Apple AirPods

 Lägg i lista  Jämför
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. De släpptes sent 2016. Har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensorer i hörlurarna känner av när du placerar dem i öronen, andra när du pratar för att filtrera bort onödigt ljud i bakgrunden. Till Apple AirPods följer det med ett laddningsfodral för extra lång användning och förvaring. Stäng
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. De släpptes sent 2016. Har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensor... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dem 3 veckor nu. Hade en bugg första veckan som härrörde från min telefon där de tappade koppling vid telefonsamtal, men sen Apple bytte telefonen har de fungerat flawless – jag använder dem i princip hela dagarna. Och batteri-case't är sån smart kompanjon – poppar in dem där när jag lyssnat ett part timmar och behöver gå på toa, några minuter senare och klar har jag vips nån timma till laddning. Poppar jag in dem i raset under en hel fika/lunch har jag i princip resten av dan uppladdad.

  Interaktionen att man tappar dubbelt på dem är smart – det funkar hela vintern med vantar och allt. Tillochmed i skidbacken. Bara dubbel-tappa och be Siri skicka ett meddelande till "min fru" att "jag tar ett åk till". Jag använder Siri många gånger per dag – speciellt för att sätta påminnelser och kalendrar, samt ringa eller messa folk. Men, man hade gärna velat ha nån mer funktion här. Trippeltapp för paus? Dock inte några mini-mini-knappar som bara funkar om jag sitter still och kan leka braille tills jag hittar rätt.

  Och ljudet är bättre än många många andra hörlurar i denna storleken – bättre än EarPods – och så bra jag inte finner ett behov av att orka med mina stora lurar längre. Ta och testa dem med exempelvis Ed Sheeran - Shape of You på 75-80% volym. Lyssna introt och hoppa sen till när basen joinar vid 2:00. Jag säger inte att det slår ett par Grado-lurar men i vardagslivet när jag gör 1000 olika aktiviteter är de så bra att mina studio-lurar ter sig väldigt nischade. Helt klart är för 90% av befolkningen är detta ljudet riktigt riktigt bra för priset, portabiliteten och smidigheten som AirPods och caset erbjuder.
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beroende på vad du förväntar dig av dem kastar du antingen pengar i sjön, eller så kommer de göra ditt liv väldigt mycket enklare.

  Rent praktiskt är de riktigt coola tycker jag. Allt från det lilla magnetiska förvaringsfodralet och hur de laddas, till den smidiga parkopplingen och hur de integrerar med Siri och pausar uppspelningen när du lyfter ut dem ur örat. Lite synd att de inte har ett smartare sätt att justera volymen bara.

  Passformen tycker jag är något bättre än Earpods, de skaver inte i öronen men efter en stund känner jag av dem.

  Ljudet är okej men inte mer. De har en bra klang i mellanregistret så röster i musik och podcaster låter bra. Ljudbilden är fylligare och har mer tryck i trummorna än vad Earpods har. Dock går basen inte djupt och blir väldigt snabbt grumlig och förvrängd när man drar på. Det samma gäller diskanten som låter lite papprig och blir direkt hård när volymen skruvas upp.

  Jag skulle inte rekommendera dessa lurar till musik endast men det finns å andra sidan få (inga?) helt sladdlösa proppar i denna storleken som faktiskt låter bra.

  Men till vardags, till samtal i bilen, podcaster och kanske lite musik i solsängen eller på promenaden är de en trevlig kamrat att ha i fickan och en bra försmak på hur hörlurar kommer fungera ihop med våra apparater i framtiden.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Extremt smidiga hörlurar. Riktigt bra räckvid. Ljudet är lite bättre än earpods - det vill säga helt ok. Bra konstruktion. Dyra. Väldigt genomtänkt design. Använder dem mycket mer än jag trodde, just p.g.a. att de är så smidiga. Synd att man inte kan ändra volymen på själva hörlurarna, dock. Känns som hörlurarna + caset har blivit en till pryl man alltid har i fickan. Tror att många liknande produkter kommer att komma ut de närmaste åren.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Kan inte säga nåt annat än full pott för dessa!
  Ljudet är väl godkänt och för mina öron så är passformen perfekt, har testat att springa med dom och en snabb cykeltur och dem sitter som sten.
  Kan varmt rekommendera.
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  självklart ännu en bra produkt från Apple! Helt fantastiskt sköna i mina öron. Kan cykla racercykel med dem utan att dem trillar ut i 35-40 km/h. Släpper in lite ljud men det passar mig som vill ha koll på omgivningen samtidigt. Kan inte mer än att säga KÖP!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Plastiga, halvtrist ljud. Men helt fantastiska. Revolutionerande till och med. Älskar dem. Älskar hur enkelt det är att använda dem. Hur diskreta de är. Hur smarta de är. Äsch, köp bara.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Fantastiska! Vilken frihet. Startar snabbt när man tar upp dem ur etuiet och är Siri-redo inom 1 sekund. De sitter som en dröm och även efter under joggingpass är det inte mer än då och då som man behöver peta till dem för att de ska sitta perfekt. Har aldrig ramlat ur vid aktivitet. Smidigt att med "knackning" kunna starta Siri på höger och pausa/starta på vänster.

