Kategorier
Prisjakt

Neato Robotics Botvac D7 Connected

Neato Robotics Botvac D7 Connected

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar, Anpassad för husdjur, Display, Mobilapp för styrning av funktioner, Rumsnavigering
  • Ljudnivå: 69 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Neato Robotics Botvac D7 Connected

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
k
kigge00

3 omdömen

3 timmar sedan
7 månader nu. Har haft min tidigare Botvac 70e i över 6 år utan stora problem men uppgraderade till denna D7. Helt grymt med karta och app styrning. Neato är det kanon bra. Bästa köp 70e och D7. Kör varje vardag på schema. Håller dam och smuts nere. + Lång körtid +Ganska höga trösklar +App styrd, med notice, schema styrd. +Enkel rengöring +Zone städning via appen. Har gjort flera zoner som Kök, sovrum och då kan man enkelt välja var den skall städa. Kök kan vara bra om någon spiller något eller brödsmulor, bara att skicka ditt den via Appen. +Kanada supporten är jätte bra. Har hört lite dåligt om EU supporten. Så om fel, kontakta Kanada direkt för utmärkt support. -Går lite för hårt in i möbler, finns en inställning för detta men har inte testat den.
jakand
jakand

26 omdömen

18 dagar sedan
Nu har mitt tredje exemplar gått sönder under loppet av ca 3 år. De två första gick på garantin, men nu behöver jag köpa en ny eftersom Neato bara har 2 år. Tidigare har jag haft två äldre modeller från Neato som också gått sönder. Damm och katthår kommer in i olika delar och de slutar fungera efter ett tag. Det är helt enkelt för dåligt av en produkt som just skall hålla ordning på damm och hår. Allt som allt har 5 dammsugare gått sönder under loppet av 8 år! I grunden är dammsugaren rätt ok, men det hjälper inte när den går sönder. Den är dock inget vidare på att ta sig ur knipor, t.ex. stolsben, mattfransar, eller sladdhärvor den fastnat i. Minne av "farliga platser" hade räckt lång om den då tog dem sist i rundan, eller helt enkelt bara backa när den märker att den fastnar hade löst de flesta situationer vi utsätter den för. Med den erfarenhet jag haft kan jag tyvärr inte rekommendera Neato och deras produkter.
3 månader sedan*
Ganska prisvärd. Tappar bort sig lite för lätt när något inte längre står rätt så det är bra att vara väldigt noga vid inläsningen. Hade blivit 4.5 om det inte vore för den värdelösa appen som saknar uppenbara funktioner och känns allmänt svårmanövrerad från en telefon. Exempelvis bör den förbättras med följande: -Att kunna välja mer än en zon att städa. -Att kunna skicka roboten för spot cleaning från appen. -Noggrannare pinch-to-zoom för att kunna bestämma gränser/zoner. -Göra den stabilare (min robot skickar timeout om jag vill ändra något efter första inläsningen). Däremot gör den ett fenomenalt jobb rent mekaniskt. Märks tydligt att det är där Neato lagt krutet. Det är kanske bra på de mindre smarta robotarna men märks för tydligt på D7. Beträffande det andra säger om wifi har jag inte haft något stort problem när roboten arbetar. Har 3 manuellt konfigurerade (ej mesh) accesspunkter på 5ghz, samtliga på överlappande olika kanaler och med dold SSID. Det största problemet har jag när den blir idle i basstationen men verkar vakna med lite fördröjning när jag behöver.
*Redigerades 3 månader sedan
3 månader sedan*
Betydligt mycket mer problem med denna än den Neato jag hade 2013. - Den gnisslar galet mycket. - Väldigt mycket mer förvirrad, kan åka över tröskeln till ett rum och tro att den är klar med rummet. Den kan snurra fast sig på en öppen yta och lägga 10 minuter på att snurra runt, för att utvärdera vart den är. - Den tar inte alls lika nära väggar och struntar helt i hörn, trots att de markandsför formen som perfekt för hörn. - Den klarar av mattor betydligt sämre än den mycket äldre modellen. Ofta anser den sig ha fastnat på matta, trots att den inte sitter fast. Den äldre modellen, kombinerat med möjlighet att lägga virtuella linjer, hade varit mycket bättre än denna moderna toppmodell. Appen fungerar bättre på iPad än Android-mobil, framför allt när man lägger ut virtuella linjer. På iPad kan man vara mycket mer precis i vart man lägger ut linjerna.
*Redigerades 3 månader sedan
L
Lars

