Roborock S6

Roborock S6

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner
  • Ljudnivå: 58 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Roborock S6

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(43 omdömen)
5
(32)4
(5)3
(3)2
(1)1
(2)
Sorterat efter datum
8 månader sedan
*Redigerades 15 dagar sedan
Så mycket bättre än min Roomba 630. Smidigt med karta och att man kan välja vilket rum den ska städa alt. en zon att städa. Saknar möjligheten att kunna stänga av den roterande borsten på mattan, då den lätt fastnar i ryamattan.
24 dagar sedan
Kinesiska appen slutar ständigt att koppla ihop dammsugaren så man får regelbundet försöka skapa nytt konto. Och det verkar inte som dammsugaren kan bli registrerad utan att platsfunktionen i mobilen är aktiverad och det kan man f-n börja undra vad det ska ha för betydelse för att få dammsugaren att fungera hemma??
2 månader sedan
*Redigerades en månad sedan
Vilken fantastisk produkt! Sååå nöjd! Den dammsuger riktigt bra men även våttorkningen är bra också. Tillräckligt smart för att undvika vissa hinder. Navigerar perfekt mellan alla våra 6 köksstolars ben, bordsbenen, barnstolar osv. Gillar även appen där man kan programmera rum, lägga in virtuella väggar, spärra områden som inte ska våtmoppas osv. Man kan även markera en specifik yta i bostaden som ska städas efter ett spill. Programmera scheman för städning, starta manuellt med Google assistent osv. Den har även stöd för flera våningar (flera kartor i appen alltså) men kräver att man manuellt ställer in rätt våning i appen innan start. Batteriet räcker ungefär 140 kvadrat i näst högsta styrkan utan mopp. Tar ca 1 timme att städa 70 kvadrat, beroende på hur många krångliga hinder den ska navigera runt. Fick denna för ca 4100 under Dustins kampanj häromdagen. Väl värt, säkert möjligt att göra rutavdrag för städhjälp :D
en månad sedan
4390:- på Inet. De första robotdammsugarna som kom var värdelösa och kostade alldeles för mycket. Nu börjar det dock hända grejer, rimligt pris och mycket smartare och snabbare. Har man inga problem att det är Xiaomi så finns det inget mer prisvärt. Packa upp, sätt på laddning, ladda ner appen och koppla ihop, uppdatera firmware... GO! Låt den göra en full städning för att få fram kartan. I appen får du sedan en detaljerad karta. Du kan dela in alla rum, döpa dom och ex skicka ut den på uppdrag att städa köket 3ggr eller bara alla sovrum osv. + Rimligt pris + Designen + Enkelheten, barnen kan pausa och tömma etc + 4st lägen (dock inge större skillnad, alla låter en del...) + Hittar damm som jag ej trodde fanns + Fysiska knappar, så övriga i familjen kan pausa eller skicka hem den till dockan. - Kan inte tvätta eller fylla diskmaskinen
en månad sedan
Extremt nöjd med denna robotdammsugare. Kanon resultat, lätt att lära sig. Både dammsuger och moppar bra. Laddar snabbt, 3 olika läge för hur mycket den ska låta. Fungerar på flera våningar. Rekommenderas!
en månad sedan
En sådan här produkt kan förstås bara bedömas genom att jämföra med liknande eller alternativ. Min första robotdammsugare. Är helnöjd. Gullig, trofast, och försiktig. Smidigt att kunna låta den jobba medan man inte är hemma (lite vågat, rädd den kan trassla in sig i något man glömt på golvet) alternativt att man tittar på (och flyttar stolar etc). Inköpt under en konvalescens. Givetvis sämre sug än en normal vanlig dammsugare. Långsammare än en normal vanlig dammsugare. Jag klockar den till en kvadratmeter per minut (på de två lägsta ljudnivåinställningarna, vet ej om de påverkar tiden). Mäter jag ljudnivån (med iPhones gratis ljudmätar-app från Arbetsmiljöverket och i höfthöjd) så får jag för min normala dammsugare (en Nilfisk Extreme) ca 75 dB. För robotdammsugaren mellan 60 och 67 över de fyra inställningarna "silent", "balanced", "turbo" resp "max". Jag förstår inte riktigt varför den vill upplysa mig om att vattentanken är tom när jag inte begärt att den skall köra med moppfunktionen (ev jag som missat något i manualen). Vet ej om den lär sig saker, eller om den påstått sig göra det (kan vara jag själv som finjusterat gränsdragningar och no-go-zoner). Vet ej om Asien sitter och kartlägger mitt hem.
