Metabo KGS 254 M

Metabo KGS 254 M

  • Klingdiameter: 254 mm
  • Kraftkälla: Elnät
  • Funktioner: Lampa, Dammuppsugning, Laserlinje, Glidstänger
Rank 2 i Geringssågar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Metabo KGS 254 M

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-19
L
Lud78(45 omdömen)
Inget att klaga på. Kapar som smör. Drog en 90x90 stolpe utan problem. Vissa har sagt att de saknar mjukstart men inget man reagerar över då maskinen är stabil. Rycker inte igång som min gamla maskin. Köpte tillsammans med 251 bordet. Sjukt dåliga monteringsanvisningar till bordet men när det väl är uppe är det galet stabilt.
2018-04-17
nivv(43 omdömen)
Min första kap & gersåg så har ingen vidare erfarenhet. Kapar rakt direkt ur kartongen, har jämfört med en vinkelhake och det ser bra ut. Spånuppsamlingen fungerar bra. Sågen är enkel att använda, gillar att alla inställningspunkter är röda. För full pott hade jag velat ha en bättre instruktionsbok med fler tips (hur ställer man in sågen om den inte är injusterad korrekt t.ex.?) samt bättre laser. Lasern gör sitt jobb perfekt, men lyser för svagt.
2018-02-26
X
Xepp(17 omdömen)
Inköpt på NetOnNet för 2695kr. Känns gedigen och arbetslampan och lasern var väldigt bra att ha faktiskt. Lite omständigt att den bara går att vinkla åt ett håll när man jobbar inne men det är ju inte produktens fel. Inte använt min så mycket men hittisl är jag väldigt nöjd.
2015-08-07
t
teddelinski(1 omdöme)
Har byggt en altan med tak. Sågar fina snitt och orkar med grovt virke. Köpte även tillhörande sågbord from Metabo vilket är väldigt bra!
2014-07-20
K
KundPaWebben(4 omdömen)
Köpte för att ha till altan- och staketbygge. Lätt att lära sig och att använda, känns gedigen i kvaliteten. Jag har stått ute och kapat så jag tycker inte att det har varit något problem att tillhörande behållare inte tar upp allt spån som blir. Lasern dammade igen efter ett tags användande men det är ju inte några problem att stänga av och sedan sopa av den. Jag är jättenöjd med köpet och kan varmt rekommendera den till andra hemmabyggare!
Sida 1