Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia XZ2 Dual H8266

Sony Xperia XZ2 Dual H8266

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 5.7 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZ2 Dual H8266

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(26 omdömen)
5
(13)4
(9)3
(3)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
nilsy123
nilsy123

10 omdömen

4 månader sedan
+Bra storlek, Bra skärm, +Bra android version, inte nått skräp i den. +snabb finger läsare -Batteriet räker inte för en hel dag vid extrem användande. -Ljudet låter som en 50kr Mp3 spelare om du använder dongel till 3,5 som följer med och kostar like mycket som telefonen att fixa det med krångel småsaker.
c
cokeisit

56 omdömen

2 år sedan*
Känns fortfarande som en modern mobil efter drygt ett års användning.
*Redigerades 2 år sedan
T
Tobias

3 omdömen

2 år sedan
Underbar och snabb! Härlig premiummobil som man bara älskar! Några fördelar: Snygg Bra batteri Snabb Minimalt bloatware Sofistikerad glasbaksida Bra kamera Köpte den asiatiska versionen med generösa 6 Gb Ram Stereohögtalare Egen dedikerad kameraknapp! Några nackdelar: Fingeravtrycksläsaren sitter helt fel, på baksidan och nära kameralinsen Hal som en ål, så det gäller att ha ett bra skal Lite onödigt tung Sammanfattningsvis: Snygg, snabb och väldigt prisvärd!
a
annie samuelsson

19 omdömen

2 år sedan
bästa mobilen någonsin ren lycka
Swepiraten
Swepiraten

26 omdömen

2 år sedan
Grym telefon från Sony som verkligen känns premium fast avskalad på rätt sätt. Inge onödiga gimmicks eller appar. Vidare är Sonys gränssnitt ett av dom bättre.
2 år sedan
Grym mobil ifrån Sony som har allt och batteriet räcker i 2 dagar vid normal användning. Det ända negativa med mobilen är att den är väldigt hal i handen så man behöver ett skal så man inte tappar den. Sen så borde kameran och fingeravtrycksläsaren sitta 1cm högre upp för att slippa böja fingret när man använder avläsaren.
c
christianaaby

9 omdömen

2 år sedan
Bra mobil överlag , men blir väldigt varm vid användning i minsta värme eller vid surf på 4G nät. Bra ljud har den dock. Väldigt missnöjd med kameran. Spelar in film bra på 1080p, men 4K är laggigt. Stillbilder har väldigt mycket brus också.
J
Josse12

1 omdöme

2 år sedan*
Jag har nu testat Sony Xperia XZ2 i ca en månad. Tidigare har jag haft en Sony compact som jag varit nöjd med, så det var kul att få testa en uppföljare. Något jag tycker är väldigt viktigt med en mobil är att kameran är bra då jag älskar att ta upp telefonen lite snabbt och föreviga ögonblicket. Kameran på Sony Xperia XZ2 tycker jag har varit väldigt bra! Det är lätt att ta fina bilder med bra fokus. Mobilen är snabb och grafiken bra. Snabb laddning och bra batteritid. Tyvärr kan man inte ladda telefonen och ha hörlurarna i samtidigt om man inte har en sån adapter. Vilket är väldigt synd tycker jag. Även att det inte finns uttag för vanlig hörlursingång. Det är lätt att glömma den lilla adaptern nånstans som följde med. Dessutom sa de jag pratade i telefon med, om jag hade i headsetet, att det skrapade och lät kostigt. Testade olika headset, men det var samma resultat. När jag anslöt telefonen via bluetooth i tex bilen och spelade musik, så hakade upp sig hela tiden och även fast man testade olika bilar och startade om så var det samma. Jag tycker även att det är ett minus att den är så stor. Otymplig när man ska ta med den, så man måste nästan ha en väska. Gillar Sony, men denna mobil var tyvärr inte så bra och smidig som jag trodde, men snygg design.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan
Detta är helt klart bässtatelefonen jag använt hittills. Supersnabb, lagom storlek och snygg. Var orolig att jag skulle sakna den fysiska hemknappen men de vitituella knapparna har fungerat utmärkt och var lätt att vänja dig vid. Jag gillar funktionen Batteriunderhåll som beräknar när man brukar kliva upp och ser till att batteriet laddas fullt 30 min innan dess eller när man har väckning. Vibbrationsfunktionen har jag slagit på och av periodvis men det var inget för mig. Saknar även möjligheten att anpassa intensiteten och varaktighet gör vissa appears notiser. Telefonen är väldigt hal och har svårt att ligga still på sluttande ytor eller stanna i fickan när jag sitter ner. Fingeravtrycksläsarens placering är perfekt förutom när telefonen ligger plant på ett bord. Gott avstånd mellan den och kameran till skillnad från tex Samsungs senaste modeller. Det fysiska kameraknappen är ett stort plus som kommit till god användning.
a
alenils

