Kategorier
Prisjakt

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Mobilapp för styrning av funktioner
  • Ljudnivå: 60 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Roborock

Roborock S5 Max

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(27 omdömen)
5
(20)4
(4)3
(0)2
(0)1
(3)
Sorterat efter datum
S
Sound Wave

7 omdömen

en dag sedan
Supernöjd. Enkel och smidig app. Städar snabbt. Möjlighet till att själv välja vart den ska städa hur och när eller bara schemalägga den. Enkel att underhålla. Lägg tid på annat i livet och njut av quality of life tiden den ger dig till annat medan den städar.
uncle buck
uncle buck

69 omdömen

9 månader sedan*
Röjde hemmet från lösa sladdar och gav roboten lösenord till WiFi och installerade en app och gjorde ett konto, tog ca 20 minuter, sen har roboten dammsugit våra 57m2 helt perfekt, har aldrig varit så rent hemma. Hittills har den levererat helt perfekt, navigeringen är smått otroligt bra! Blir att köpa ytterligare en Roborock till landet snart. Edit: ettpar månaders användning och den "vanliga" dammsugaren har varit framme 1 gång för att dammsuga filtret på roboten :) Roboten har fungerat perfekt varje dag. Uppdatering efter 9 månader.. Har fått stöd för flera kartor "multi-floor". Allt bara fungerar, har inte behövt byta vare sig filter eller borste. Pålitlig!
*Redigerades 17 dagar sedan
k
kejsardavid

33 omdömen

en månad sedan
Trodde robotdammsugare var lite av en gimick för tekniknördar men ok, de funkar verkligen superbra! Fick i julklapp för snart ett år sedan och den har funkat utmärkt.Har det mycket renare här hemma. Jag får göra som flera andra här och bara lista några (små) problem: - Bor i en gammal lägenhet med en del höga trösklar, den har fastnat några gånger och även när den inte fastnar så får den verkligen kämpa för att ta sig över. - Hår fastnar i den stora borsten på undersidan så den rensar jag ganska ofta. - Dammbehållaren kunde varit större. Om man inte kör den så ofta så får man tömma den efter varje gång. - Appen har många funktioner men den känns lite överarbetad och en privacy review skulle nog ha en del röda poster så att säga. Men sammanfattningsvis: Supernöjd, den har aldrig trassalt in sig i nåt och hittar alltid dit den ska. Och som sagt, hemmet är mycket renare nu än när vi dammsög själva.
A
Andreas

1 omdöme

2 månader sedan
Blir bara sämre och sämre efter varje uppdatering. Hittar aldrig vilket rum den är i. Hittar inte tillbaka till laddstationen. Står och letar vart den är i flera minuter. Går fortare att hämta den vanliga dammsugaren och dammsuga innan denna ens börjat dammsuga. Riktigt skräp
d
daniell70

7 omdömen

2 månader sedan
Bra. + Karta i appen med nogo zoner samt nomopp zoner. Ovärderligt! + Hyffsat smart, sveper av ytterkanten först och behöver därmed inte bumpa i väggarna sen. + Går att starta utan att vara hemma så länge du har tillgång till internet. + Moppar, lite klent, men ändå. - Fastnar ibland när den kör rakt mot något, blir stående flera minuter och stångas vilket är konstigt då lidarn borde märka att den står still. - Fastnar ibland på trösklar och dylikt, men testar ofta ett annat sätt och tar sig över. Lite större hjul och kraftigare drivning hade varit bra. - Klart sämre på mattor än min roomba 620. Men på det stora hela: Bästa dammsugaroboten jag haft! Tidigare: Roomba gen1 Roomba 520 Roomba 620 Cleanmate s300
a
apr7i3fz

8 omdömen

4 månader sedan*
Mycket nöjd över mitt inköp! Kan varm rekommenderar denna produkt! Den enda riktiga svagheten är moppningsfunktionen som endast klarar av enklare fläckar. + Snabb städning. + Kommer bra intill väggar och kanter. + Enkel hantering. + Appen är bra (önskar att den var något mer användarvänlig). - Moppningsfunktionen tar endast bort lättare fläckar. - Finns effektivare robotdammsugare för mattor och heltäckningsmattor. - Ingen svensk support, endast engelsk via mejl. - Svårt att få tag på reservdelar (om man inte vet vad man ska leta).
*Redigerades 3 månader sedan
G
Gorian

