Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone 7 32GB

Apple iPhone 7 32GB

  • Operativsystem: Apple iOS 14
  • Skärmstorlek: 4.7 tum
  • Lanseringsår: 2016
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 7 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
HaxEnDer

25 omdömen

ett år sedan
Klockren
f
froztface

15 omdömen

ett år sedan
Helt ok modell men lite utdaterad nu. Speciellt 32gb lagring duger helt enkelt inte längre när när systemet bara blir större. Knappt att 64gb är tillräckligt längre så kasta inte bort pengarna på de här budget mobilerna som är på väg att försvinna ur sortimentet.
tonpaa
tonpaa

722 omdömen

ett år sedan
+ Designen är snygg och stilren + Stabilt operativsystem + Touch-ID fungerar bra + Apple släpper uppdateringar länge + Kameran tar bra och stabila bilder - Själva mobilen är sjukt hal att hålla i om man inte har skal - Operativsystem känns långsamt samt segt med dessa animationer på menyer osv. - Appuppdateringar går långsamt jämfört med Android - Uppdatering av operativsystemet tar lång tid jämfört med Android - Kort livstid på batteriet, blir dåligt efter ett år och klarar ej kyla så bra - Begränsat operativsystem
s
sobotson

16 omdömen

2 år sedan
Nope, inget för mig. Fick den på jobbet och är tvungen använda den... På plussidan kan man nämna storleken och kameran. Annars består produkten av nackdelar, varav batteriet är det största. Ligger oanvänd under helgen och batteriet är helt dött måndag morgon :( Som tur är kan man åtminstone installera googles gboard så att det går skriva med sveppningar, då ios13 stödjer inte funktionen på svenska.
S
Sandra

4 omdömen

2 år sedan
Har aldrig varit med om något värre! 1:a och 3:e hängde sig, skärmen flimrade, bilder och texter hoppade när jag surfade, vissa biler såg ut som fotonegativ, det gick knappt att skriva meddelanden med någon app som till exempel messenger, meddelanden, WhatsApp och mail. Den 1:a levde sitt eget liv och gjorde en massa konstiga saker som att skicka emojis till folk som jag chattade med (lagom vid chat med bank och det kommer upp en sur emoji som skakar argt på huvudet!). Den 2:a var död när den kom, så nu sitter jag med ännu en icke funktionell iPhone 7. Det blir byte till en annan modell. Som är mycket dyrare...
E
Ensamvargen

7 omdömen

2 år sedan
Min första iPhone. Har kört med Android sedan jag blev med smartphone för första gången i December 2012. Att jag numera även har en iPhone beror främst på att operatören som jag använder, erbjöd en iPhone 7 till ett förmånligt pris när jag bytte upp mitt mobilabonnemang till ett bättre. Överlag är jag nöjd med denna. Gillar kanske inte att systemet är så pass låst som det är om man jämfört med en Android. Annars så gillar jag det mesta med den här och kan se hur jag kommer att ha stor glädje och nytta av den i många år framöver. Om så blir fallet så är det inte alls omöjligt att jag kommer att fortsätta att använda iPhone även efter att den här har gjort sitt.
v
viller2

202 omdömen

4 år sedan*
EDIT: Ju mer jag använder den, desto mer tycker jag om den. Från att ha kört Android så länge det har funnit blir jag mer och mer övertygad om att detta är ett mycket bättre OS. Att surfa går så smidigt att jag sällan ens bryr mig om att starta datorn längre. Trots att RAM-minnet inte på något sätt är superstort ligger ändå apparna jag använder mest alltid kvar i bakgrunden. Detta utan att dränera batteriet som på Android-telefoner. Processorn är verkligen väldigt snabb och hela upplevelsen är helt laggfri. Visst finns det några brister som det höga priset, det korkade beslutet att ta bort hörlursuttaget, tjocka ramen osv. Men just nu känns det ändå som att jag aldrig kommer vilja gå tillbaka till Android. Eftersom jag har känsliga ögon uppskattar jag också den flimmerfria skärmen (Samsungs lurar flimrar ju i 240Hz). Förstår dock folk som har 6:an och inte tycker att det är värt att uppgradera, men det är ju en helt annan sak. Man måste faktiskt inte byta telefon så fort det kommer en ny modell. --- Lite reflektioner från mig som förstagångsanvändare av iPhone. + Fantastisk skärm (fina färger, lagom hög PPI, bra i dagsljus, inget flimmer etc.) + Snabb + Hyfsad kamera (dock inte marknadsledande) + Batteriet håller faktiskt länge vid normal användning (2-3 dagar) + Snygg + Bra inbyggda högtalare + Riktigt bra ljud via sladd + Kvalitetskänsla - DYR (fick via jobbet, hade aldrig köpt den själv) - Saknar hörlursuttag (varför?) - Stor ram/bezel - Inget uttag för minneskort - Ingen bakåtknapp - Saknar FM-radio
*Redigerades 2 år sedan
B
Baxima

20 omdömen

2 år sedan
Köpte 2 till barnen. Den är fortfarande snabbare än många android lurar.
geraldtarrant
geraldtarrant

33 omdömen

5 år sedan*
+ Jag gillar designen och storleken på iPhone 7. Den nya A10 Fusion-processorn med 4 kärnor. Mer vattentät än vad Apple påstår – Slår Galaxy S7. Analogt 3,5-millimetersjacket borta. – Bättre sent än aldrig. Ljusstyrkan har ökats från 500 till 625 nits. Utökat färgomfång i en mycket trevlig kamera. - Ännu inte hittat något... Ett mästerverk!
*Redigerades 3 år sedan
S
Simonkenteriksson

32 omdömen

3 år sedan*
Helt okej telefon. Jag brukar köpa Iphones till de äldre i min familj. + Snygga + Enkla att förstå + Mycket mobiltillbehör + Håller sig fräscha i många år vilket är perfekt för de äldre - Batteri är inge vidare, men helt okej - Nya IOS är jag inte så väldigt förtjust i, jag gillade den förra mer. - Dyr - Jäkligt synd att truecaller inte är något vidare för IOS. Jag ger denna telefon: 7 av 10 Jag önskar mer batteri tid, bättre pris, och jag är inte förtjust i nya IOS.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1