  Smidigare volymkontroll vore önskvärt men svårt att få till. Enstaka trubbel med parkoppling tidigare men var nu längesedan.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag är så otroligt nöjd med dessa! Synkas helt magiskt med iPhone och Apple Watch där jag kan justera volymen när jag är ute och tränar. Låter mycket bra för att vara trådlöst och sitter som en smäck i öronen!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Hej...
  Har haft dessa i snart tre månader. Fick dem genom jobbet.

  Skulle inte rekommendera dem för någon som:

  Har krav på bra ljud för musik.
  Vill att dom skall sitta bra i öronen...
  Vill ha kvar dom...

  Fodralet/asken är hal som en blöt tvålkopp. Likaså lurarna. Varför, bara för att vara snygga?

  Duger att ha på sin arbetsplats för kommunikation...

  Men då blir ju syftet med att köpa dem helt fel.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Orkar inte vänta på gen 2. Skalade av plasten, öppnade locket och poof så är man igång. Löjligt. Allt bara funkar. Älskar formen på earpods så dessa sitter som gjutet i öronen. Hade Beats X Wireless förut som lät som en påse skridskor.. dessa låter varmt och bra. Köp om ni inte är otåliga, annars vänta till gen 2 som lär ha smidigare kontroll av Siri/volym.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fick ett par Airpods till jobbmobilen, har nu använt dem några veckor så omdöme kan göras.
  Skall nämna att jag privat helst använder Android och haft diverse trådbundna och trådlösa hörlurar genom åren att jämföra med.

  Ljudmässigt är de jämfört med andra i samma och lägre prisklasser mycket mediokra. De duger att lyssna på telefonsamtal, poddar och slätstruken musik i radiokvalitet, men att lyssna på musik i bra kvalitet är bara jobbigt, de låter som ett par lurar för 99kr.

  Batteritiden är ett stort minus, jag vill för syftet klara mig en arbetsdag, men dessa behöver jag ladda varje lunch, visst de är mycket små och smidiga, jag begriper att det inte går att få in mycket kräm i dem, men som med så mycket annat Apple släppt så är det dessvärre design framför praktisk användning som styr.

  De sitter faktiskt riktigt bra i mina öron, vilket jag inte trodde, så det är ett plus.

  Hade de kostat 500kr hade det varit ok, för priset de har nu är de inte värda att köpa enligt mig
 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte AirPods våren 2017 när de lanserades. På ett år jag bytt ut mina lurar 3 gånger pga olika problem, inkl att lurarna dramatiskt tappat volym med 50–90% reduktion. Tillbringar antagligen 1-2 timmar i veckan med olika felsökningsproblem, inkl att para om dem, starta om datorn, fabriksåterställning osv – använder dem troligtvis 10-12 timmar per dag vilket troligen är över genomsnittet, men med det följer också en del huvudvärk.

  AirPods är dessvärre en instabil produkt, särskilt om man använder dem med Mac och inte bara iPhone (till iOS brukar de generellt funka bra). Det vanligaste problemet är att Bluetooth-signalen från dator eller mobil, brukar tappa dialogen med lurarna, vilket är ett mjukvarufel. Då får man fabriksåterställa enheten och eventuellt Bluetooth-modulen på datorn.

  Jag gillar generellt funktionaliteten och ljudet i dem, men det lär dessvärre dröja ett tag ytterligare innan Apple får ordning på mjukvaran. Mic-kvalitén för inspelning på Mac är också _väldigt_ kass (SCO istället för AAC) där jag hoppas på en förbättring i framtiden.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Något dålig passform i mina öron, annars är detta en väldigt bra produkt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Trodde inte de kunde vara så bra som de är. Finns lurar med bättre ljud, bättre passform, längre batteritid. Men AirPods är så sinnessjukt användarvänliga. Andra lurar har jag bara haft med mig ibland, för det är oftast mer problem än nytta att krångla med sladdar eller parning av enheter.

