Alan Wake (Xbox 360)

Alan Wake (Xbox 360)

  • Genre: Äventyr, Skräck, Överlevnad, Shooter
  • Lanseringsår: 2010
  • Rek. åldersgräns: 16 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Alan Wake (Xbox 360)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(14 omdömen)
5
(9)4
(4)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
w
wolfshade

16 omdömen

10 år sedan*
Snyggt och stämningsfullt men som lider av en hel del grafiska brister. Blir rejält enformigt mot slutet. Hade högre förväntningar på ett spel som varit under utveckling i 5 år.
*Redigerades 6 år sedan
T
Tompa1978

412 omdömen

9 år sedan*
Jag minns att jag för många år sedan hade 360 och längtade till detta spels release. Men det dröjde, det sköts upp och kändes som det aldrig skulle släppas. Jag sålde min konsol och spelet fortsatte försenas. Nu har jag återigen skaffat 360 och Alan Wake som är exklusivt för just 360 var ett av de givna köpen. Och jag älskar det. Alan Wake är en psykologisk thriller/skräck som ger mig gåshus långa stunder. Spelet tog uppskattningsvis runt 15 timmar att spela igenom och den atmosfär spelet ger är oslagbar. Det är så sjukt stämningsfullt och härligt så jag blir lyrisk. Miljöerna påminner mycket om teveserien Twin Peaks och det finns även fler kopplingar än så till teveserien. Jag har läst att spelet från början var tänkt att utspela sig i en öppen värld, med allt vad det innebär. Det hade varit riktigt intressant upplägg, men jag uppskattar även den här mer låsta genomspelningen. Dock kan jag förstå om den information stämmer då det i vissa lägen känns som spelet ger mer frihet än liknande spel. Men fokus ligger hela tiden i att förflytta sig från punkt A till punkt B. Roligt med att våra finska vänner levererar ett så oerhört bra spel. Det ryktas en hel del om att de jobbar på ett nytt Alan Wake av någon form, som sägs vara något annat än en uppföljare. Vad det handlar om får vi se. Men jag kan säga som så här. Alan Wake är ett spel som i sig är en stor enskild anledning till att att äga en Xbox 360. Helt underbat bra och det i mina ögon allra bästa 360-exklusiva spelet som finns för närvarande. Metakritik: 83%
*Redigerades 9 år sedan
h2kimmen
h2kimmen

27 omdömen

9 år sedan*
Bästa spelet jag har i min samling. Gillar spänningen med att ha någon flåsandes i nacken och känna press medans man springer mot ljuset. Jag gillar att man har en överblick över målet ex: att springa till en mack då den visar i en överblicks vy istället att få upp en masssa text om. Filmsekvenserna är av det bästa "Previously on Alan Wake". Hoppas på en uppföljare :D.
*Redigerades 9 år sedan
iRichard
iRichard

227 omdömen

9 år sedan*
Best game ever!
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
Det bästa spelet jag någonsins spelat. Jag behöver inte säga mer. Det har allt.
*Redigerades 9 år sedan
F
Fusecon

13 omdömen

10 år sedan*
Bra spel som påminner om en skräckfilm med mycket bra handling. Häftig spelupplevelse, dock inget för de yngsta.
*Redigerades 10 år sedan
10 år sedan*
Mycket roligt spel! som tidigare nämnt spelar man igenom spelet mycket fort! Vilket jag tycker är rätt bra, då jag anser att spel kan bli långdragna annars! Mycket härlig effekter i spelt och härligt ljud! Spelade dock inte med surroundljud vilket jag kan tänka mig är en fruktansvärt härlig känsla! Ett måste tycker jag för de som gillar spel i denna genre! för övrigt bland de bästa spelet på marknaden just nu!
*Redigerades 10 år sedan
Wezzor94
Wezzor94

103 omdömen

10 år sedan*
riktigt klurigt spel faktiskt :)
*Redigerades 10 år sedan
threnode81
threnode81

942 omdömen

10 år sedan*
Snyggt och hyfsat skrämmande spel.
*Redigerades 10 år sedan
N
Nightportier

176 omdömen

10 år sedan*
Nu kanske jag fuskar lite när jag ger den en 10:a, jag har nämligen Limited Edition utgåvan och den är onekligen en stark 10:a. Spelet i sig är det bästa jag spelat i denna genre sen det första Silent Hill. Grym atmosfär hela spelet igenom. Storyn är mycket bra och med tanke på de nästföljande chapters som kommer kan jag bara applådera. Till LE kommer även soundtracket som är excellent. Det följer även med en bok som sammanfattar mycket av händelserna i spelet ett år efter. Den är skriven som en faktabok och ger mycket av FBI agenten Nightingale's upplevelser. Otroligt mervärde och ger en inblick i vad som hänt och vad som komma skall. Bästa spelet på flera, flera år enligt mig. Bra jobbat Remedy!
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1