1 omdöme

2 år sedan*
Då har jag använd min Sony ZX2 under en månads tid och kan säga att jag är JÄKLIGT nöjd, samtidigt som det finns några fallgropar som gör mi djupt besviken. Eftersom jag har en Youtube kanal filmar mycket är det främst kameran som varit av intresse för mig, och därav till 80% den jag dömer telefonen på. Det andra är av mindre vikt för mig, DOCK ska sägas att den sidan övervakade mig, så låt oss börja där. Det är en kvalitéts känsla av rang man får när man håller den i handen, betydligt tyngre än telefoner jag är van vid. Vilket kan vara både en för och nackdel. Ligger lite bättre i handen när den väger lite, även om den trots detta är rätt hal. Varit ganska rädd för att använda den just för risken att tappa den. Den är GRYMT skön att skriva med och härligt go o bara snurra runt lite i operativsystemet. Måste erkänna att jag faktiskt gillar den lilla vibrationen man kan aktivera för att simulera basgången vid ljud/videouppspelning. Helt valfritt självklart. Skarp skärm, bra ljud. Batteritiden levererar också, och den laddar upp fort. Så till kameran som är A och O för mig. Imponerar absolut i både film och foto. Den omtalade 920 fps slowmo inspelningsfunktionen är riktigt ball, några exempel från mig har ni här ( jordgubben och vinglaset) : https://www.instagram.com/p/Bjfkjx0HBDT/?taken-by=alenils . Annars har jag mest använt 4k inspelningen, imponerande kvalité, se exempel o början av denna video: https://youtu.be/lqZnBJ407XA . Anledningen till att det bara är början på videon är att den sedan blev överhettad. Ja, detta är ett känt problem de tydligt flaggar för. Men det har varit ett återkommande problem för mig, och en del gången har jag behövt starta om telefonen helt för att få den att fungera igen. VÄLDIGT irriterande och är ända anledningen till att jag egentligen är lite missnöjd med luren. Jag har dock lyckats spela in i 1,5 h konstant i 4k som test. Jag har även gjort några livestreams ( exempel: https://youtu.be/VepO7awPIWg ) Youtube på ca en timma där det fungerat felfritt. MEN, känslan av tillit är bruten, vilket gör det lite jobbigt. 64gb utrymmet gör att jag kan fylla en del under en dag i alla fall innan ja behöver tömma. Skulle uppskatta ca 1,5-2 timmar 4k om filmen är rätt tom i övrigt. Att den saknar 3,5 mm jack störde mig inte alls, förens jag upptäckte att jag behöver en specialkabel för att spela in med extern mick, och den har jag inte ännu! Men håller tummarna för att de ska funka då, läste mig till att det var så på Iphone X i alla fall. Overall en snygg lur som andas lyx, men tyvärr tappar på kamerans buggighet, kameran som annars är luyrens styrka! Men jag kan nog ändå säga att jag rekommenderar luren, men lite tvekigt som ni hör!
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1