  Här poppar man bara i dem så är det klart. När man behöver ta ur dem lägger man dem i fodralet så är de laddade till nästa gång.

  De har dock ingen seal precis som orginallurarna. Så om ni använder dem i bullriga miljöer lär de inte fungera något vidare.

  Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  1700 kr livskvalitet. Fungerar utmärkt med både iPad Pro och Galaxy S7. Android 7.0, som jag har, kräver en app som till exempel AirBattery för att visa lurarnas batterinivåer, och det fungerar bra, om än inte lika slipat som på iOS.

  Fantastisk produkt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Funktionen att hitta borttappad en lur med ljud är ovärderlig!

  Passformen oroade mig men är spot on. Sitter perfekt men jag fattar inte hur det går till. Friheten är total jmf med over-ear som blev svettiga och klumpiga. Nu kommer de att samla damm är jag rädd.

  Räckvidden är aningen sämre än mina class 1 over-ear-lurar (som såklart har större antenn) vilket innebär dryga 10m inomhus med lite väggar emellan.

  Tycker ljudkvalitén är över förväntan. Jmf med mina större lurar saknar jag inget. Det är mkt subtila skillnader som att ljudet kanske inte är lika kristallklart men den balanserade ljudbilden gör ändå detta till favoriten. Gillar inte överdriven bas som många lurar lider av. Isolerar inte mot omgivande ljud lika bra som over-ear vilket kan vara både bra o dåligt beroende på vad du är ute efter.

  Fungerar utmärkt med Windows 10 men måste paras manuellt. Med tvos 11 funkar de ännu smidigare med Apple TV.

  Så smidiga att jag vill använda dem hela tiden till allt men det går tyvärr inte pga batteritiden. Jag har blivit bortskämd med +24h i mina over-air. Laddar ur om lurarna ligger utanför fodralet när de inte används eftersom de är på hela tiden.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Riktigt fina, och anslutningen är det bästa!

  + Passformen då dessa sitter bättre än vanliga
  + Batteritiden (caset och lurarna)
  + Mikrofonen
  + ANSLUTNINGEN

  Inte hittat några minus, hittills är dom klockrena eftersom jag betalade 500kr då ja hade ett presentkort.

  Kanske inte värda 1900kr, skulle nog säga att 1200kr är ett bra pris för dessa.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  10 av 10 utan tvekan!
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Finns inte mycket att klaga på. Enormt smidiga lurar som både sitter och låter bra.
  Det ända jag kan komma på är att de i bullrig miljö släpper in mycket ljud och man får ha hög volym för att ”dränka” det.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Hemma har jag ett par golv högtalare och på jobbet har jag ett par Bose QC 35. Dessa är inte alls i närheten av samma ljudkvalité, men det är inte heller grejen.

  Var extremt skeptisk i början när de släpptes och såg prislappen. "Vem är så dum att man köper dessa?" tänkte jag. Men efter ha sätt fler och fler gå runt med dem så undra jag vad det är som lockar. Har under senaste tiden börjat lyssna på ljudböcker till och från jobbet och då är dessa klockrena. Inga sladdar, asken som man lägger hörlurarna i andas kvalité. Det är en väldigt genomtänkt produkt som fungerar klockrent. Nej, de är inte lika bra som mina Bose eller mina högtalare hemma. Men formatet och smidigheten gör dem till ett par vinnare. Är överaskad hur bra de är. För er som har ett par vanliga earpods instämmer jag med flera andra här att de är snäppet bättre.

  Letar du efter något sladdlöst? Men du vill inte ha ett par in-ear eller ett par stora hörlurar som Bose QC 35. Köp dessa du kommer inte bli besviken
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  + Bra ljud
  + Otroligt smidig samt stabil uppkoppling
  + Hög kvalité på material
  + Mycket ergonomiska
  + Lång räckvidd med bluetooth
  + Användbara tap-funktioner
  + Ljussensorerna fungerar fläckfritt
  + Bra batteritid

