Kategorier
Prisjakt

Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO

Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO

  • Typ av enhet: Accesspunkt
  • Datalänkprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), Gigabit Ethernet, IEEE 802.1q, IEEE 802.11ac (Wi-Fi 5)
  • Max dataöverföringshastighet: 1750 Mbit/s
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(33 omdömen)
5
(28)4
(1)3
(1)2
(2)1
(1)
Sorterat efter datum
ldv2001
ldv2001

20 omdömen

7 månader sedan
Fungerar klockrent. Kör en controller på en virtuell maskin. Mycket trevligt med VLAN-stöd, kör ett management VLAN samt ett VLAN för varje SSID. Har än så länge bara en, men funderar på att utöka med flera. Som andra har påpekat så är det inte någon exotisk standard för POE, men inline adapter medföljer. Inte så snyggt, men den är ju i pannrummet.
Majorglenn
Majorglenn

129 omdömen

8 månader sedan
Bästa märket på marknaden! Den här spöar alla sina konkurrenter utan direkt strid!
N
Nyrre123

1 omdöme

ett år sedan
Hade tänkt köpa den enklare versionen men butikssäljaren övertalade mig att ta denna istället. Jag började följa en instruktion på nätet där man enkelt skulle kunna koppla upp med app i iPhone, detta var dock helt omöjligt, hittade aldrig enheten. Till slut kopplade jag in mig med min dator och nätverkskabel i routern, laddade med programvaran och vips så var den igång på nolltid. Vi har 250/250 fiber in i huset och har Max tidigare fått ut 50-60 mb/s och då nära routern. Nu snittar jag runt 150 mb/s i hela kåken 😊
M
MicceAson

8 omdömen

ett år sedan
Om du vill ha hög hastighet köp ej denna usla AP, köpte denna och en Edgerouter Max 5 POE, på wifi når jag max 280/240 mbit på en 1000/1000 mbit lina men med min gamla Asus Ac3200 når jag 820/770 mbit. kopplar jag sladd rakt in i edgerouter når jag 950/830 mbit så det är AP:n som är skrot, bättre Wifi i en 5 år gammal ASUS, bedrövligt KÖP EJ!
D
D4gG3R

108 omdömen

2 år sedan
Fantastiska. Riktigt bra signalstyrka och konfigutationsmöjligheter. Nätverket räcker långt ut i trädgården med dessa.
m
marese

3 omdömen

2 år sedan
Mycket sämre signalstyrka än min tidigare Asus RT AC 68U, som byttes ut främst för att den var ful. Jag har visserligen fortfarande täckning i alla rum, men signalstyrkan är inte i närheten av vad jag hade med den förra routern. Där jag tidigare hade klart över 100Mbit/s har jag nu kanske 40. Max bandbredd når jag nu bara på någon meters avstånd. Jag skulle behöva en AC PRO per rum för att nå till samma nivå som jag hade tidigare. Smidigt med remote management, men skulle önska att produkten kunde prestera i nivå med min gamla Asus router.
ostmackan
ostmackan

108 omdömen

2 år sedan
Så enkelt det kan vara. Efter äventyr med både D-link och Asus har jag funnit ro med Ubiquiti. Började med en accesspunkt som komplement till min Asus AC-66U som inte klarade av att ge wifi i hela huset. Efter ett tag slog jag av wifi på Asusen då jag upplevde det instabilt jämfört med det nya. Nu har jag kompletterat med en till AC Pro där Asusen var placerad tidigare och nu finns inte ordet instabilt längre.
B
Brallan84

4 omdömen

2 år sedan
Herregud! Varflr har jag inte bytt tidigare? Satte upp den och konfigurera den på 10min. Från att ha haft 40% ner 90% upp så har jag nu 97% ner 100% upp. Alltså mer än fördubbling i hastighet! Appen är överkomlig, funkar helt ok. Helt värt 1590kr som jag betalade!
D
Daniel Haaf

69 omdömen

2 år sedan*
Positivt + Mycket enkel att installera och använda + Utmärkt prestanda och är riktigt stabil + Kan drivas med PoE + Täcker stora ytor utan problem (räcker med en för 104 kvadrat i min lägenhet) + Två Ethernet-portar (ena för data/PoE, andra för data till sekundär nätverkspryl) Negativt - Speciell UniFi-mjukvara behövs för att dra full nytta av accesspunkten (kör mjukvaran på Raspberry Pi utan problem) - Fungerar bäst i ett större nätverk med flera Ubiquiti UniFi-prylar (som gateway & switch) - Kan kännas tämligen stor på väggen, beroende på vart den sitter
*Redigerades 2 år sedan
g
greberg

14 omdömen

2 år sedan
När du letar efter en AP som bara fungerar så behöver du inte leta längre. Har aldrig haft några problem med denna AP och den levererar hög throughput. Mjukvaran som ni inte behöver köra är dock enkel att köra, Raspberry eller i en docker container vilket möjliggöra bra övervakning och inställningar.
Sida 1