25 omdömen

3 månader sedan
Det är en väldigt trevlig lyxprodukt att ha. En som gjort min vardag lite bättre, och min lägenhet betydligt renare. Den är dock inte helt perfekt. För att spara tid så går jag direkt på dess svagheter: - Den fattar inte vad trösklar är för något. Jag har aldrig haft så välpolerade trösklar som jag har nu, men inte heller stört mig så mycket på klonkande ljud från när roboten gång på gång åker upp- och nerför för trösklarna utan att fatta att de delar av rummet och inte behöver städas. Känns som något som borde kunna lösas vid en FW uppdatering. - Moppningsfunktionen är inte superbra. Dels så är trycket mot golvet inte speciellt starkt, så det är ofta det uppstår "torra ränder" där roboten åkt, och dels är vattentillförseln lite ojämn. I och med att vattentanken fuktar upp trasan så förblir trasan fuktig under ganska lång tid. Därmed blir golvet i dina "moppa inte här"-zoner fortfarande blött så länge moppen sitter kvar på roboten. Enda sättet att lösa detta på är nog antingen att roboten själv kan hämta och lämna moppen, eller att moppen kan höjas upp så att den är fri från golvet. - Även om navigationen är bra, så bygger den på ett fylle-rally system. Det främsta sättet roboten hittar hinder på är genom att krocka in i dem. Det är inget större problem, då den är rätt bra på att smyga sig på prylarna. Men exempelvis mina tofflor kan puttas på rätt långt innan krocksensorn triggas. S6 Max V löser detta genom kameror. Rent konkret så innebär det inte något större problem, men det är lite osofistikerat. - Skosnören är dess nemesis. Jag är riktigt imponerad över hur roboten oftast lyckas trassla sig ur exempelvis kablar eller gardiner själv. Men skosnören tål den helt enkelt inte. Nu har den förvisso bara fastnat en enda gång, men det är nog för att jag lärde mig att skosnören inte får ligga lättillgängligt framme. - 4500kr för en dammsugare är dyrt, oavsett hur sofistikerad den är. (plus, man måste fortfarande damma själv ;-D) Som ni ser är det i det stora hela småsaker. Jag är väldigt nöjd över dammsugaren, och det är en av de produkter jag har mest glädje av i min vardag. Appen är riktigt bra också (även om jag hade önskat att den kunde visa en robot som måttenhet, så man vet om den kan ta sig in på ställen eller ej).
f
felix123123

19 omdömen

3 månader sedan
Jag har aldrig sett en mer innovativ, effektiv och tidssparande produkt i mitt liv. Det här är revolutionerande. Trodde att jag skulle få dammsuga ibland ändå, men den gör ett bättre jobb än vad vi gör. Vet inte hur många timmar jag har sparat i mitt liv och hur många bråk man har undkommit. Det finns verkligen inget att tänka på. KÖP
j
joel_h

25 omdömen

4 månader sedan*
Fantastisk robotdammsugare! Jag har provat både S5 och S6 men S5 Max är den bästa i mitt tycke. Trevlig ljudnivå även i maxläge. Bra med bortse i silikon istället för spröt som tidigare. Utmärkt med elektronisk styrning av vattennivå. Toppen att det går att spara upp till fyra kartor för olika våningar. Det ändå är som jag känner saknas är kamera som ser lösa små hinder (typ leksaker e t c). Det finns på S6 Maxv men vad det verkar är det en teknik som behöver förfinas ytterligare. Riktigt nöjd med detta köp!
*Redigerades 4 månader sedan
supak
supak

25 omdömen

4 månader sedan
Allt är bra hittils. Tycker bara dom kunde bjussat på ett extra filter. Man brukar ju få med några påsar när man köper vanliga dammsugare.
Sida 1