  Ger full pott för de gör exakt vad de ska. Enkla att använda, ersätter vardagslurarna och spelar bra ljud utan distorsion.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Riktigt feta lurar. Smidiga, snygga och har bra batteritid samt bättre ljud än EarPods. W1-chipet gör synk och uppkopplingen till en fröjd. Fodralet är också supersmidigt för förvaring och lurarna laddas riktigt fort om de får ligga där en stund! Det som gör att jag drar bort två stjärnor är att man tex inte kan ändra volym direkt på lurarna. Det hade varit en 10:a om man kunde göra allt som man kan göra på fjärren till EarPods men det kommer väl säkert i nästa version.
 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  motsvarade alla förväntningar tills en av lurarna fick betydligt sämre ljud över en natt. orsak för mkt vax vilket är för mig extremt märkligt att det är ett problem då de ska sitta i öronen . har använt andra fabrikat tidigare och inte varit med om liknade bortförklaringar ifrån en verkstad.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Sitter jättebra i örat och har inte fallit ur mina öron ens vid löpning än. Ljudkvaliteten är inte bra men då jag nästan bara använder för att lyssna på podcasts och då med endast en pod i örat åt gången (så man har lite koll på omgivningen) så spelar det inte så stor roll för mig. Så härligt att slippa sladdar och kunna prata i telefon utan att riskera slita hörlurarna ur öronen. Använder med en Samsung och har testat med en iphone se; bortsett att man i iphonen kan se batterikapacitet så kopplas de ihop lika bra. Batteritiden är bra, laddar kanske en gång i veckan, om jag använder dem en timme om dan.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Haft de över helgen nu och hat Jaybirds X2 i flera år nu.

  Första intrycket är att de är så smidiga att handskas med. Det funkar bara så smidigt.
  Ljudet är förvånansvärt bra, lite bättre än vanliga med sladd upplever jag.

  Sitter bra i mina öron.

  Kvalitetskänslan är bra på lurarna och fodralet. Köpte ett billigt silikonskal för att få bättre grepp.

  I det hela mycket nöjd!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Riktigt befriande produkt. Bra byggkvalitet. Köpte dem i jobbet för att tala i telefon med utan sladdar. Funkade så bra att jag köpte ytterligare ett par privat för att använda hemma.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Har länge vart mycket skeptisk till dessa då man läst på många ställen att "dom har samma ljudkvalitet som kabelanslutna dito", och standardlurarna är helt värdelösa, men att jämföra Apples standardlurar, oavsett modell, med Airpods är att härda.

  Jag fick låna en kollegas lurar under några timmar och jag blev såld. Dom är smidiga, ligger bra i örat, det går att vrida dom lite hit och tid för att hitta rätt läge. Hur jag än skakade på mitt huvud satt dom kvar (även huvudvärken av skakandet gjorde det). Givetvis går det inte att jämföra ljudet i dessa mot ett par Bose over ear, vilket många tyvärr gör, men för att vara true wireless har dom magnifikt ljud. Dom håller samma eller betydligt högre ljudkvalitet som dom flesta andra trådbundna in-ear lurar jag provat.
  Även åt andra hållet låter det bra, alltså mic till telefon vid samtal. Folk jag talar med tycker det hörs klart och tydligt, inga fördröjningar eller något alls.

  Det ända hittills jag skulle hoppas på i en kommande firmware är att man kan höja och sänka volym samt byta spår utan att behöva prata rakt ut i luften till Siri. Ja, man kan ändra dubbel-tapp på lurarna men man måste välja mellan olika funktioner. Hade vart bra om tex tre tapp på ena luren sänkte volymen och tre på andra höjde den.
  Det är ända som sänker en stjärna.

  Det är en slant dom kostar, men det är värt det. Det finns säkert någon i din närhet som kan kan låna ut sina för att övertyga. Jag gör det och har redan tre kollegor som är sålda.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Efter att ha läst alla utlåtanden om hur dåligt ljudet står sig mot motsvarande hörlurar överraskades jag positivt av hur de faktiskt lät. Det är definitivt fel val om man önskar den bästa musikupplevelsen, men det är ändå på en helt klart ok nivå och fungerar till både tal om musik. De producerar både bas, mellanregister och diskant, om än en ganska bullrig bas och utan finess. Musik där det händer mycket samtidigt kan bli lite grötig. Allt sammantaget ändå en duglig upplevelse oavsett musikstil.

  Där dessa hörlurar verkligen skiner och skiljer sig från övriga jag testat är hur väl de fungerar i vardagligt användande. De startar snabbt, kopplar upp sig så fort man öppnar locket på asken och startar så fort man stoppar dem i öronen. Jag har inte haft några problem alls med att de inte får kontakt. Det är enkelt att placera dem i den medföljande asken, där andra lurar kan vara knepiga att placera korrekt för att få kontakt för laddning. Asken är tillräckligt liten för att få plats i byxfickan.

