Neato Robotics Botvac D7 Connected

Neato Robotics Botvac D7 Connected

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner
  • Ljudnivå: 69 dB
Jämför pris på alla Neato Robotics Robotdammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Neato Robotics Botvac D7 Connected

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 45 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-17
Redigerades 2019-11-29
w
whopp(14 omdömen)
UPPDATERING 2019-11: Roboten är nu inne på reparation/utbyte för 3:e gången! Trasigt kretskort, stora borsten slutade snurra, lilla borsten har nu slutat fungera. Ha då i åtanke att den blivit utbytt 2ggr redan, så 3 trasiga exemplar på 1,5 år. Kvaliteten verkar alltså rätt dålig. Hade stora problem med att ansluta roboten till WI-FI, och att den sedan fryste och behövde startas om. Supporten via Mail höll på att skicka värdelösa ”saker att testa”. Efter ungefär 1 månad gick dom med på att byta ut enheten, vilket tog ytterligare en månad. Utbytesenheten fungerade perfekt direkt, så det var två månader av slösad tid för att dom inte själva kunde förstå att det var en trasig enhet dom sålt, under all kritik. Kompensationen för att man lagt 2 månader med en trasig enhet och timmar, om inte dagar, av ”felsökning” var precis 0. Den fungerande roboten: - funktionen att den ska lära sig hemmet, skapa en karta, och sedan ”städa smart” fungerar inte så bra. Den ”besöker” delar/rum av lägenheten flera gånger, vilket verkar idiotiskt. Varför kör den inte klart ett helt rum när den ändå tagit sig dit? - behållaren för skräp är så litet att det behöver tömmas efter varje körning. - även den roterande borsten är under all kritik. Dom promotar själva ”husdjur” på sin hemsida, men det lindas i så mycket hår från vår katt i den stora roterande borsten att den måste tas loss och rengöras varje gång! Idiotisk konstruktion. - har man hinder som är preciiiis i samma höjd som roboten, så verkar inte den runda lasern ovanpå märka detta. Vi har en fåtölj där roboten tar sig in med ett par millimeters minusmarignal och ”kilar fast” sig själv. Både idiotiskt eftersom den stannar, samt risk för att den går sönder. Oklart hur dom har missat att testa av detta. Det största problemet i min mening är alltså att man, givet att man har husdjur, måste rengöra hela roboten mellan varje körning. Är även skeptisk till konstruktionen i helhet, oklart hur många år den kommer hålla. Givet att den lanserades för 9000 sek kan inte betyget bli annat än dåligt. Runt 4000:- hade det varit ett bra köp.
2019-11-19
C
CarlHenrikB(2 omdömen)
Mycket bra. + Städar effektivt. + Lätt att göra rent behållaren och filtret. - Har svårt att ta sig över mattor med länge lugg. - Den lilla knoppen ovanpå roboten gör att roboten inte tar sig in under soffor etc.
2019-09-20
Redigerades 2019-11-08
a
apr7i3fz(2 omdömen)
Min upplevelse av denna produkt är blandad: 1. Golv och mattar blir fina och rena där roboten varit, men missar ibland ställen. Dessutom har roboten svårt att köra riktigt nära t.ex. väggar, vilket lämnar rester av damm eller smuts kvar. Här kan navigeringen förbättras. 2. Appen är okej, men inte mer. Kunde erbjudit mer användarvänlighet. 3. Vissa funktioner slutar ibland att fungera som t.ex. zonrengöring som då resulterar i att man måste skapa om planritningen. Fjärrstyrning via appen är också sådan funktion som ibland inte fungerar. Detta sker när appen befinner sig på telefon eller platta och roboten på olika frekvensband (2.4 och 5 GHz). Att detta inte fungerar är tecken på dålig teknisk utformning. 4. Vi har totalt fått 3 utbyten, i och med felsökning utav punkterna ovan och i alla 3 fall så sticker toppen av dammbehållarens ut mer på vänster eller höger sida sett framifrån. Småsak, men så pass mycket för att fånga ögat. Varierande kvalitéskontroll med andra ord. 5. Supportens kunskap, välvilja och engagemang varierar. 6. Dammfilterna som ingår i den här modellen går inte att rengöra med medföljande verktyg, endast skölja igenom. Slutsats: Trots nackdelarna, så gör robotdammsugaren riktigt rent hemma där den kör och är väldigt lätt att underhålla, men jag skulle inte rekommendera den här produkten.
2019-11-07
r
ragz(1 omdöme)
Klarar mattor, och att navigerar riktigt bra och det blir helt klart rent. Men en teknisk katastrof. Funktioner slutar fungera, scheman och zoner raderas eller får göras om. Går inte att starta via appen m.m Har haft en reparation och ett utbyte på mindre än ett år. Har inte hjälpt. Har försökt förklara för supporten att reklamationer, reparationer och utbyte av hårdvara är verkanslöst när det är deras mjukvara som är skit. Det blir rent. Men rekommenderar att du köper något annat som inte ger lika mycket huvudvärk eller inte startar eller befinner sig på en verkstad i tyskland hälften av gångerna.
2019-10-13
q
quickarmadillo(1 omdöme)
Supernöjd, tar sig fram nästan överallt
Sida 1