Corsair Void Wireless Dolby 7.1 RGB

Corsair

Corsair Void Wireless Dolby 7.1 RGB

(17)
3.2(17 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Huvudbygel
  • Svart, Vit, Grå …
  • Volymkontroll
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2018-02-26
O
Oggeb1(2 omdömen)
Jag har haft mitt par i 12 månader Gav 1500 för mina +Hörlurarna presterar mycket bra även utan CUE och på mac eller konsoll +Batteritid +Kvalitet +Extremt bra ljud +Bra passform +Snyggt RGB med starka lampor +Priset -Buggigt CUE var tvungen att installera om datorn -Ej bluetooth så man kan bara använda på dator, spelkonsoll etc -CUE finns bara till PC Bra hörlurar som rekomenderas men får hoppas på att CUE blir bättre.
2017-11-26
s
snoddas1994(1 omdöme)
funkat ok, dålig batteritid, och slutat fungera helt efter 11 månader. Laddas inte, testat flera olika kablar. aldrig mera corsair.
2017-01-29
J
JockeLT(23 omdömen)
+ ok komfort. + ok ljudkvalité för att vara trådlösa. + Bra pris. + Bra byggkvalité. -Blir lite varmt vid längre sessioner Jag gav ca 800 för mitt sep 2016 Finns inte direkt några större saker att klaga på när det gäller det här headsetet, samtidigt finns det heller inget som är super bra med det. Väljer du däremot mellan ett trådat gaming headset och det här så kör definitivt på det trådlösa! Väljer du däremot mellan t.ex ett Audio-technica ATH m50x och ett corsair void så kör på m50x trots att det är trådat med separat mic. Ett gaming headset slår inte ett par riktiga lurar helt enkelt.
2016-11-16
Wicked261(118 omdömen)
Lurar är grymt personligt om man gillar eller ej. Dessa sitter som en j**la smäck på skallen! Var väldigt skeptisk till utformningen till huvudbågen och valet av material till kuddarna, men de e nog f*n de skönaste lurarna jag provat. 7.1? nja, mer som 4.1/2.. men vill man få riktig "surraaond" får man köpa lurar med fler element. Lurar med ett kommer aldrig att ge samma upplevelse. Men dessa är dock så när man kommer. Eller så är jag bara kräsen. =) Då så. Bra ljud, bra batteritid, schysst räckvidd(om man nu har väldigt långa armar och sitter 10 m från datorn), ap-coola lampor #lmao synd bara att miccen inte går att ta av.
2016-10-31
Redigerades 2016-11-01
M
MrWitherSkull(3 omdömen)
Köpte dessa för 1-2 månader sedan och det brusar/surrar i högra högtalarn. De råkade bara nudda mitt tangentbord lite wtf går sönder typ när man håller i dom. Upate Problemet försvann efter ett tag
Sida 1