  Det fungerar väldigt bra att växla mellan olika enheter. Jag har dem samtidigt kopplade till en S8+, en iPhone 7+ och en MacBook. När jag tar dem ur asken kopplar de upp sig mot den enhet som de var kopplade mot senast, men det är bara att välja "Anslut" i blåtands-menyn från den enhet jag vill ha dem kopplade till istället så växlar de direkt över dit.

  Tyvärr verkar inte play/pause när man tar ur eller stoppar in dem i öronen fungera när de inte är kopplade till en annan Apple-produkt, men det finns väl fungerande Android-appar för att styra vad som ska hända vid dubbel-tapp och för att visa batteristatus på lurar och ask.

  Ljudkvaliteten från mic:en vid samtal är kanske inte riktigt i nivå med att prata direkt i telefonen, men avsevärt bättre än andra true wireless-lurar och helt klart på en acceptabel nivå.

  Med lite bättre ljudkvalitet och kanske en egen Android-app för att erbjuda samma funktionalitet som i iOS så hade det varit 10/10. Nu ger jag dem 8/10 och känner mig ganska övertygad om att dessa är den bästa kompromiss som finns just nu när det gäller true wireless-lurar.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Bästa av Apple inom gadgets hittills
  Haft dom i 3 dagar nu och säger bara att mina förväntningar var för låga och blev chockad hur smidiga och bra dem va.

  +Ljudet är bra och man får komma ihåg att det är in-ear så denna typ kan aldrig slå beats liknande hörlurar
  +battieret är chockande bra, 5 timmar batteritid i själva hörlurarna, och 3 laddningar i docken, alltså kan man få upp till 20 timmar batteritid.
  +diskreta, dem är väldigt små och blandas in. Ser ut som vanlinga earpods från avstånd
  +avståndet mellan mobilen och hörlurarna är ofattbart långt, har aldrig lyckats gå så långt att ens ljudet påverkas
  -priset kan man enkelt säga är för högt, men det är apple så vad kan man förvänta sig.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  sjukt nöjd
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  + Smidiga, speciellt ihop med en iOS- eller macOS-enhet.
  + Modernt designade.
  - Det finns betydligt mycket bättre ljud för detta priset på marknaden, så om du är ute efter riktigt tung bas med tydligt diskant har du kommit fel.
  - Priset, på senare tid har konkurrenterna släppt sina egna tolkningar av dessa och det finns billigare alternativ som levererar betydligt bättre ljud med längre batteritid.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag har aldrig tidigare kunnat ha In-ear hörlurar, så detta köpet var en chansning som styrdes av en stor längtan av att få bli av med hörluresladdar som alltid trasslar sig o som gör att man inte kan förflytta sig smidigt. Formen på dessa hörlurar såg ju annorlunda ut, så jag vågade chansa på att de skulle funka för mina öron. (Inte sluta för tätt, så öronen blev för varma o utlöser klåda).
  Att upptäcka - ja jag kan ha dem o att jag knappt känner av att jag har dem på mig o de ger mig inget skav i öronen heller. Att de ger riktigt bra ljud o att de var så lätta att installera. Har bra batteritid o så lätt kan laddas med sitt lilla fodral som ju är en snygg o bra förvaring o det allra viktigaste - gör mig sladdlös! Ja de är helt enkelt underbara o de hade fått 10 stjärnor av mig om det inte varit för priset som jag anser ligger i överkant.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Första intrycket är fantastiskt bra. Jag jämför mot mina Bose QC20 och ljudet är absolut snäppet under dem men mycket av det är NC-funktionen. Med dessa hör man omgivningen som med vanliga lurar men friheten att slippa sladden, batteritiden och att de fungerar klockrent gör att jag till vardags hellre har dessa.
  Sista stjärnan hade varit där om det varit NC-funktion på. Jag förstår att det hade varit en annan design, batteritid och annat pris då men det är det enda jag saknar.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag har plantronic och tycker mycket bättre än Apple AirPods till och med billigare
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Riktigt nöjd med dessa lurar. Förvånansvärt fylligt ljud. Sitter mycket bra i öronen, känns knappt att dem är i. Väldigt bra batteritid och schysst att kunna ladda i "kapseln" när man är på språng. Och som vanligt med Apples produkter så bara funkar dem, inga problem med tappad anslutning eller liknande och räckvidden är mycket bra.

