Apple AirPods (2nd Generation) med trådlöst laddningsetui

Apple AirPods (2nd Generation) med trådlöst laddningsetui

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple AirPods (2nd Generation) med trådlöst laddningsetui

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(11 omdömen)
5
(7)4
(2)3
(0)2
(0)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
en månad sedan
Sitter dåligt, inga alternativ för anpassad passform, på tok för dyra för att vara en förbrukningsvara a'la apple.
10 månader sedan
Hade första generationen och har haft dessa sedan de släpptes. Lite snabbare uppkoppling/växling mellan enheter, lite stabilare i största allmänhet samt trådlös laddning. Grymma helt enkelt.
ett år sedan
Efter något år så blev det ett köp.... Var lite smått skeptisk mot dessa AirPods då jag hade testat den första generationen, jag tyckte inte alls om dom då de hela tiden ramlade ur öronen. Men de är så snygga och diskreta, ingen sladd inget trassel.. så tillslut kom den nya varianten ut på marknaden och de sitter fint, jag köpte även till gummi kuddar på nätet som sitter bra under aktiva träningspass.
ett år sedan
Laddas upp blixtsnabbt. Om hörlurarna har slut på batteri tar det knappa 5/10min för dem att vara fulladdade igen. Sen håller dem 7h till.
ett år sedan
Nu ger jag upp dessa. Har haft båda generationerna. Båda har reklamerats på grund av felaktigheter. Sitter dåligt, i mina öron i vart fall, alltid orolig att dom skall falla av. Otroligt dålig att det inte är brusreducering. När jag cyklar hör ingen vad jag säger på grund av vindbruset. Har haft dom pga av att jag haft en iPhone... men det finns verkligen bättre kombos på marknaden även för de som har iPhonemobiler. Den stora skillnaden är bättre ljud och att vid samtal hör andra parten vad jag säger. Ganska bra faktiskt... Så nu har vi gjort slut, airpods och jag...
ett år sedan
Har haft mina i 4 månader nu och är supernöjd med lurarna. Fungerar perfekt till paddan också. Bra batteritid och lätt att ladda på laddplattan. Nu vill man aldrig gå tillbaka till lurar med sladd igen.
ett år sedan
Hade haft mina Gen. 1 i ca 2 år (batterierna kraftigt försämrade) när jag uppgraderade till dessa. Ljudet är mycket bättre och högre (behöver inte ha högsta volym som med tidogare Gen 1). Batteritiden likvärdig med den som Gen 1 hade vid inköpstilfället. Inget att klaga på. Dessutom smidigt att kunna ladda trådlöst! Väldigt nöjd.
ett år sedan
Funkar kanon om du har iPhone. Fruktansvärt smidigt att koppla upp och byta mellan tex dator och telefon. Det enda jag saknar är ett lättare sätt att ändra volymen.
ett år sedan
Dyra men så otroligt smidiga.
ett år sedan
Har haft mina gen 1 AirPods från när dom kom i december 2016 och har använt dom sjukt mycket. Batteritiden börjar bli märkbart sämre i dom, därför bestämde jag mig för att uppgradera. Kanske visserligen en S-uppgradering men en bra sådan. Ljudstarkare och bättre botten. En av Apples bästa produkter tycker jag.
Sida 1