Prisjakt

Sony Xperia 1 J9110 Dual Sim 6GB RAM 128GB

Sony Xperia 1 J9110 Dual Sim 6GB RAM 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.5 tum
  • Lanseringsår: 2019
Bevaka
Jämför

Sony Xperia 1 J9110 Dual Sim 6GB RAM 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
Robsva96

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Otroligt nöjd med denna telefon! Tidigare hade jag LG G7 samt P30 Pro. Jag köpte den för 4990:- på Elgiganten under rea och det är bland det bästa köpet jag gjort. +Den är snabb och inga konstigheter alls. +-Kameran är helt ok, här var P30 Pro bättre. Jag är ingen som tar speciellt mycket bilder så det stör mig inte alls. +Stereohögtalare. Detta är första telefonen jag har med stereohögtalare och det gör verkligen stor skillnad! Telefonen kan spela sinnessjukt högt med fortfarande klart och tydligt ljud. Det blir en helt annan ljudupplevelse med stereohögtalare. +Batteriet. Här jag var mest orolig då det endast ligger på 3330 mah. Även här har jag blivit riktigt imponerad. Det är inga som helst problem att klara sig hela dagen. Jag snittar 5-6 timmar aktiv skärmanvändning per laddning vilket jag tycker är ruskigt bra med tanke på skärmen. ++Skärmen. Här är den del av denna telefon jag fortsätter bli imponerad av varje dag. Skärmen är på 6.5" med en sanslös upplösning på 4K, i en telefon! Folk som säger att man inte ser skillnad på 1080p och 4K i en telefon måste prova att jämföra. Att sätta igång en okomprimerad video med 4K 60fps HDR är en fröjd att titta på. Detta i samband med stereohögtalare blir riktigt bra! +- 21:9-formatet. Detta var jag också skeptisk till i början. Telefonen är väldigt hög, men har en betydligt smalare profil än resterande telefoner på marknaden. Har man använt denna telefon i några veckor känns alla andra telefon överdrivet breda och klumpiga. Nackdelen är att mycket videos och filmer inte har detta format så det blir en del svarta kanter runt om. Trots detta känns telefonen smidig och jag gillar det. Den enda saken jag har att klaga på är fingerläsaren. Placeringen på sidan är helt perfekt, men den är känslig. Jobbar som bilmek och blir ofta skitig om händerna, då har den svårt att känna av fingret. Fingret måste vara nästan helt perfekt rent för att det ska fungera. Är som sagt mycket nöjd med denna telefon. Köp!
c
cmf_sweden

34 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Betyget är satt utifrån priset 4990:- Jag har tidigare haft Samsung Galaxy Note 4 i 5 år. En fantastisk mobil - så jag har inte kunnat motivera kostnaden att byta upp mig. Så huxflux dör min Note 4 och Xperia 1 är på jätterea! Jag slog till direkt och det verkar som jag gjort ett bra val! Bra skärm, möjligen saknar jag lite ljusstyrka, men upplösningen är verkligen fin. Batteriet räcker hela dagen utan laddning. Formatet 21:9 känns modernt, kanske lite före sin tid, men väldigt praktiskt. Mycket skärmyta kombinerat med ett stabilt grepp. Passar nog dock illa om du brukar ha telefonen i bakfickan. Fint gorillaglas runt hela telefonen men hal som en ål. Löses enkelt med ett enkelt skin/fordral. Telefonen är fortfarande slank och lätt att greppa om. Operativsystemet flyter fint. Snabbt! Fingeravtrycksläsaren sitter smart på högersidan. Lite udda med en kameraknapp men inte fel. Det tar ett dygn och lära sig att back & cascadefunktionerna sitter annorlunda än på en Samsung men sen är det inget man tänker på. Kameran tar fina bilder. Selfiekameran kunde varit bättre men räcker för mitt bruk. Inbyggda högtalare kunde varit bättre men duger. Det går ändå inte att få dom särskilt bra i en telefon. Ett 3.5 mm hörlursuttag är nog det enda jag verkligen saknar, men man kan inte få allt. Sammanfattningsvis så för ordinarie pris kan man ställa högre krav på flera egenskaper om en telefon ska få toppbetyg, men för halva priset är detta ett kap om du inte har mycket höga krav på vissa udda funktioner och funktionalitet. 5 stjärnor.
*Redigerades 2 år sedan
F
FpkL

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Troligen bästa telefonen jag haft. Kom från XZ premium, men detta är något annat. Kameran är mycket bättre, formfaktorn funkar bättre än jag kunnat ana. Ligger mycket bra i handen!
P
PerStr

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Bästa telefonen jag haft. Kom från Samsung Note 9.
m
mdmar

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
En riktigt kompetent telefon! Fantastisk skärm Bra batteri (trots att det är litet) Mkt skön att hålla i Snabb Snygg För mig har den inga nackdelar egentligen.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
finally sony is back