  Ska man t.ex lyssna under en flygresa/bussresa så bör man välja några foamtips-lurar som stänger ute ljud istället men oftast föredrar jag dessa då dem är väldigt enkla att sätta i och ta ur öronen.

  Givetvis finns det bättre lurar för musiklyssning men som en smidig allroundlur att ta samtal, lyssna på musik och kolla på Youtube till vardags en klockren 10a!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Funkar bra.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  De här hörlurarna är ett uttryck för hur jävla bra Apple är.

  Fantastisk produkt, bra batteritid, smart design. Extremt smidig parkoppling. Inget strul.

  Flawless helt enkelt. Älskar verkligen mina. Går inte en dag utan att de är i öronen.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Bedrövlig passform, förstår inte hur alla lyckas ha dom kvar i öronen, har alla klibbiga örongångar? För mig ramlar dom ut så fort jag rör på huvudet.
  Går tillbaka till mina foamtips!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag har haft mina Apple Airpods i snart 1år och kan bara säga att jag är väldigt väldigt nöjd. Jag har testat och ägt många olika trådlösa och trådbundna hörlurar men sällan har jag varit så nöjd och beroende av ett par lurar som dessa.
  Ljudet är också helt klart godkänt.
  Tillsammans med min Apple Watch som fjärrkontroll så funkar det perfekt!
  Skönt att kunna ringa från klockan och prata direkt i lurarna.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Supernöjd! Ljud är inte det viktigaste för mig men det är riktigt bra. Det viktiga för mig är kopplingen. BT fungerar riktigt bra. De håller batteriet riktigt bra och den lilla laddaren är smidig och bra. Det går väldigt snabbt att ladda upp lurarna. Använder dom till både iPhone och iPad. Smidigt att ha på sig när man kikar på film på paddan. Fungerar också väldigt bra på gymmet.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Så vanebildande att man undrar hur man klarade sig innan. Fantastisk funktionalitet tillsammans med en iPhone och ett för mig helt godkänt ljud, både vid tal samt musik.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Positivt överraskad efter några dagars användning. Gör sig allra bäst i kombination med en Apple Watch för att enkelt reglera volym och byta låtar. De har nästan bara lämnat mina öron när de måste laddas. Oerhört smidiga.
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Kan inte förstå hur folk kan tycka dessa är bra till musik?

  Lika klen bas som i Apples original-lurar. Blir ännu sämre för mig då jag nog har större öron än dom flesta. Då det bara finns en storlek som ska passa alla så sluter inte mina tätt och basljudet blir sämst.

  Till samtal är dem perfekt och självklart ljudböcker. Men till musik är det väldigt klen ljud i förhållande till priset.

  Lämnar tillbaka dessa till Elgiganten (prova på 30 dagar) och behåller min Kygo E7/800s.
  Kygos lurar har hästlängder bättre bas, är billigare och trådlösa. Dock får man leva med en kabel mellan öronen.

  Som sagt duger lurarna till samtal och ljudböcker men pga. priset så åker betyget ner rejält.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag vet inte riktigt vilken värld folk lever i som skriver att dessa hörlurar låter lika bra som lurar som kostar 100kr, för det är helt enkelt sakligt fel. Jag har varit på jakt efter ett par trådlösa hörlurar att ha till min nya iPhone som inte har hörlursjack, och jag har testat allt ifrån andra true wirelesslurar till stora over-ear, och jag har varit besviken på varenda köp.

  Jag äger ett par q-Jays, som jag köpte för 3000kr, och de låter helt magiskt, så när jag jämför andra hörlurar med q-Jaysen bleknar de i varenda aspekt. Det var därför jag har väntat så länge med att köpa Airpods, för jag visste att Apple kan faktiskt inte det här med ljud. Mycket riktigt, Airpods står sig självklart inte mot mina snäckor för 3 lök, men de låter absolut inte som 500kr hörlurar.

  Ta det från någon som är ovanligt kräsen när det gäller ljud: Airpods kommer inte ge dig rysningar när det gäller ljudet, men 95% kommer vara mer än nöjda. Ljudet är fylligt och midrange är okej, basen finns där (till skillnad från många andra true wireless). För att ha något att jämföra med: dessa låter bättre än Earpods, garanterat.

