Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 128GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 128GB

  • Operativsystem: Android 11
  • Skärmstorlek: 6.8 tum
  • Lanseringsår: 2021
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
rockit4
rockit4

33 omdömen

6 dagar sedan*
Kort och gott en bra telefon. Några saker Samsung bör fundera på om man inte vill tappa kunder i framtiden. Jag har varit med Samsung sedan S4:an men börjar tröttna: - Den är hal så in i h*lvete. Har du spelat air hockey så kommer du känna igen pucken. Jag har, efter knappt en vecka, redan kastat iväg den av misstag. - Var är 3.5 mm uttaget?! Det sitter ju på budgetluren A42! Skulle inte Galaxy vara det bästa? Jag har min gamla S10:a för att lyssna på ljudbok i sängen. - Var är minneskort-platsen? Min telefon är redan mer än halvfullt. - 13000 kr är på tok för dyrt! - Den blir otrevligt varm om man filmar eller gör annat "krävande" - Bixby-knappen är borta men man aktiverar det ändå av misstag titt som tätt... - En vecka i fickan och den har redan repor i displayen. Spelar ingen roll hur superstark display man utvecklar om den inte ens klarar fickan (utan nycklar). - Orkar inte hetsa igång på vad jag tycker om att laddaren saknas. Men det är katastrof och jag kommer att ladda med 15 W (S10-laddaren) eller köpa något annat märke på laddaren. Boxen är inte ens speciellt liten (som var ett av argumenten för att ta bort den). Samt att alla papper och sim-verktyget är kvar (alla har gem och ingen läser papperna). Hade det verkligen varit så farligt att skicka ut en värdecheck på ett par vanliga trådade lurar (iphone-style) och en laddare?!
*Redigerades 6 dagar sedan
PreXisioN
PreXisioN

39 omdömen

en månad sedan*
Batteri 5/5 Skärm 5/5 CPU/Ram 5/5 Mjukvara 3,5/5 (4,5/5 efter lite pill) Kamera 5/5 Design 5/5 Funktionalitet 4/5 (saknar 3,5mm jack och micro-SD slot) Förbokningsbonus (Galaxy Buds Pro) 5/5 Pris 3/5 Överlag värde 4,5/5 Överlag betyg 5/5 Det kan bara bli marginellt bättre härifrån, det här är så gott som perfektion vad gäller funktionalitet & användarupplevelse. Bortsett från pris, storlek & vikt (icke-faktorer för mig) så är det här bästa, mest kompromisslösa (inte helt fullständigt dock), TopOfTheLine telefonen 2021
*Redigerades en månad sedan
k
krille_ro

46 omdömen

3 månader sedan*
Wow! Alla ni som gnäller om exynos vs 888, Lägg av! Ni har inte ens testat telefonen. Än mindre ägt den. Och skillnaden är marginell vid normalt användande ändå... Kolla tex på The Tech Chap test på Youtube så ser ni att skillnaden är försumbar för det mesta. Jag har den. Den är snabb och kameran är fantastisk. Just nu det bästa du kan få i en mobil. Zoomen funkar verkligen till skillnad från S20 Ultra. Mycket tack vare superstabil optisk bildstabilisering. +Kameran är grym. Vad man än vill göra. Macro, zoom, porträtt, landskap. Den klarar allt. +Batteriet är över förväntan. Med storleken på skärmen, cpu och 120 Hz var jag orolig, men den klarar lätt en hel dag och jag har fortfarande 20% kvar på kvällen. +Skärmen är så bra det kan bli. Superskarp och behagligt snabb med 120Hz. Framförallt ljusstyrkan är extrem. Inga problem när solen ligger på. + Snabb! Ja, ja. Jag har också kollat benchmark-klippen på youtube. Men allvarligt. Hur ofta tänker du sitta och stirra på Geekbench 5 snurra på mobilen? Inte jag iallafall. -Bixby är tyvärr fortfarande kvar...men går att stänga av. Undrar när Samsung kommer ge upp... 😁 -Minnesplatsen är det synd att man snålade in på. Framförallt eftersom man har 3 SIM platser med eSIM inräknat. -Synd att man inte gjorde plats för en s-pen i själva chassit. Fast då hade det ju varit en Note... - Knappar på bara en sida tar ett tag att vänja sig vid. - I tyngsta laget med sina 227g Är den värd pengarna? Ja det beror på. Mycket pengar för en mobil förstås, men vill man ha det bästa kostar det... Och just nu finns det inte konkurrent som kommer i närheten av den här kamera-monstret. Uppdatering: Nu har jag haft mobilen i ett tag och kompletterat med en s-pen. Roligt för att göra små teckningar, men knappast något jag kommer använda i längden. En funktion som dock är rejält underskattat är trådlös DeX. Man kan enkelt få upp mobilen i datormode på kompatibla TV apparater. Batteritiden är bland det bättre jag upplevt. Håller lätt en hel dag med flitigt användande och Netflix tittande. Så bra att jag ibland glömt ladda mobilen på natten och ändå haft ordentligt med batteri kvar dag två. Har hunnit prova på 5g hastigheten i centrala Stockholm och wow! 1 Gbs är inte dåligt, men å andra sidan kanske man får med alla 5g mobiler.
*Redigerades en månad sedan
I
Interista08

11 omdömen

en månad sedan
Älskar den. Mycket nöjd. Bästa kameran jag har ägt
m
malmöiten

3 omdömen

en månad sedan
14k för ett flaggskepp med exynos, nej tack. Visst har det nya exynos fått sig en bump uppåt, men det finns kraftfullare mobiler för hälften av priset. Med extremt längre batteritid dessutom. Skall man betala dessa summor skall man få det absolut bästa tycker jag. Jag hoppas försäljningen går sämre och sämre för Samsung tills dem lär sig att vi vill ha det bästa i Europa.
E
Expertos

3 omdömen

en månad sedan*
Köp inte den här överprisad samsung mobilen. Exynos versionen av denna mobil har mindre kraft och mycket dåligare batteritid än snapdragon motsvarande processor. Men i slutet av dagen är det upp till dig som köpare att bestämma. Lycka till!
*Redigerades en månad sedan
O
Oscar

1 omdöme

en månad sedan
Grym kamera. Skjuter RAW med huvudkameran och kör postprocess i Lightroom. Sinnessjukt för en telefon. Även 10x zoomen är skarp om man vet vad man sysslar med och det är vettigt ljus, det går att krympa djupet i bilden så att det ser ut som ett tele på DSLR i lägre upplösningar. Exynos-processorn levererar till skillnad från i S20 Ultra i paritet med Snapdragon. I övrigt en mycket kompetent Android. Å ja, skärmen är nog den bästa jag har i min ägo, då inkluderar jag en kalibrerad desktopmonitor av bättre kvalitet.
S
S8-plus-e-SKIT

13 omdömen

2 månader sedan
Kostar nu 8281 Kr (999 USD) på Amazon medans vi här ... F**********N ta .....
halvledaren
halvledaren

125 omdömen

2 månader sedan
Bra men klumpig och ännu kan inte kameran fokusera riktigt. Jag får mycket bättre bilder med min Galaxy S10a på normalt till svagt ljus. Jag har haft den en vecka nu.
T
Topper

113 omdömen

2 månader sedan
Baserat på dom testerna gällande exynos o 888 som finns så imo är det ingen större skillnad för en vanlig användare. Men kan man så vänta in lite reor punta 12k kontant är lite magstarkt
Sida 1