Google Chromecast (3rd Generation)

Google Chromecast (3rd Generation)

Användningsområde: TV/film & foto, Musik, Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
PrishistorikNu 449 kr
Jämför

Google Chromecast (3rd Generation)

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.9
(40)

Produktinformation

Chromecast (3rd Generation) är en smidig mediaspelaren för dig som vill strömma film och serier direkt från en mobiltelefon, surfplatta eller dator. En liten och billig pryl som klarar 1080p med 60 bilder per sekund utan problem. Anslut till en ledig HDMI-port på tv:n, ladda hem Google Home-appen och följ instruktionerna så är du igång på bara några minuter.

 • Högsta upplösningen

  Den högsta upplösningen som stöds är 1080p, även kallat full-HD. Om du vill titta på film och serier i 4K så är det Chromecast Ultra eller Chromecast med Google TV som gäller.

 • HDR

  Den här modellen saknar HDR-stöd. Om du vill ha en modell som klarar HDR så måste du välja Chromecast Ultra eller Chromecast med Google TV. Då får du även 4K-stöd vilket den här modellen saknar.

 • Wi-Fi

  Stöd för upp till Wi-Fi 5 (802.11ac). Du kan även ansluta en nätverkskabel med den tillhörande ethernet-adaptern.

 • Surroundljud

  Den här modellen har stöd för stereoljud och surroundljud med AC3/EAC3. Du ändrar inställningen för ljudet via Google Home-appen på din mobiltelefon.

 • HDMI

  Alla Chromecast-modeller behöver en ledig HDMI-port på din tv för att den ska fungera. Ström får du via en ledig USB-kontakt eller via en vanlig strömadapter i ett ledigt vägguttag.

 • Appar

  För att strömma filmer och serier till din tv med en Chromecast så måste du ha kompatibla appar på din mobiltelefon eller surfplatta. Bland apparna som stöds idag finns populära tjänster som Netflix, Disney+ och HBO Max.

Vanliga frågor

Chromecast-serien har stöd för Android, iOS, Windows och macOS. Om du vill använda mobilappar behövs en version av Android och iOS som stöds av respektive app.
Chromecast (3rd Generation) har tre saker med i lådan. Förutom själva Chromecast-enheten så ingår en USB-kabel och en strömadapter. Du måste inte använda strömadaptern utan kan ansluta USB-kabeln till en ledig USB-port på tv:n som klarar 5V/1A-port, om den har en sådan.
Google anger måtten 52 x 52 mm för Chromecast (3rd Generation). Vikten är så liten att enheten enkelt kan hänga på baksidan av din tv utan extra stöd eller fästanordning.
Google Chromecast (3rd Generation) har inga egna, inbyggda appar. Istället måste du använda appar eller webbläsaren på din mobiltelefon eller dator och strömma innehållet via denna. Vill du ha en mediaspelare med inbyggda appar så finns Chromecast med Google TV som ett alternativ.
Varumärke
Användningsområde
Stödda videoformat
480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Ja
Videofiler som stöds
MPEG2, MPEG4, AVC/H.264, AVI, HEVC/H.265
Operativsystem
Chrome OS
HDMI
Ja