  En sak som vissa ser som negativt, inkluderat jag i vanliga fall, men som jag faktiskt gillar med Airpods är att de är helt genomskinliga. Man hör rakt igenom. Det finns ingen som helst ljudisolering. Detta gör att de är bekväma att ha när när man kör bil eller i sociala sammanhang.

  Jag drar av en stjärna på grund av att när man tittar på film, så hänger ljudet inte riiiktigt med ibland, det blir en delay. Detta får man vänta sig med trådlösa hörlurar nuförtiden, men jag halvt förväntade mig att Apple hade löst detta med nån fiffig funktion.

  Airpods ersätter aldrig mina q-Jays, jag kommer använda båda två till olika syften.

  +Bra batteritid med laddningsfodralet
  +Ljudet i förhållande till pengar
  +Friheten true wireless innebär
  +iPhone/Apple Watch integrationen
  + start/stopp funktionen när man tar ur ena hörluren

  -Hala, kan vara lätta att tappa
  -Ingen kontroll för volym eller start/paus
  -Liten delay vid filmtittning (oundvikligt med BT lurar)
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Samma ljudkvalitet som Earbuds, helt annan upplevelse. Prisvärt som bara den!
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Tested a friends and they dont fit comfortly and the sound quality is not as good as my cheaper but better current pair of headphones...
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar med otroligt bra ljud i och fruktansvärt bra batteritid
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jobbar med telefonsupport och använder dessa. Kan inte säga annat än att det är mitt bästa köp någonsin!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Bästa köper i år tätt efter Apple Watch

  En uppdatering , har nu haft dem några veckor och de funkar bra
  -väldigt hala, har tappar både podsen och fodralet ett antal ggr
  -väldigt mkt skit fastnar i magneterna

  +de har hållit när jag tappat dom , både podsen och fodralet är helt, kan möjligtvis se en större springa i skarven på en av podsen
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Skönt att slippa sladd! Perfekta för podcast, ljudbok, siri och telefonsamtal. Saknar dock volymkontroll.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Smidiga och fungerar bra.
  Hade gärna betalt mer för bättre ljudupplevelse.
  Saknar möjligheten att byta låt genom genom "dubbelklick".
  Kompletteras bra med apple watch för låtbyte, höja/sänka volym etc.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  FRIHET & DISKRETA!

  Köpte dem precis för 1750kr 2017-05 efter att tidigare ha haft trådlösa med kabel mellan snäckorna (Sony SBH70, just kabeln störde jag mig på och det var också den som alltid trasslade och slutligen gick sönder) är toppen och friheten utan kablar är bäst!
  Däremot får den ett STORT minus för att de inte integrerat touch i hörlurarna för att dra fingret upp och ner längs sidan av dem för att höja/sänka ljudet (Samsung Gear icon X kan göra det med sina)

  Priset är ok om man jämför med andra som är trådlösa, små, utan kabel och med mikrofon.
  Dessa är de enda med semi-snäcka vilket jag älskar, man får varken ont i örat eller på örat! Ljudet är helt ok för musik och jag använder dessa som mina enda lurar dag ut och dag in för samtal, musik, träning och joggning. Finns inget bättre allround IOM att in-ear inte är hälsosamt för öronkanalen och on-ear blir som en DJ som kommit vilse, blir obekväma för öronen och förstör frisyren.

  Den kan dock inte koppla mellan två enheter samtidigt vilket mina Sony SBH70 kunde. Däremot har dessa extremt bra räckvidd! Kan gå runt genom halva kontoret, ca 30 meter bort. Perfekta att jogga med, inte ens i närheten att de skulle trilla ur. Friheten utan kabel runt/bakom halsen är enorm!

  Man kan byta så att man dubbelklickar på snäckan för play/pause eller svara/avsluta samtal. Men vill ha Siri vid dubbelkick så försvinner möjligheten till play/pause vid dubbelklick. Siri fungerar därtill enbart om iPhone har tillgång till internet, vilket gör att du inte kan ve Siri ens höja volymen om du har dålig täckning. Men att ens prata med Siri för så basa uppgifter är inget man gör, så dessvärre blir det att sträcka sig efter telefonen (rätt ofta) för att byta låt eller höja/sänka volymen i samtal, vilket man behöver göra väldigt ofta, så där försvinner friheten av trådlöshet.

  I övrigt är batteritiden den bästa, 3-4 dagar under kontorsarbete blandat med telefonsamtal och lyssnande. Det smidiga sättet att stoppa ner dem i skalet gör att de alltid hålls laddade till när man behöver dem och jag stoppar ofta ner dem av ren reflex och utan problem. Så inget upplevt laddande här inte! Finns inga som är ens i närheten lika bra. Så jag laddar dem nu enbart 1 ggr i veckan, knappt 2.

