Huawei Freebuds 3

Huawei Freebuds 3

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Rank 6 i Hörlurar
Jämför pris på alla Huawei Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Freebuds 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2020-02-14
n
nt-tekniker(8 omdömen)
Ljudet är bra, brusreducering fungerar men inte till hundra procent. Har en Huawei p20 pro med android 9 och denna är inte anpassad till denna version då vissa finesser inte fungerar som att ljudet blir av om man tar bort hörlurar ur öron. Man kan inte göra mycket med touch funktion då det är bara att slå två gånger som fungerar men man kan ställa in vad man kan göra med det. Är för övrigt nöjd med ljudkvalitet och brusreducering funktion. Sitter bra i örat och ramlar inte vid träning. Men för så mycket pengar så förväntar man sig bättre kompatibelitet med android 9 och mer frihet med vad man kan göra med touch funktion
2020-01-20
Teelx(8 omdömen)
Fick dessa julklapp av min sambo. Ljudet är helt magiskt och dom stänger verkligen ute ljudet. Man hör allt tydligt i alla väder. Bästa hörlurarna ever. Det som jag saknar är söknings funktionen. Man kan inte kolla var dom är någonstans som man kan göra med ipods.. Som sagt rekommenderas!
2020-01-09
B
Brunobet(1 omdöme)
Köpte dessa lurar till min flickvän i födelsedagspresent. Har lånat lurarna ett par gånger och måste säga att jag är imponerad över ljudkvaliteten. ANC är inte lika bra som slutna lurar och är ganska överhajpat för dessa lurar. Rekommenderas starkt till alla.
2019-12-31
n
night77(7 omdömen)
Jag har haft de hörlurarna nu i cirka 1.5 månad jämte mina Airpods 2.. så jag kommer att jämföra båda och .. * Ljudmässigt för musik är de bra, lika bra som Airpods 2. Batteriet räcker bra om man kör utan NC (brusreducering) annars är batteriet INTE bra om man kör NC hela tiden, därav en stjärna mindre i betyg på grund av det. FreeBuds 3 har också mindre latens vid uppspelning av till exempel musik-video o annan video streaming vilket är faktiskt bra! * Ljudet vid samtal är mycket bra, tycker det snäppet bättre än med Airpods 2 * Laddningstiden är snabb, får full laddning efter nån timme. * Huawei appen som är avsedd för FreeBuds 3 är helt okej, man kan använda den för att uppdatera mjukvaran, för att sätta på NC eller av. Samtidigt så kan man se hur mycket batteri kvar för hörlurarna och boxen också. Man kan även välja vad touch-kontrollen ska göra på bägge sidorna. * Passformen är helt okej för mina öron men jag gillar Airpods 2 lite mer, de sitter bättre i mina öron vilket är smaksak från person till annan. Använder inte touch-kontrollerna på den så jag har inte mycket o säga om det. Hörlurarna rekommenderas för Android användare, har man iPhone så kör med Airpods 2 då är de mer anpassade och välkonfigurerade för iOS.
2019-12-26
B
Bjornfobi(8 omdömen)
Äger dessa och min dotter äger airpods v2. Så är mellan dessa två jag kan jämföra. Ljudet är likvärdigt. Passformen för mej personligen är något bättre på airpodsen. Det som drar ner betyget något är priset. Samt att dubbeltouchen på sidan av snäckan för att t. Ex byta låt inte fungerar 100%. Rekomenderar ändå ett köp.
Sida 1