Kategorier
Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(55 omdömen)
5
(22)4
(17)3
(7)2
(2)1
(7)
Sorterat efter datum
S
Sanisalli40

11 omdömen

2 månader sedan
Sitter ok i öronen. Hade jag kunnat välja om så hade jag nog valt pro varianten då den bättre håller ute annat ljud från omgivningen Ok batteritid Bra ljudkvalité
A
Andreyas866

14 omdömen

3 månader sedan*
Ljudet, snudd på bättre än trådade kan jag tycka, alltså ingen wow upplevelse men måste nog ändå säga att det är en balanserad ljudbild Apple kommer med. tycker man som jag att in-ear lurar är för obehagliga att använda så tappar man automatiskt en mer närvarande ljudupplevelse och framförallt i dom lägre frekvenserna. har ett par on-ear lurar i prisklassen 2000:- och ljudupplevelsen kan definitivt inte jämföras med detta, men då är det inte syftet heller. Smidigheten och funktionaliteten är det som gör dessa till ett kanonköp om du har en apple telefon (iP 11 i mitt fall) Som resten av apples produktlinje så talar dom samma språk och därav blir den funktionella upplevelsen klockren. Du kan få en bättre ljudupplevelse för pengarna om det är viktigast. För helheten, ljudet, funktionen, kvalitén så skulle jag säga att det är värt pengarna. jag är väldigt nöjd med mitt köp.
*Redigerades 3 månader sedan
p
pros

1 omdöme

3 månader sedan
Jag har gått från total skepticism till att tycka att detta är mitt mest prisvärda köp någonsin. Innan jag testade lurarna så förstod jag inte alls hypen. De kändes överprisade och mediokra mtp priset. Egna köpet gjordes efter att jag testat ett par och sen har användningen gradvis ökat och nu används de varje dag. Apple har gjort många saker rätt. Den luftiga designen gör att detta inte är lurarna för alla - speciellt inte om det handlar om att blockera annat ljud runtomkring (som vid pendling) men uppsidan blir istället att alltid ha möjlighet att delta i samtal utan att tänka på att podsen sitter i öronen. Vikten är obefintlig och ergonomin blir fantastisk. I tystare miljöer är ljudkvalité och ljudomfång riktigt bra vällåtande men basen störs snabbt ut i bullrigare miljöer. Mycket av fördelarna finns i handhavande. Allt från knackgester, laddningsetui och automatisk parning och möjlighet att enkelt växla mellan olika enheter. Att snabbt kunna skicka ljud från Apple TV till lurarna är en stor bonus när barnen har lagt sig. --- + Genomtänkta in till minsta detalj. Luftiga, bra ljud i tystare miljöer, lysande som headset till konferenssamtal med bra mic, lätta. Tillräcklig batteritid i lurarna och bra i etuiet samt snabb laddning. Du som inte gillar att ha något i örongången uppskattar snabbt den obefintliga vikten (och kommer glömma kvar de i öronen). - Öppen design är inte för alla. Sämre i bullriga miljöer då de små högtalarna inte kan konkurrera med omgivningen som stängda lurar. Caset samlar smuts. ---- Tips för rengöring: En våtservett gör caset som nytt och gör det enkelt att komma åt smutsen även i bakkant på locket. Hörnen på våtservetten gör att man även kan få bort smuts från högtalargallret utan att kämpa.
D
David2799

38 omdömen

2 år sedan*
Extremt bra användbarhet, kopplar upp sig direkt mot andra apple device och är väldigt stabila. Smidigt förvaring och laddning. Den trådlösa varianten saknar jag inte. Ljudet är klanderfritt, men inte lysande, kan absolut inte konkurrera med andra lurar i denna prisklass. De sitter fast i öronen, men jag får lite ont av den hårda plasten efter en stund. Jag är nöjd med mitt köp, speciellt användbarheten men gillar inte riktigt one-size-fits-all lösningen. Uppdatering 2019-06-30, det här är den mest väldesignade, innovativa produkt jag ägt. Har både Bose QC 25 och Sony WH-1000 v3 men använder dem helt enkelt inte då de inte har en chans när det gäller användbarhet. Saknar brusreducering såklart men resten är lysande. Mitt enda problem är att jag säkert tappar bort dem en dag och de är juinte helt billiga om än extremt prisvärda, Edit 2020-08-31: Jag har till min stora förvåning inte tappat bort dem än. Används fortfarande varje dag och är helt oumbärliga. En nackdel är att lurarna och burken de ligger i numera är rätt snuskiga. Har inte hittat något bra sätt att rengöra heller tyvärr.
*Redigerades 3 månader sedan
L
Listen

