Prisjakt

Microsoft Xbox One X 1TB

Microsoft Xbox One X 1TB

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 1TB
  • Lanseringsår: 2017
Bevaka
Jämför

Microsoft Xbox One X 1TB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Awen
Awen

74 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan*
Efter drygt 2 år sedan nyinköp så svartnar bilden ut från hdmi utgången i 1-2 sekunder i tid och otid, vilket gör att i stort sett alla spel blir ospelbara. På min ps4 hade jag ett liknande problem där det var ljudet som glitchade ut ett par sekunder - rätt störande det med men One X och Microsoft tog hem priset för största rövhålsföretag 2021.
*Redigerades 5 månader sedan
r
rfkman

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan
Jättenöjd med den här konsolen av xbox
k
konsument9

22 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Mycket bra och imponerande spelkonsol. Stor förbättring jämfört med Xbox One S. Awesome.
W
White007

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Grym spel konsol!
kristofferh
kristofferh

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Endast ett lite obetydligt steg under nya generationen. Starkare än PS4 pro med råge.
SkopanMikaelNas
SkopanMikaelNas

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Funkar klockrent på 1080p skärm
h
henkess

154 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Hänger sig ofta, röriga menyer. Vart varm rätt snabbt dessutom, svår placerad. Jag lämnade tillbaka den illa kvickt. 4K hackar dessutom. Nej man klarar sig gott och väl med en Xbox one.
k
kroken

33 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
"Xbox one X" slutade tillverkas permanent i månadsskiftet Augusti-September 2020,och det lär inte dröja alltför länge innan "Xbone" går i graven helt och hållet.-Detta då nästa generation,den nionde,inleds nu i höst.Den 10:e November är det världspremiär för "Xbox Series S" och "Xbox series X",där den sistnämnda i paradigmskiftet i och för sig,kommer att kosta två tusen mer än ovanstående låda.-Men så spelar den också "I EN HEELT ANNAN DIVISION" !... Så: Vari ligger det kloka i att bränna 3700:- på "Yesterday´s news" NU,när DE pengarna kommer att behövas så infernaliskt mycket mer OM BARA 5 VECKOR ?.-Den TOTAALT (!) överlägsna "Xbox series X" kommer visserligen att säljas för 5700:-,vilket iofs är ett redigt avbräck,men ändå fullt rimligt med hänvisning till vad som finns under den svarta plasten.-Och den som verkligen föredrar att fokusera på utgångna system,lär med all sannolikhet fokusera på "Blocket",snarare än på fyratusenkronorsmaskinen ovan."Series S/X" är dessutom helt bakåtkompatibla med "Xbones" spel (t o m med X360´s i viss mån !),så ur utbudssynpunkt finns INTE HELLER,så mycket att grubbla över !. Hade det inte varit smartare av återförsäljarna att rabattera alla kvarvarande "Xbones" med tusen spänn NU,istället för att tvingas totaldumpa priset om 1-2 månader ?. Kvarvarande Xbox one:ar (särskilt de för fyra tusen) kommer ju konkurrensmässigt,f.ö. ÄVEN att ställas mot NYA PS5 (med en "diff" på bara en tusing !),före jul !. Ovanpå detta så ska "Amazon" dra igång sin sverigeverksamhet under senhösten,vilket definitivt kommer att leda till en GENERELLT aggressivare priskonkurrens Nej,istället har vi under sommaren sett en kraftig PRISHÖJNING på alla aktuella (men mkt snart,också omoderna/föråldrade) tv-spelskonsoller. Visst,Corona-eländet har varit en guldgruva för konsollförsäljarna,men vad hjälper det nu,när paradigmskiftet väntar runt knuten ?...(och kommer Covid 19-vaccinet i Januari,så totaldör DEN "festen",i vilket fall !). Girighet tycks gå före klokskap,och i värsta fall: Högmod går före fall. /M.
*Redigerades ett år sedan
B
Basssic

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Fantastisk spelkonsol. Det som imponerar mest är prestandan, kylningen och hur tyst den är. Svårt att förstå hur den kan vara knäpptyst. Sen älskar jag handkontrollen, naturlig och skön passform. UI är också bra, snabbt och enkelt. Ett sjukt bra paket till ett förvånande bra pris. Pricken över i är Game Pass! Enda jag saknar ibland är PiP som fanns i tidigare mjukvara.
SonySamppa79
SonySamppa79

268 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Bra kraft, tyst och snabb!