Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B 128GB

Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B 128GB

  • Operativsystem: Android 11
  • Skärmstorlek: 6.2 tum
  • Lanseringsår: 2021
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Johnny

2 omdömen

3 månader sedan*
Fick hem den idag. Känns budget hela mobilen. Kvaliteten känns medioker, skärmen känns budget och vet i fan första gången jag varit missnöjd med en ny mobil fast d var 4 år sedan sist. Om den kostade 2500 så skulle jag inte klaga! Uppdatering: Ibland hänger sig appar och mobilen är allmänt seg. Så ska d absolut inte vara på en så dyr mobil.
*Redigerades 2 månader sedan
E
Empos

6 omdömen

2 månader sedan*
Bra mobil! Köpte den rosa varianten. Fin skärm. 120 Hz är att föredra framför högre upplösning. Jag har bra batteritid så denna version av exynos är inte värd en utskällning... Ingen speciell värmeutveckling. Har även saknat fingeravtrycksläsare då jag inte gillar face id.
*Redigerades 2 månader sedan
O
Onge

96 omdömen

2 månader sedan
Riktigt grym och vacker telefon. Perfekt i storlek, snabb processor, superb kamera. Att den inte är i glas på baksidan gör inget då den är matt och blir lättare och mer stötsäker. Toppbetyg åt ännu en Galaxy-generation. Har haft 1an, 3an, 5an, 8an, A71 och nu 21an :-)
t
tompatomp

27 omdömen

2 månader sedan
Riktigt nöjd med den här telefonen. Bilden är skarp och kameran är grym. Batteritiden räcker och blir över. De saker folk har klagat på är vad jag ser som icke-problem.
H
Hadi

5 omdömen

2 månader sedan
Haft andra telefoner med fingeravtryck underakärmen och fungerat bra men S21 har den värsta och sega fingeravtryck och ansiktsigenkänning är seg med. Annars fungera bra resten.
Wicked261
Wicked261

124 omdömen

3 månader sedan*
Som de flesta blev även jag skeptisk till Samsungs S21 modeller när jag fick se att de inte var utrustad med wqhd skärm, sd-kort eller en en baksida i glas.. plast i en premium-lur?! Men för egen del har jag aldrig kört nån av mina tidigare telefoner i mer än "Full HD" och sd-kort har jag inte haft i telefonen på många år då molntjänsterna är svårare att tappa bort än telefonen. Den böjda skärmen har jag även börjat ogilla de sista två åren då den inte är särskilt praktisk jämfört med en platt skärm. Blev glad att man äntligen erbjuder platt skärm på en S modell. För egen del har jag kört puls modellerna sen dom kom ut men kände att det var dax att prova den lite mindre varianten detta året. Och trots att de inte skiljer så många mm så är denna betydligt trevligare att hålla i än plus modellen. Hur som.. de är det en grymt rapp telefon, nya exynos 2100 är ett rejält kliv framåt. Skärmen är som väntat sjuk fin å 120 Hz är något som alla telefoner borde ha. Byggkvaliteten känns som vanligt på topp å skärmskydd kommer monterat från fabrik. Dock känns de lite sniket att Samsung precis som Apple inte längre skickar med laddare. Hörlurarna med sladd klar jag mig förvisso utan ;-)
*Redigerades 3 månader sedan
2 månader sedan
Fin tel. Bra kamera, bra skärm, allt är bra. Det enda jag inte tyckte om var ingen MicroSD-kortplats, men jag lever utan den.

Google