Kategorier
Prisjakt

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
c
cvikingsson

34 omdömen

20 dagar sedan
2 har en till varje barn. De har funkat kanon. + Barnen sitter bekvämt + Lätta att flytta + Barnen sitter stabilt + Det är lätt att knäppa/knäppa bilbälten
m
macjohan

19 omdömen

en månad sedan
Klockrena stolar. Lätta och komfortabla för barnen.
j
jlarsson1978

52 omdömen

2 månader sedan
Vettig stol för pengarna men du får den kvaliteten du betalar för. Knarrig frigolit under tyget och fästena skramlar när man kör vilket kan vara galet irriterande.
O
OttossonPer

31 omdömen

4 månader sedan
Grym stol, har två stycken, grymt bra konstruktion och enkel att justera i storlek samt montera. Viloläget är helt fantastiskt, rekommenderas
Fribbs
Fribbs

6 omdömen

ett år sedan*
Fungerar väldigt bra, väldigt smidigt med Isofix och använda bilens bälte. Går att fälla något för lättare sömn.
*Redigerades ett år sedan
P
PeeWee00

63 omdömen

3 år sedan*
Bra stol till vår nyblivna 4-åring. Han älskar att åka framåtvänd, det är som om en helt ny värld har öppnats upp för honom. Smidig stol med isofix, sitter stadigt och är hyfsat enkel att montera och ta bort. Stolen är rätt smidig att hantera. Bra att den går att vinkla lite bakåt, även om det inte är så mycket. Skön rejäl paddning för huvudet, det verkar att gå att somna i den med stöd för huvudet utan att det ska trilla ner mot bröstet. Verkar lätt att växa i då hela ryggdelen går att dra ut. Kanske något dyr men vi köpte 2 på en gång och är nöjda såhär långt.
*Redigerades 3 år sedan
D
DIFference

65 omdömen

4 år sedan*
Läste på ordentligt om framåtvända stolar innan vi köpte denna. Och den är riktig bra. Lätt för barnet att sätta sig i själv. Isofix är underbart för en framåtvänd stol, så att den inte skramlar runt och rör på sig när det inre är något barn i den. Kanonbra sovläge. Rejäla sidoskydd både nertill och vid huvudet.
*Redigerades 4 år sedan