  De är inte så fula som man kan tro utan helt ok, även fast framtiden nog är utan skaftet och enbart kommer sitta i örat. Hör sällan BT-artefakter och inte alls själva bakgrundsbruset, så här är se i bästa skiktet.

  Jag kommer att vara på Apple varje månad med att släppa AirPods gen 2 (som definitivt kommer art ha toch!). Däremot är det frustrerande nu att inte kunna kontrollera volymen och att play/pause inte alltid känns av. Men klarar du av att ha en kabel så köp lurar med en kabel. Dessa är enbart bra som ett diskret alternativ på kontoret.

  + Tar bort bort bakgrundsbrus och vind väldigt bra, något jag var orolig för IOM att man inte kan lägga mikrofonen bakom halsduken eller innanför skjortan. Så toppen av Apple!

  SLUTSATS:
  Kunde fått 10/10 eller 9/10 men får nu enbart 6/10, ljust på grund av avsaknaden av ljudkontroller och klumpigheten på de få kommandon man kan göra. De är alltså inte 100% trådlösa iom att man alltid måste ha telefonen nära till hands och således blir upplevelsen ibland sämre än med kabel där man fortfarande kan behålla mobilen i fickan för att kontrollera den, men med AirPods måste man nu ta upp mobilen i fickan väldigt ofta. Gillar du kablar mellan snäckorna och vill ha bättre ljud så välj något annat. Men dess har bäst UI av alla, minus volymkontrollen och play/paus meckandet.

  ALTERNATIV: Enda alternativet för att ha öronsnäckor är Sonys SBH70 (eller hitta något billigt på Amazon), men de har en kabellösning som lätt går sönder och Samsung Gear Icon X som har alla kontroller har riktigt dålig batteritid och tyvärr in-Ear vilket inte är bra för öronkanalen.
  (PS: Ska renskriva annonsen senare, bear with me)

  ----------
  UPDATE (2 MÅN)
  MINUS:
  - De kan inte reducera bort vind, vilket gör dem helt värdelösa när man cyklar eller bor i en blåsig stad! Med sladd/kabel/halsband-mikrofon så kan man gömma micken under skjortan eller halsduken, men det går ju inte med dessa. Stort, stort, stort minus!
  - Vid mer än hälften av gångerna så kan de inte ansluta till datorn, då måste jag starta om datorn (däremot så hade jag samma problem med Sony, men jag har uppdaterar operativsystemet sedan dess, så något fel på BT-sändaren i datorn är det nog...)
  - Man kan inte ha den kopplad till två enheter samtidigt, det kunde jag med Sony SBH70!
  - Störigt att behöva knacka på snäckan för att pausa/etc, det blir ett väldigt otrevligt dunk i örat. Samt att man ofta måste försöka två/tre gånger innan den förstår att man verkligen knackar på den.
  - Batteriet tar slut snabbt vid samtal, Max 2 h i sträck. Då måste sedan växla med en lur i taget och ladda den andra. Med Sony SBH70 så kunde man koppla en kabel till ett batteri som man hade i fickan som laddade lurarna medan man fortsatte prata. Men det kan man ju inte riktigt med true-wireless.
  PLUS:
  - Oerhört diskret, så skönt utan kabel! (Vill du verkligen ha en kabel så att de kan hänga runt halsen så finns kablar för 100-150kr)
  - Snäckorna tar aldrig slut IOM att man ständigt lägger dem i fodralet som alltid håller dem laddade. Däremot så tar de ofta slut när jag pratar längre samtal i sträck, så då slutar det alltid med att jag pratar med en åt gånger och växlar mellan dem medan den ena laddas upp. Däremot är det ju ett plus att man kan göra så, då har man alltid en snäcka som fungerar!
  = Betyget 6/10 kvarstår dock

  Fixa ljudkontroll (prio 1)
  Längre batteritid vid tal (prio 2)
  Dubbel pairing (prio 3)
  Så får de 10/10 oavsett pris
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fick hem dom idag. Kort och gott fantastiska! Bara det att musiken pausar när man tar ur ploppen ur örat för att sen fortsätta igen när man sätter tillbaka den. Ljudet är vad man kan förvänta sig för storleken, helt ok! Funktionaliteten gör att dom vinner alla dagar i veckan.