1 omdöme

3 månader sedan*
Wifi:t är undermåligt för en så pass dyr produkt, och det skapar frustration och irritation. Den kopplar regelbundet bort sig från nätverket och det krävs ett enormt tålamod för att få det att fungera igen, och roboten hjälper inte till. Neato har haft den inne för service/reparation, men nu hänvisar de till användarfel. Köp en annan produkt om du vill styra den från din telefon och fixa dammsugningen när du själv inte är hemma. Och med tanke på ljudnivå och den tid den behöver för att städa, så vill man helst inte vara hemma när den är igång. När den funkar som den ska är den bra, särskilt möjligheten att rita in avgränsningslinjer, men då måste man starta roboten via appen, och det kräver wifi... Och jag har en ny mesh-router (ASUS Zenwifi) med två accesspunkter, och kopplar upp roboten på 2,4 GHz, som man ska. Den förra routern hade samma problem med roboten, så felet ligger inte där.
*Redigerades 3 månader sedan
F
FabianPK

3 omdömen

ett år sedan*
Jag har haft den nu i ett år och så mycket problem! Först fick jag ett måndagsex som jag efter en månad av Mail fram och tillbaka fick bytt. Det var fel på mjukvaran som gjorde att man inte kunde skapa våningskartor. Sen har den ett återkommande problem att koppla ner från Wi-Fi, vilket gör att man måste återställa dess nätverk och ställa in Wi-Fi på nytt. Oerhört irriterande och händer ungefär en gång i månaden. Detta sammanlagt gör att det blir helt ointressant att den städar bra. Köp ett annat märke!
*Redigerades 4 månader sedan
brim
brim

3 omdömen

4 månader sedan
Horribel kvalitet. Har haft den i lite mer än 2 år, varit inne på service 4 gånger under de åren, och är nu trasig igen. Detta på parkettgolv och klinker utan trösklar, som ska vara det ideala för robotdammsugare. Och detta skulle vara deras ”flagship model” när jag köpte den... Appen är också värdelös och ett typexempel på dålig användarvänlighet. När den väl fungerar är resultatet bra, men kvaliteten på produkten och appen gör att jag inte kommer köpa en Neato igen.
z
zicojaed

1 omdöme

4 månader sedan
Städar bra och fastnar mindre än andra. Dock är appen helt oanvändbar, säger att den städar men den står still, detta går ej att komma ur. Har vart i kontakt med Neato som bad mig göra om installation av app & dammsugare, löste situationen i ett par dar. Rekommenderar Neatos dammsugare utan app (om det finns?)
H
Henk3

5 omdömen

6 månader sedan
Min första robotdammsugare. Efter kartläggningen är gjord fungerar den super, väldigt användbart med zonrengöring. Nån fastkörning osv men hemmet måste få lite nya trösklar vid nivåskillnader osv. Klarar dock vanliga trösklar utan problem för övrigt. Städar bra, mattor tas bättre med denna än våran vanliga dammsugare. Manuell körning är även användbart på mindre mattor så kan man köra över dom och sedan lyfta undan dom och starta städning efteråt, riktigt små mattor kan knuffas efter golvet eller vikas när den kör över. Full pott ger jag den är nöjd över städresultatet.
8 månader sedan
Den städar bra. om nått trillar av på den som tornet går det lätt sätta tid igen. mycket meckar vänlig robot. månge pluss för det. dock så har den kass wifi antén eller är det vissa modeller som har nån bugg. jag löstedet genom dela ut wifi genom iphone. sedan när roboten registrerat sig kopplar jag över till vanliga wifit. givet vis fungerar inte fjärr styrningen. men kartor och zone funkar. verkar ha med IPV6 som den inte gillar. efter som jag har ip v6 i routern men inte hos min operatör.
Sida 1