Neato Robotics BotVac D7 Connected

Neato Robotics BotVac D7 Connected

(13)
3.4(13 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • Dammsugare
  • Timer, Schemaläggning, Trappsensor …
  • 69 dB
  • 2 h
  • 100 mm
  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner
  • Ljudnivå: 69 dB
Jämför
Jämför med andra produkter

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 13 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-26
A
AndSjb(1 omdöme)
Samma upplevelse som "whopp" nedan. Köpte maskinen i för över en månad sedan och den har fortfarande hanterat ett dammkorn förutom de som landat ovanpå den. Usel support som bara hänvisar till basic KB:s och skyller på kringutrustning. Trots att jag påtalat säkert tio gånger att jag inte kan regga maskinen i appen eller på deras server trots fungerande internetanslutning får jag guider hur jag ska ta bort maskinen från appen och försöka ansluta till internet på nytt. Maskinen ansluter enbart till 2,4 GHz och är uppenbart defekt men samma "Goddag yxskaft" gång på gång från tillverkaren. Beklämmande dåligt.
2019-04-24
R
RobBai(1 omdöme)
Någon som skrev att man måste vara IT tekniker för att ställa in den. Man behöver vara läskunnig, thats it. Fungerar klockrent, är snygg och gör ett skitbra jobb
2019-04-15
G
Grimlock(8 omdömen)
fungerar rikgtigt bra. klara mattor galant som många jag har prova innan inte klarar.
2019-01-23
C
Chrille_nilsson(1 omdöme)
Överlag är jag väldigt nöjd med denna produkt. Tar en stund att lära den vart den "bor" och var den inte ska köra in. Tänker på ställe som den kan fastna på, så som en långhårig matta och under ett skåp. Har dock haft mindre problem med att den "missar" sin position i laddstationen och står och blir urladdad utan att den säger något i appen. Men över lag super grym och väldigt effektiv. Ett stort plus är deras super trevligt, snabba och kunniga support.
2019-01-17
w
whopp(14 omdömen)
Hade stora problem med att ansluta roboten till WI-FI, och att den sedan fryste och behövde startas om. Supporten via Mail höll på att skicka värdelösa ”saker att testa”. Efter ungefär 1 månad gick dom med på att byta ut enheten, vilket tog ytterligare en månad. Utbytesenheten fungerade perfekt direkt, så det var två månader av slösad tid för att dom inte själva kunde förstå att det var en trasig enhet dom sålt, under all kritik. Kompensationen för att man lagt 2 månader med en trasig enhet och timmar, om inte dagar, av ”felsökning” var precis 0. Den fungerande roboten: - funktionen att den ska lära sig hemmet, skapa en karta, och sedan ”städa smart” fungerar inte så bra. Den ”besöker” delar/rum av lägenheten flera gånger, vilket verkar idiotiskt. Varför kör den inte klart ett helt rum när den ändå tagit sig dit? - behållaren för skräp är så litet att det behöver tömmas efter varje körning. - även den roterande borsten är under all kritik. Dom promotar själva ”husdjur” på sin hemsida, men det lindas i så mycket hår från vår katt i den stora roterande borsten att den måste tas loss och rengöras varje gång! Idiotisk konstruktion. - har man hinder som är preciiiis i samma höjd som roboten, så verkar inte den runda lasern ovanpå märka detta. Vi har en fåtölj där roboten tar sig in med ett par millimeters minusmarignal och ”kilar fast” sig själv. Både idiotiskt eftersom den stannar, samt risk för att den går sönder. Oklart hur dom har missat att testa av detta. Det största problemet i min mening är alltså att man, givet att man har husdjur, måste rengöra hela roboten mellan varje körning. Är även skeptisk till konstruktionen i helhet, oklart hur många år den kommer hålla. Givet att den lanserades för 9000 sek kan inte betyget bli annat än dåligt. Runt 4000:- hade det varit ett bra köp.
Sida 1