg: Ni som gnäller på Exynos-processorn är ungefär som att jämföra Porsche och Ferrari på olika banor. Exynos vann testet vid vanligt användande, drog 10 % mindre batteri och var en hårsmån ifrån Snapdragon på grafiken. Hur många märker den skillnaden till vardags?
*Redigerades 2 månader sedan
S
Simon15

8 omdömen

2 månader sedan
+120 Hz, skillnad är enorm jämfört med S10 + Kameran + Skärmen, 8-9h screen on time + Exynos är likvärdig med Snapdragon det här året - Vikten. 230 gram är i det tyngsta laget. Om du inte behöver den bästa batteritiden (6.5-7h screen on time) eller tänkt använda space zoom regelbundet är S21 ett bättre val för 4000:- mindre. - MicroSD kort, hörluraruttag borttaget
k
krille_ro

46 omdömen

2 månader sedan
Wow! Alla ni som gnäller om exynos vs 888, Lägg av! Ni har inte ens testat telefonen. Än mindre ägt den. Och skillnaden är marginell vid normalt användande ändå... Kolla tex på The Tech Chap test på Youtube så ser ni att skillnaden är försumbar för det mesta. Jag har den. Den är snabb och kameran är fantastisk. Just nu det bästa du kan få i en mobil. Zoomen funkar verkligen till skillnad från S20 Ultra. +Kameran är grym. Vad man än vill göra. Macro, zoom, porträtt, landskap. Den klarar allt. +Batteriet är över förväntan. Med storleken på skärmen, cpu och 120 Hz var jag orolig, men den klarar lätt en hel dag och jag har fortfarande 20% kvar på kvällen. +Skärmen är så bra det kan bli. Superskarp och behagligt snabb med 120Hz. Framförallt ljusstyrkan är extrem. Inga problem när solen ligger på. + Snabb! Ja, ja. Jag har också kollat benchmark-klippen på youtube. Men allvarligt. Hur ofta tänker du sitta och stirra på Geekbench 5 snurra på mobilen? Inte jag iallafall. -Bixby är tyvärr fortfarande kvar...men går att stänga av. Undrar när Samsung kommer ge upp... 😁 -Minnesplatsen är det synd att man snålade in på. Framförallt eftersom man har 3 SIM platser med eSIM inräknat. -Synd att man inte gjorde plats för en s-pen i själva chassit. Fast då hade det ju varit en Note... - Knappar på bara en sida tar ett tag att vänja sig vid. - I tyngsta laget med sina 227g Är den värd pengarna? Ja det beror på. Mycket pengar för en mobil förstås, men vill man ha det bästa kostar det... Och just nu finns det inte konkurrent som kommer i närheten av den här kamera-monstret.
sweden721127
sweden721127

185 omdömen

2 månader sedan
Fantastisk mobil med grym kamera, bra batteritid och riktigt läcker design.
P
Pierre S

1 omdöme

2 månader sedan
Förbeställde denna version via Comviq där de hade ett supererbjudande, 24 á 400kr, totalt 9600kr. Bindningstid på 24 månader med ett av deras abonnemang. För de priset så är jag mer än nöjd! Till recensionen. Jag har enbart haft den några dagar och kommer ifrån en S9+. Det första man märker är vikten. 240 gram jämfört med ca 200 gram, det känns mer än vad man tror men börjar vänja mig. Skärmen är stor och svår att hantera med en hand men där är UI 3.0 till stor hjälp och förenklar de! Den har Exynos som har fått mycket skit senaste året men 2100 håller måttet! OK GPU/grafik men sämre än Qualcomm 888, A14 (Apple). CPU/processorn är snabb och rapp. Kamerorna är bra, både fram och bak men är ingen direkt fotograf. Skärmen är strålande, 10-120hz intervall! Sparar på batteriet och är superlen och fin när de behövs 120hz. Högtalarna kan ge mycket ljud men saknar bas. Batteritiden är grymt bra! Med 5.000 Mah så räcker batteriet länge. I skrivande stund så är skärmtiden på 8h 40 min och 20% kvar. Har visserligen energisparläge på där den optimerar batteri/prestanda. 2,5 timmar FB (mycket video tittande), 1 timme snapchat, 1 timme Blocket. Så inga appar som kanske kräver full kräm men detta klarade jag inte på min S9+! Allt som allt, jag hade inte köpt den för 14.000kr utan köpte den för erbjudandet + buds pro som var med i förbokningen. Som telefon så får den full pott, vissa nackdelar men ingen telefon är perfekt. Annars, för dig som köper eller är sugen på denna telefon. Köp, du kommer inte bli besviken!
2 månader sedan
spring och köp

Google