Google Chromecast (2nd Generation)

Google Chromecast (2nd Generation)

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast (2nd Generation)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(142 omdömen)
5
(90)4
(26)3
(6)2
(6)1
(14)
Sorterat efter datum
14 dagar sedan
Helt värdelös produkt. Verkar som att vissa funkar okej - andra inte alls. Har testat tre stycken nu och två av dem funkar inte alls som dem ska. Det blir bakgrundsbild på TVn/Bildskärmen och jag kan ansluta till internet. Så långt funkar allt - men sen är det roliga slut. Ofta så hittas inte chromeblasken av andra enheter - men om den mot förmodan ändå gör det så går det inte casta. Men snart kastas den på riktigt. Har testat på flera tvappater/Bildskärmar mer samma olycka. 1 gång av 100 så kan man faktiskt få spela upp något. Men det går inte speciellt länge innan det ska buffras eller/och att skräpet startas om i tid och otid. Nästa underbara 'funktion' gör att jag inte kan bruka något annat än stereoljud. Google har börjat bli riktigt dåliga. Känns som dom ligger så långt efter många andra innovativa företag. Hur kan man ha så mycket resurser och pengar och kräma ut så dåliga produkter (såväl hård som -mjukvara). Chromecast/Google+(minus?)/nexus/ etc osv. Jag har inte gillat hur apple behandlar sina kunder - men dom ger ofta så mycket mer när det kommer till kvalité och användarvänlighet. Det spelar ingen roll om Google leker gränsöverskridande - när deras produkter inte ens funkar ihop med sig själva. Tanken är god - utförandet uselt.
ett år sedan
En av de bästa och mest lätt-använda enheterna jag någonsin ägt. Funkar klockrent, även på resande fot med WIFI-delning från telefon. Rekommenderas!
ett år sedan
Mycket bra med vissa förbättringar från gen 1.
ett år sedan
++ Fungerar med många appar. + 1080p går bra med den. + Enkel att få igång. - Svår att felsöka när den inte fungerar. Pga. "simplifierad" konfiguration. När jag startar om enheten, upptäcker ibland inte telefonerna den igen. Ett sätt att lösa detta är att starta om sin mobiltelefon. Vilken är en stor iritationskälla. Tror att Google vill att man ska ha den igång alltid så de kan spionera på en. Då kommer den att fungera bra! Men som miljömedveten, är detta ajjabajja. Man ska ju inte lämna sina prylar igång i onödan.
2 år sedan
Lite småseg ibland men gör det den ska om än lite för sakta.
2 år sedan
Fungerar bra då det fungerar. Men stoppar jag uppspelningen är det ett rent helvete att få igång den igen. Apple tv är mycket bättre. Har fiber och fjolårets Android mobil.
2 år sedan
Så jävla bra att nästan alla betyg här är orsakade av inkompetenta användare och inte produkten i sig.
2 år sedan
Försvinner mitt under casting och går sedan ej att hitta igen, trots att både telefonen och chromecasten är ansluten till samma nätverk. Omstart av både router, Chromecast och telefon hjälper ej. Efter någon dag dyker den helt random upp igen för att sedan försvinna igen. De borde ta hjälp av apple om de inte har kompetensen själva, rebranda en appleTV kanske?
2 år sedan
Skräp! Ena dagen fungerar den som den ska, nästa dag fungerar den inte alls. Andra generation skulle ju fungera mycket bättre än första, men det stämmer inte.
2 år sedan
Efter någon månads användning, så började den glappa. Började med enstaka gånger varje dag, men ökade successivt tills att den nu är helt oanvändbar. Fick gå tillbaka till den första generationen som jag hade tidigare för att det skulle fungera normalt igen. Dåliga exemplar finns således.
Sida 1