Microsoft Xbox One X 1TB

 Lägg i lista  Jämför
Xbox One X är en spelkonsol med Ultra HD Blu-ray och stöd för gaming i 4K-upplösning med 60 fps. Modellen kompletterar befintliga Xbox One S med bättre prestanda och är ett kraftfullare alternativ till Playstation 4 Pro. Stäng
Xbox One X är en spelkonsol med Ultra HD Blu-ray och stöd för gaming i 4K-upplösning med 60 fps. Modellen kompletterar befintliga Xbox One S med bättre prestanda och är ett kraftf... Läs mer
Jämför pris på alla Microsoft Spelkonsoler (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.24)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  Bra konsol och sjukt bra grafik. Men fläkten låter så otroligt mycket när jag spelar i 4K så orkar knappt med den. Har den på samma ställe i ett öppet hyllfack där min Xbox One S stod tidigare, One S va mycket tystare.
  Rekommenderar inte för Vardagsrums friden.
  Men som prestanda konsol gör den det den ska.
  9 dagar sedan
 • Bra

  Gillat omdöme
  Har 1080 ti kort och kört 4k med. Måste säga att för att vara så liten och kompakt och tyst så leverera de bra grafik. Assasin creed origin är snyggt men bara 30fps och även pc strular med de spelet. Halo 5 var grymt. Men jag lämnade tillbaka min och ska bara köra pc. Avvaktar till nästa generation där min 60 fps är kravet om de nu bli så framöver.

  Anl till köp när man har bra dator är för de är väldigt dyrt att ha senaste pc delarna och känns inte värt de längre. De negativa med konsolen är då 30 fps i en del spel och tiden de tar att ladda ner och installera spel är väldigt lång. Om man jämför med samma spel på pc i samma storlek på steam tex.

  Men spel som battlefront 2 skulle man likväl kunna spela på Xbox x som en dyr pc och de är riktigt bra.
  4 dagar sedan
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  +Kraftfullaste konsolen. Spela i riktig 4k upplösning (jämfört med uppskalad 4k på PSPro) samt 60fps. Dock upp till spelutvecklaren att stödja detta.
  +4k Bluray spelare, tack!
  +Bakåtkompatibel, även av spel från orginal Xbox!
  +Tyst och nätt.
  +Snygg handkontroll i helsvart matt färg med blanka detaljer och knappar.
  +Instant on mode, där du från start är inne i spelet på några sekunder.

  +- Design, vissa utser den som snyggaste konsolen, jag ser den som en vanlig fyrkantig box.

  -Installationstid på spel. Satte i Gears of War 4 och tog mig 6h att installera med senaste patch, innan jag ens kunde börja spela spelet... *25mbits hastighet.
  Måste dessutom ha den påstängd för att kunna ladda ner uppdatering (jämfört med PS som kan göra det i viloläge) samt att skivan måste vara i...
  -Bristen på exklusiva spel, jämför med PS.

  Uppdaterar med tiden.
  6 dagar sedan ( Uppdaterat: 18 min sedan )
 • Utmärkt
  Prestandamässigt en mycket imponerande konsol. Jag kör inte med en 4k skärm men ändå så överträffades mina förväntningar. Skillnaden mot standard Xbox one är stor, grafiken blir betydligt bättre, så pass mycket bättre att det ibland känns som en nästa generations konsol.

  Några andra plus:

  +Snabb
  +Tyst
  +Bra interface
  +Bästa handkontrollen

  Minus:

  -CPU:n hade gärna fått vara bättre
  -Saknar några exklusiva toppspel
  -Dyr

  En superkraftig konsol som är flera snäpp bättre än allt annat som finns att köpa just nu. Det finns absolut många bra spel till den, men den saknar en del exklusiva toppspel som PS4 och Switch har. Har man råd så är det en investering som inte lämnar mycket att önska.
  10 tim sedan
 • Perfekt
  Bästa konsollen på marknaden för stunden. Var lätt värt att uppgradera från Xbox one S då alla spel laddar och körs bättre trots att man bara har en TV med 1080p.
  Blir en 4k-tv snart så man får alla fördelar med X.
  1 dag sedan
 • Utmärkt
  Bra maskin. Hög kvalitet. Tyst. Dyr, men prisvärd.
  1 dag sedan
 • Knappt godkänd
  Fungerar dåligt och blir lätt överhettad, blir att reklamera denna.
  Känns som en väldigt överflödig konsol, i stort sett en PC-in-a-box utan egna exklusiva spel. Bättre att satsa på en ordentlig speldator om man är intresserad av höga specs, här är det fortfarande 30 fps som gäller i de flesta spelen.
  Nintendo Switch har redan fler exklusiva toppspel än vad Xbox One fått på 4 år.
  2 dagar sedan
 • Perfekt
  Grym Konsol för att spela 4K.

