Microsoft Xbox One X 1TB

Microsoft Xbox One X 1TB

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 1TB
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Xbox One X 1TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(68 omdömen)
5
(42)4
(17)3
(4)2
(2)1
(3)
Sorterat efter datum
h
henkess

158 omdömen

11 dagar sedan
Hänger sig ofta, röriga menyer. Vart varm rätt snabbt dessutom, svår placerad. Jag lämnade tillbaka den illa kvickt. 4K hackar dessutom. Nej man klarar sig gott och väl med en Xbox one.
k
kroken

34 omdömen

en månad sedan*
"Xbox one X" slutade tillverkas permanent i månadsskiftet Augusti-September 2020,och det lär inte dröja alltför länge innan "Xbone" går i graven helt och hållet.-Detta då nästa generation,den nionde,inleds nu i höst.Den 10:e November är det världspremiär för "Xbox Series S" och "Xbox series X",där den sistnämnda i paradigmskiftet i och för sig,kommer att kosta två tusen mer än ovanstående låda.-Men så spelar den också "I EN HEELT ANNAN DIVISION" !... Så: Vari ligger det kloka i att bränna 3700:- på "Yesterday´s news" NU,när DE pengarna kommer att behövas så infernaliskt mycket mer OM BARA 5 VECKOR ?.-Den TOTAALT (!) överlägsna "Xbox series X" kommer visserligen att säljas för 5700:-,vilket iofs är ett redigt avbräck,men ändå fullt rimligt med hänvisning till vad som finns under den svarta plasten.-Och den som verkligen föredrar att fokusera på utgångna system,lär med all sannolikhet fokusera på "Blocket",snarare än på fyratusenkronorsmaskinen ovan."Series S/X" är dessutom helt bakåtkompatibla med "Xbones" spel (t o m med X360´s i viss mån !),så ur utbudssynpunkt finns INTE HELLER,så mycket att grubbla över !. Hade det inte varit smartare av återförsäljarna att rabattera alla kvarvarande "Xbones" med tusen spänn NU,istället för att tvingas totaldumpa priset om 1-2 månader ?. Kvarvarande Xbox one:ar (särskilt de för fyra tusen) kommer ju konkurrensmässigt,f.ö. ÄVEN att ställas mot NYA PS5 (med en "diff" på bara en tusing !),före jul !. Ovanpå detta så ska "Amazon" dra igång sin sverigeverksamhet under senhösten,vilket definitivt kommer att leda till en GENERELLT aggressivare priskonkurrens Nej,istället har vi under sommaren sett en kraftig PRISHÖJNING på alla aktuella (men mkt snart,också omoderna/föråldrade) tv-spelskonsoller. Visst,Corona-eländet har varit en guldgruva för konsollförsäljarna,men vad hjälper det nu,när paradigmskiftet väntar runt knuten ?...(och kommer Covid 19-vaccinet i Januari,så totaldör DEN "festen",i vilket fall !). Girighet tycks gå före klokskap,och i värsta fall: Högmod går före fall. /M.
*Redigerades 17 dagar sedan
d
dookido

7 omdömen

3 månader sedan
Spelkonsol av högsta kvalitet, bytte upp mig från PS4 Pro som kändes som en plastig leksak i jämförelse. Denna är istället helt knäpptyst och levererar spel i 4k. Och Gamepass är det bästa som hänt spelvärlden på åratal.
B
Basssic

9 omdömen

4 månader sedan
Fantastisk spelkonsol. Det som imponerar mest är prestandan, kylningen och hur tyst den är. Svårt att förstå hur den kan vara knäpptyst. Sen älskar jag handkontrollen, naturlig och skön passform. UI är också bra, snabbt och enkelt. Ett sjukt bra paket till ett förvånande bra pris. Pricken över i är Game Pass! Enda jag saknar ibland är PiP som fanns i tidigare mjukvara.
SonySamppa79
SonySamppa79

270 omdömen

7 månader sedan
Bra kraft, tyst och snabb!
E
Erik Johansson

16 omdömen

8 månader sedan
Riktigt bra konsol. Bra pris
PML73
PML73

123 omdömen

10 månader sedan
BD och 4K haltar i sin uppspelning, inte den slutgiltiga maskin jag såg framför mig. Däremot en grym spelmaskin.
M
Maben

6 omdömen

10 månader sedan
Hänger sig, alltid uppdateringar, utrymmet tar slut och alla spel man köper tar en halv dag minst att installera - skivor alltså. Det misslyckas två-tre ggr innan det funkar och när fanskapet väl funkar är det midnatt. Detta skapar mer irritation än vad spelen ger glädje, så det kan inte bli mer än en stjärna.
A
ALAN W

20 omdömen

ett år sedan
Många många års spelande på denna maskin. Mycket misär även goda minnen kommer Från denna konsol 🥇🏆
Fahla
Fahla

55 omdömen

ett år sedan*
Har under många många år spelat på PlayStation,från Ps1 tills nu Ps4. Då ungarna började "tjata" om en till konsol och Ps4 avsaknad av att kunna spela upp UHD-skivor(film) så slog jag till på en Xbox,omväxling förnöjer så att säga. +Sjukt snygg grafik i 4k +stilren konsol +hörs knappt att den är igång +Handkontrollen är riktigt skön +Enormt utbud av spel att köpa online. +Massor med tillbehör -Röriga menyer,krångligt jämfört PS. -Batterier i Handkontrollen år 2019 -Mer en dator än en konsol,på gott och ont.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1