Kategorier
Prisjakt

Ankarsrum Assistent Original AKM6230

Ankarsrum Assistent Original AKM6230

  • Typ: Köksassistent
  • Effekt: 1500 W
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Orange, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Gul, Creme
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ankarsrum Assistent Original AKM6230

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
O
Olle

1 omdöme

4 månader sedan
Dålig maskin för att knåda degar. Bunken snurrar medan degen fastnar runt degkroken och ligger stilla där! Idiotisk konstruktion! Tur att jag behållit min 35 år gamla "Philips Mixamat", men tragiskt lägga ut så mycket pengar på en så dålig maskin. Funkar dock bra att göra äppelmos med passertillsatsen.
_j0nas_

1 omdöme

8 månader sedan
+ Starkare än Kitchen Aid + Stor volym + Tyst(ish) - Dyra tillbehör - Plastiga vred Helt klart en av de bästa Köksassistenter som går att köpa till hemmakök. Stor och stark arbetshäst som orkar med allt vi slängt ner i den.
C
Caroline

31 omdömen

8 månader sedan*
Mycket omständlig och bullrig maskin. Tycker det var för meckigt och många moment för varje sak man skulle göra, vilket gör att man inte använder den så ofta. Det sägs att den knådar degen förträffligt men jag tycker att Bosch stora assistenter gör det precis lika bra men med mycket mer användarvänligt handhavande och bättre pris dessutom. Personligen blev jag inte nöjd och sålde min dyra maskin och köpte en större Bosch igen. (Hade en Bosch som var drygt 30 år innan som gett upp.) På nåt vis kändes Ankarsrum lite föråldrad och som tiden sprungit ifrån den.
*Redigerades 8 månader sedan
10 månader sedan
Den bästa maskinen jag provat. Bra effekt och snygg. Enda nackdelen är att den tar upp en del yta. Men samtidigt är den snygg att ha framme
o
ogren

30 omdömen

ett år sedan
Fungerar helt okej men inte så bra som väntat med tanke på priset. Jag uppskattar enkelheten, retrodesignen en stark motor och att den är svensktillverkad. Men jag stör mig på den höga ljudnivån. Det går inte baka på morgonen utan att väcka övriga familjen trots att de sover på övervåningen. Kvalitetskänslan är blandad. Delar är bra men varför kan jag rucka flera millimeter på vreden? Det fastnar mjöl i mellanrummet som är svårt att rengöra. Känns kinabudget. Det blir lätt översvämning för stora satser (men inom gränserna). Jag måste arbeta ned degen i början för att undvika det. Receptboken är bra men onödigt tjock när samma recept upprepas på flera språk. En värmefunktion som håller degen på 37 grader hade varit bra.
N
Ncolofsson

10 omdömen

ett år sedan
Har den tidigare modellen Akm6220 Fungerar jätte bra, och kundservice har fungerat jätte bra när jag har kontaktat dem för service/reparation. Trevlig, snabb och kostnads fri. Fick tillbaka en lagad uppdaterad maskin på under en vecka. Med ny blendern kanna och lite extra bonus grejer. Mitt enda minus (förutom att den gick sönder när det rann in vätska i den, men det hade ju vilken maskin som helst gjort) är att det är degbunken som snurrar istället för verktygen så ibland behöver man hjälpa till lite med en slev/slickepott.
d
dvogonen

12 omdömen

ett år sedan
Så länge den fungerade så fungerade den väl. Efter 11 månader och 3 veckor slutade den fungera helt. Det tog fyra veckor att få den lagad. Orsak angavs som: Elektronikkort trasigt, bytt. Maskinen fungerade som vanligt i 10 minuter innan den återigen dog. Inget som helst liv i den. Ankarsrum kanske gör mekaniskt pålitliga maskiner, men vår erfarenhet är att maskinerna är fullkomligt opålitliga vad gäller elektroniken. Håll er långt borta.
2 år sedan
Mycket fin produkt. Hämtade min i härlig pärlblå färg häromdagen. Inte hunnit använda tillräckligt mycket för att utvärda helt genomgående men har ändå hunnit med 3 bak på bara några dagar. Användarinstruktionerna är tydliga och det är inte så mycket knappar att hålla i ordning på. Allt har fungerat väldigt smidigt. En sak som är lite tråkigt är att köttkvarn inte ingår som standard, men å andra sidan hade väl maskinen kostat bra mycket mer då, men jag funderar på att köpa mig en sådan också då jag fått tipset om att de ska vara väldigt bra. I stora drag väldigt nöjd hittills. Maskinen fröjd för ögat, men får återkomma och göra en bättre recsention om några år när man lärt sig mer och utsatt den för hårdare prov
Knude
Knude

49 omdömen

2 år sedan
Vilken maskin! Tyst och smidig trots sin stora degbunke. Bytte från en KitchenAid för att den var osmidig och degen klättrade upp på degpinnen. Med Ankarsrum kommer man åt bra, har en bra överblick och den känns väldigt gedigen!