Prisjakt

Bosch WAK28267SN (Vit)

Bosch WAK28267SN (Vit)

  • Typ av maskin: Frontmatad
  • Kapacitet: 7 kg
  • Typ: Tvättmaskin
Bevaka
Jämför
Bosch

Bosch WAK28267SN (Vit)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
K
Kristoffersson

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Började läcka och rassla efter tre och ett halvt år. Fram tills dess var den bra.
*Redigerades 4 år sedan
n
nagra

176 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Väldigt nöjd, +STOR trumma +Endast 3400 kr +Finns snabb knapp, dvs. minskar ner tvättiden från 3 timmar till 1 timma och ger lika bra tvätt (drar mer vatten och energi - vilket för mig spelar ingen roll), denna funktion finns inte på min helt nya 8 000 krs samsung tvättmaskin utan man måste köra 3 timmar... +snygg -motorn låter inte lika "rent" som de dyrare tvättmaskinerna jag har, men ingen nämnvärt. Personligen byter jag hellre tvättmaskin efter 7 år än att behålla samma med bättre motor i 15 år.
*Redigerades 5 år sedan
(SiC)
(SiC)

69 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Har snart haft den ett år och den fungerar kanon än så länge.
*Redigerades 5 år sedan
t
twosome

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Funkar bra! Jag är riktigt nöjd med tvättresultatet. Den är även bra på att anpassa tvättider efter hur mycket tvätt som läggs in. Skiljer typ en timme på tvättiden mellan lite tvätt och full maskin. Det funkar också bra med både "turbo-" och sengångare-funktionerna. Dessa drar extra ström eller mindre ström, jämfört med normalläget. Jag har inget att klaga på, det är mycket maskin för pengarna. Ljudnivån är under "medel" (jämfört min gamla och sånt jag hör hemma hos vänner), men inte så tyst som de två-tre ggr så dyra maskinerna som finns och som är specialkonstruerade för vara tysta. Sitter du inte i samma rum så stör du dig inte på den. Sen "pipen" som finns när den är klar, dessa ställer du in själv - hur mycket dessa ska höras...
*Redigerades 6 år sedan
a
anbjurst

1 omdöme

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Produkten skiljer sig inte från andra. Rätt högljudd, irriterande återkommande pipande när den är klar, centrifugering väldigt högljudd. Ganska långsam. Min gick sönder efter 4 månader. Bosch tar 3 VECKOR på sig att skicka ut en servicetekniker. Riktigt dålig service. Bosch har överlag väldigt dålig kvalitet på sina grejor. Efter att ha haft en spishäll som gått sönder 3 gånger efter varandra, en ugn som gått sönder 2 gånger och en mikro som gått sönder 1 gång (samtliga inom en 5-årsperiod) så är jag klar med deras dynga.
*Redigerades 7 år sedan