3 månader sedan
Ägt roboten i 3 månader nu, haft en gammal neato från 2013 tidigare. Det bästa med S6:an tycker jag är mjukvaran. Appen fungerar bra med bl.a. rumindelning, exkluderingszoner, schemastädning och 4 styrke-/ljudnivåer. Den har ett ganska smart mönster för att hitta/täcka allt och komma runt hinder. Dock sitter sensorn ganska högt så finns det låga och avlånga hinder har den problem att gå jämt runt dem. Den verkar bli bättre efter den kört samma områden ett par gånger. Har dock 2 platser där den varje gång under nån minut försöker hitta en väg igenom en vägg. Den har bara fastnat 1 gång då den körde upp på en slags ramp och båda hjulen blev frigående. Städningsmässigt är den duglig. Jag hade mina tvivel angående formen och förmåga att hantera hörn. Mycket riktigt bildas små högar med damm i varje hörn efter ett par veckor. Den har ett väldigt svagt sug och känns mer som en sop. På starkaste nivån låter den som en stormtunnel, men känner man vid utblåset är det pinsamt dåligt drag. Verkar vara sopen som gör jobbet. Neaton var betydligt kraftigare och lämnade mindre i hörn/längs kanter trots att den inte hade sidoborste. Väldigt tyst och behaglig på de lägre nivåerna. Gillar mopp-tillägget, men vattentanken räcker max 50 kvm. Batteriet verkar bra; på 60 kvm, relativt komplicerad terräng, går det bara ner till runt 75% efter städning på svagt-mellan sug (50% på högsta). + Appen har allt nödvändigt (åtminstone som jag kommit på). + De flesta ytor hålls rent bra. + Tystgående på lägre nivåerna. + Tillförlitlig (tappar inte bort sig, hittar alla ytor). + Mopp-tillägg. + Batteritid. +/- Dammbehållaren är inte så stor, men behöver bara tömma den en gång i veckan för 60 kvm. - Pinsamt dåligt sug trots hög ljudnivå på turbo-läget. - Lämnar damm i hörn pga. formen. - Borsten slår ofta iväg lite större/tyngre saker (som t.ex. riskorn) snarare än suger upp. - Mattor måste ha låga kanter och ej vara för lurviga (men det gäller nog i princip alla modeller). Allt som allt är jag inte missnöjd direkt. Så länge man är beredd att ibland städa manuellt i hörn/längs vissa kanter så fungerar den bra. Annan form och mer sugkraft hade gjort att man sluppit även det.
3 månader sedan
Mycket bättre än S5, mycket tystare, bättre borste och lite bättre programvara så att man kan styra vilka rum dammsugaren ska börja med och avsluta med. Väldigt praktiskt tex. så att den börjar med de mest använda rummen och avslutar med de ytor man är minst vid (bra när man går ut på en promenad och den jobbar fortfarande vid hemkomst). och multifloor e ett stort plus
4 månader sedan
*Redigerades 3 månader sedan
+ Hyfsat tyst + Ganska smidig app även om t.ex. virtuella väggar bara är i beta just nu. + Prisvärd + Bra batteri -- Bedrövligt dålig på trösklar, klara inte ens åka upp på en lite högre matta (försöker inte ens) - Dålig på hörn (de flesta robotdammsugare har det problemet dock) - Kinesisk, tar alltid emot att köpa något som hjälper den kinesiska staten. Har haft Neato-modeller innan.
3 månader sedan
Min första robotdammsugare och är verkligen så nöjd med hur rent det blir. Läste ihjäl mig på samtliga modeller och konstanterade att Roborock va en bra serie. Dessutom va det så väldigt liten prisskillnad mellan s5 och s6 så det va ingen idé att gå på den tidiga generationen. + Tystgående + Bra batterikapacitet + Kartan är outstanding! + Hur enkelt som helst att lägga upp virtuella hinder/undantag - Lite förvirrande att det finns två appar, Roborock Eller Xiamoi Home (vars den sistnämnda funkar klockrent) Överlag så är inköpet något som är ett av de bättre på länge! Supernöjd!
Sida 1