22 omdömen

3 månader sedan
Jag använder dessa tillsammans med en Samsung S10e och det fungerar riktigt bra. Jag har provat många true wireless hörlurar i det billigare segmentet men har hela tiden varit missnöjd med något så som t.ex passform, mikrofonen vid samtal, anslutningen som tappar kontakten med telefonen och liknande. Med dessa känner jag mig trygg om att alla nödvändiga funktioner fungerar som det skall! Mina öron klarar inte av gummipluggar och jag är glad över att dessa saknar gummipluggar. Jag kan varmt rekommendera dessa trots prislappen och jag hoppas dessa håller sig vid liv ett bra tag framöver.
g
grimmer

22 omdömen

3 månader sedan*
Obefintlig bas. Sitter löst och halkigt i öronen. Tappar mottagning så fort man går in i en galleria eller åker in till stan, störs ut av omgivningen. Ljudet OK, men basfattigt. Jag säger NOPE.
*Redigerades 3 månader sedan
L
L.K

9 omdömen

6 månader sedan*
Verkar svår att ansluta till android, och fodralet lite opraktiskt, hörlurarna hala,och vänster tar slut före höger...på mitt exemplar.
*Redigerades 6 månader sedan
g
garo_artinian

24 omdömen

6 månader sedan
Jättefina. Har jättebra ljud och sitter bra i öronen. Inget krångel att installera eller att komma igång med dom! Härligt!
d
dunstOs

1 omdöme

7 månader sedan
Har haft mina i 6 månader. För det mesta skulle jag säga att jag ångrar att jag inte köpte dom tidigare. Batteri Dom är snabbladdade och har bra batteritid. Det tar cirka 15 minuter att ladda de fullt. Det innebär att om du exempelvis pratar mycket telefon så kan du stoppa ner den ena så är den andra klar på nolltid eller om du laddar de mellan samtalen så är de åter fulla på nolltid. Batteritiden med fodralet är cirka 3 timmar per laddning och totalt 24 timmar med fodralet. Möjligen längre vid endast musik. Vill påpeka att dessa verkligen lyckats att alltid vara laddade, det är en stor fördel vilket jag tyvärr erfaret av konkurrenter både med och utan laddfodral. Samtalskvalitet Ljudkvalitet i samtal är mycket bra. Nackdelen är något vindkänslig och kan ta upp för mycket ljud i exempelvis i matvarubutik. Cyklar du ta en mössa som går nedanför öronen ;) Ett tips som är allmänt för iPhone i vart fall, använd Wi-Fi-samtal och FaceTime röstsamtal för ännu bättre upplevelse med lurarna. Passform Jag upplever att de inte isolerar bort omgivningen vilket jag gillar! Dock så är ljudet så pass bra att de ändå aldrig uppfattas som störande utan att de överröstar. Vad avser passformen så tycker jag de är riktigt sköna och blir aldrig tröttsamma att ha i öronen. Jag sover även med de ibland och upplever inte att de sticker ut så att de skaver. Tips till personer som tycker passformen eller tycker de isolerar dåligt så finns det silikonöverdrag för olika ändamål. Ljudkvalitet Vad gäller musik är de faktiskt rätt bra, de är betydligt bättre än de som följer med iPhone med lightning-kabel. Ljudet är skarpt och lagom bas för de som inte söker den allra djupaste basen. Anslutning Uppkoppling är mycket snabb och ljuder går direkt över till lurarna, hade dock ett par där ena luren började bli långsam. Jag fick dock nya med mig från butiken vilket strödde på min allmänna syn om Apples generösa policy inom garantitiden. Hygien Några reflektioner som jag delar med mig är se till att håll öronen renar, de är något krångliga att hålla rena. Använd häftmassa om du är mycket vax.. Lycka till!
P
Petter

10 omdömen

7 månader sedan
Kanonbra!
Sida 1