Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
Micke Pripp

6 omdömen

2 år sedan*
Enligt rykten får Samsung SM-G965F/DS Android 11. Är det sant återstår att se men hoppas det blir så. En bra mobil med halvbra batteri (som blivit bättre efter alla uppgraderingar). Fortfarande inte fullt jämförbar med Huawei P20 Pro men även om kameran inte har 40 Megapixel, så räcker 12 Megapixel väldigt långt men Samsung Galaxy A21s 48 megapixel Kamera tar bättre bilder och har ett mycket bättre batteri men ingen Bixbyknapp tyvärr.
*Redigerades 3 månader sedan
M
Mozart

5 omdömen

8 månader sedan*
Bra, kan lagga som tusan ibland, bli varm som tusan också när man spelar, men der brors ju på vad man spelar, om man spelar typ asphalt 9 så kan det lagga efter 5 min och bli varm. Helt ok batteri tid. Tålig telefon om man tappar den.
*Redigerades 8 månader sedan
t
teqnet

116 omdömen

10 månader sedan
Bra telefon på många sätt. Men skärmen har spruckit, trots att jag hade skydd (och jag vet inte ens när det hände). Landkontakten klagar ibland på att det är fukt i kontakten, men bara när den är kopplad i bilen (har provat flera bilar och laddare), trist om man kör android Auto. Nu ser jag att även glaset till kameran har spruckit. Tyvärr tycker jag att Samsung håller låg kvalitet, och det känns som att deras telefoner går sönder av sig själv efter ca 12-18 månader..... Har haft Sonytelefoner som har hållt i en halv evighet. Man kan förstå varför Apple har ett högt andrahandsväde på sina telefoner, medan Samsung inte har det...
p
peter lamke

2 omdömen

ett år sedan
Helt sinnes sjukt hur den här varit. Bra batteri tid. Bra att skriva med.Bara sinnesjukt bra!
A
Azadpeyma

20 omdömen

ett år sedan
Bästa telefonen jag har haft utan något tvekan! Grymt prestanda! Riktig bra batteritid. Håller lätt över ett dygn. Kameran är nästan världsklass. Kanske kan säga bäst i sin tid 2018.
M
Miamums

1 omdöme

ett år sedan
En grymt bra telefon som jag nu använder varje dag. En kamera som slår ut de flesta andra mobilerna. Jag är så nöjd med den.
2 år sedan
Beställde härifrån innan jag såg alla dåliga reviews för mobilyx. Efter det försökte jag ångra min beställning vilket var försent då de redan skickat den. Dom skickade dock tydliga uppgifter för vad som gäller vid returer. Fick hem den inom 48 timmar efter beställning. Den var helt orörd till skillnad från vad vissa har rapporterat här och sagt sig få begagnade/öppnade/skadade telefoner. Det första som kom upp när jag starta var språkinställning med instruktioner på engelska (En drop down meny, förstår man även om det skulle stå på kinesiska). Inte heller som folk skrivit här att de fått på portugisiska osv och att det skulle va jätte krångligt att hitta språk omställning. Telefonen var inte heller operatörlåst som vissa rapporterat. Samsung Pay fungerar inte för er som vill använda det men det framkommer tydligt på hemsidan att det inte gör det. Sen jag fått hem den har jag använt telefonen felfritt och är nöjd. Att tänka på är att frakt tillkommer vilket är några hundralappar på priset. Ville bara skriva en review för alla som kanske är som mig och nojjar över om det är en oseriös sida som endast skulle bli bekymmer. Jag kan bara tala för mig själv men jag är helnöjd🙂 Kan inte yttra mig om deras kundsupport dock vilket jag läst mycket klagomål om. Mailet jag fick angående returer var väldigt tydligt och seriöst iaf.
J
Johan

6 omdömen

2 år sedan
Bugg i programvaran! Dålig kamera! Saknar min Huawei 9 😥😤
2 år sedan*
Bästa mobilen jag haft, den är klockad till högre hastighet än officiella 2,7 GHz, jag får 2,96 GHz 😂 Förutom snabb är ju allt annat också bra, t.o.m Bixby som kändes segt tidigare men som blev bättre efter uppgraderingen till U1/Android 9 😁 Det enda som kunde varit bättre är batteritiden 😊
*Redigerades 2 år sedan
A
Andreas

2 omdömen

2 år sedan
Gled ur min ficka på byxorna när jag satt på toa, byxorna var i marken så halva telefonen låg redan på marken. Alltså ett "fall" på cirka en centimeter. Resulterade i att hela baksidan sprack. Sinnessjukt dålig kvalité för priset man betalar
Sida 1