Plantronics Voyager 5200

Plantronics Voyager 5200

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Plantronics Voyager 5200

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.5 / 5
(9 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(0)2
(0)1
(5)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
4 månader sedan
Sjukt missnöjd med ljudet. Försökte nyttja återköp hos Elgiganten dagen efter, men det gick inte pga deras nya undantagsregler där in-ear hörlurar och bluetooth headset räknas det som en hygienartikel. Informerades inte om detta vid köp i fysisk butik. Elgiganten utgår ifrån att det är ens eget ansvar att surfa in på deras hemsida och läsa alla vilkår. Konsumentverket kunde inte heller göra något åt saken eftersom det inte finns en lag om öppet köp.
5 månader sedan
Hade det gått att ge - hade det fan fått det. 1590kr på Elgiganten. Kunde hellre köpt ett lass gödsel. Jag har avverkat säkert ett dussin plantronics de senaste 15? Åren. Allt från Voyager, Voyager pro. Voyager pro hd, säkert 4 eller 5 Voyager legend. Jag har alltid älskat komforten, sitter perfekt på mig. Har rekommenderat till alla jag pratar om headset med men nu är det färdigt. Voyager legend håller i ca 1år i mitt arbete då jag pratar ca 7h om dagen. Tröttnade på att legend ballar ur efter ett tag och kunden i andra änden hör inte vad man säger så köpte denna 5200 och vilket skräp. Jag hör jättebra, Men minsta lilla mikrofonen går emot kragen på jackan eller om man bankar, det blåser eller en lastbil kör förbi så händer något, kunden hör mig jättedåligt fast jag försöker rätta till micen och jag hör mig själv i nåt konstigt basläge, Medan man kör bil funkar det klockrent men försöka arbeta samtidigt med service går inte. Inte ens en promenad med hunden funkar. Har fått uppdateringar och tänkt ÄNTLIGEN har de fixat buggarna men nej. Nu är det sista plantronics för mig. Tyvärr då jag älskar passformen och funktioner.
7 månader sedan
Positivt: * Riktigt, riktigt bra ljudkvalitet. Brusreduceringen fungerar bra och folk jag frågat när jag pratat med dem upplever inga bakgrundsljud vare sig utomhus eller i bilar. * HD Audio gör att ljudet blir betydligt bättre, även om det drar extra batteri. * Sensorer som känner när man tar på sig headsetet och kan svara på inkommande samtal om man så vill. * Kan vikas ihop så att det blir ganska "platt" för att t.ex. ha i fickan. Mindre positivt: * Kräver lite träning för att snabbt "få på örat". * Batteritiden är inte den allra bästa. Jag lider inte av den, men om man pratar hela dagarna kanske den kan bli ett problem. Mitt Plantronics M70 har ruskigt mycket bättre batteritid t.ex.
ett år sedan
Snygga, bra ljud och skyddande fodral/låda med inbyggt extra batteri. Svårt att slå det upplägget!
2 år sedan
Jag har själv testat och använt massvis med blåtandsheadset. Nästan uteslutande flaggskeppsmodeller från de större märkena som Jabra, Plantronics, Sony, Jawbone och några andra. Kan ärligt säga att jag aldrig varit nära att hitta ett med samma ljudkvalité som detta, framför allt när man använder det i vindiga eller bullriga miljöer. Man får ALDRIG frågan ifall man pratar i headset eller sitter i bilen, och man hör alltid själv perfekt. Extra bra är att man fortfarande kan höra på örat som man sätter sitt headset på då det inte är ljudblockerande in-ear. Plus: Ljudkvalitén, både för en själv och den man talar med. Batteriet, pratar jag 3,5h i telefon håller batteriet 3 dygn. Mjukvaran, enkel att uppdatera, en del smarta funktioner. Komforten, man kan lätt ha det på sig en dag utan att få ont eller tappa det. Minus: Dyrt Övrigt: Bara ett headset kommer i närheten av detta och det är vanliga (gamla) Voyager Legend. Det är också lite mer prisvärt. Men ska man ha det bästa så är det detta. Punkt slut. Helt otroligt att gå ut i snöstorm och prata som vanligt och personen på andra sidan tror du sitter vid skrivbordet.
2 år sedan
Bra headset när det väl fungerar, men byggkvaliten verkar sisådär håller inte mer än ett år nu senast gick micen sönder efter ca ett år, är väl inne på 4e headsetet nu.
3 år sedan
Köpte det i butik i vintras. Aldrig haft nå problem med det... Haft Legend o andra Plantronics versioner innan. Håller inte alls med de negativa omdömmena här.? Jag kanske fick en bättre firmware med min enhet eller deras var måndagsex? :)
3 år sedan
detta headset är det värsta jag någonsin har ägt.bytt ut det minst 4 gånger.batteriet är utkast 7 timmar!var glad om du får tre timmar.nä nu slängde jag skiten.orkar inte mer.köper gamla legend.1000 gånger bättre
3 år sedan
Mikrofonen är dålig, rösten bryts, laggar, hörs lågt, vindbrus kommer igenom. Den levererar inte alls vad den hävdar.