  Äldre spel med X-patch ser bättre än förväntat (Gears 3, Fallout 3 för att nämna några) samt att man kommer att kunna spela alla generationer utav Xbox spelen. Testade Ninja Gaiden Black till original Xbox och det flöt på och det var snyggt utan kanter.

  Laddningstiderna är bättre och konsolen känns sjukt snabbare jämfört med S-modellen.

  Prisvärd även om man har 1080p Skräm då spelet downsamplas.
  Dolby Atmos stöd och 4K blu-ray spelare.

  Ska nog stoppa i en SSD i framtiden.
  8 dagar sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Perfekt
  Så mkt kraft och ändå så tyst. Mkt bra jobbat Microsoft. Denna maskin fick mig att vända ryggen till playstation för första gången. Så nu inhandlas alla nya spel till X. Sony exklusiva spel körs på min Pro (som låter som en hårtork)
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  Grymt imponerad av denna. Kraftfull så det förslår, knäpptyst även vid spel av Forza 7 som ser brutalt bra och skön integration med satellit-boxen. Var på väg att sätta 9 stjärnor men kan inte se vad som skulle vara bättre så länge vi pratar konsoler.
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  Fick hem min igår. Så klart för tidigt för en meningsfull recension, men mitt första intryck är väldigt positivt. Xbox One X känns kvalitativ, är snyggt designad, flyter på väldigt bra, och väsnas inget alls.

  Uppdatering efter ca en vecka:

  Har inte hittat något negativt att anmärka, vilket jag antar är ganska talande. Introt till Super Lucky's Tale laggade lite, men det handlar nog snarare om optimering än hårdvaran. Till skillnad från ett par andra recensenter här så har jag inte upplevt att One X är högljudd eller dylikt. Min går väldigt tyst jämfört med min gamla original One. Uppdaterar igen om jag skaffar en 4K TV så att jag kan testa lite mer seriöst.
  10 dagar sedan ( Uppdaterat: 5 dagar sedan )
 • Dålig
  Bytte ut min XBOX ONE S mot en X, men känner inte riktigt att det var värt det. Grafiken är i stort sett samma...mest lite skarpare på grund av den högre upplösningen, men är det verkligen värt flera tusenlappar extra? Exakt samma spelutbud också. Själva konsollen blir även väldigt mycket varmare, låter betydligt mer och har även stängt av sig själv vid ett tillfälle. Kvaliteten känns sisådär...ena trigger knappen på kontrollen fastnar ibland, och även "A" knappen. Inget av detta hände på min gamla XBOX.
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  Mycket för pengarna. Har den tillsammans med en 4k tv såklart. Och effekten med stöd da spel är imponerande. Den går knäpptyst även under hög belastning. Hög kvalitets känsla i bygget.
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Bra konsol och bra grafik.
  Som konsol gör den det inte någon annan konsol gör.
  Väldigt nöjd.
  Starkt rekommenderat köp.
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Tung är konsollen! Och då menar jag i vikt ;)

  Skämt osido, mitt exemplar är ljudlös även när jag spelar spel! måste ha haft otroligt flyt. Har provat FF XV och spelet är snyggt nu samt flyter på ordentlig!

  Helst sjukt att man kan spela alla generationer av xbox spel(allt eftersom spel får stöd) samt att ALLA spel blir bättre och/eller snyggare mer eller mindre beroende på stöd.

  Snygg konsol, grym prestanda, prisvärt om man har en 4K med bra HDR!
  11 dagar sedan
 • Perfekt
  Damn vilket monster... Sjukt jäkla nöjd med kvallen på hårdvara samt det som man får ut av denna maskin
  19 dagar sedan