Melitta Excellent 3.0 Steel

Melitta Excellent 3.0 Steel

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 10
  • Funktioner: Värmehållning, Automatisk avstängning, Signallampa
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Melitta Excellent 3.0 Steel

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(10 omdömen)
5
(7)4
(1)3
(1)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
t
teamthrone

13 omdömen

3 år sedan*
-Haft i tio år utan problem -Enkel och rejäl -Inga onödiga funktioner som kan gå sönder -Brygger bra oavsett antal koppar vid rätt dosering -Bör avkalkas enligt anvisning för att inte hålen ska täppas igen -Bra med inbyggd timer
*Redigerades 3 år sedan
p
privatco

15 omdömen

3 år sedan*
Bra och lätt att använda och rengöra. OBS! Godkännande gäller bara för (1 liter / full kapacitet). För en 1 eller 2 koppar kvaliteten på färdiga kaffet är inte tillfredsställande ''inte perfekt men också gott om man använder rätt filter'' Jag är mycket nöjd och vill inte köpa en mer dyrare.
*Redigerades 3 år sedan
z
zdavid99

12 omdömen

4 år sedan*
Undvika denna om ni vill kunna koka mer än 7 koppar åt gången. Mer vatten än så och det rinner över. Det är ett konstruktionsfel då tratten inte klarar av att släppa igenom vattnet/kaffet tillräckligt snabbt.
*Redigerades 4 år sedan
a
abo1973

1 omdöme

8 år sedan*
Brygger mycket bra kaffe även när man inte brygger full kanna. En kommenterar till "491" omdömme. Om man läser på www.ecbc.info om deras märkning så utgår den alltid från bryggning av 1 liter kaffe. De har m.a.o. ingen märkning kvalitetssämpel för bryggning av mindre mängd kaffe. Vad man däremot kan bli något förvånad över är att en tillverkare är så ärliga i sin bruksanvisning så att det uppger att kaffet inte blir tillfredsställande. Jag hade nog uttryckt mig annorlunda. Jag blir mycket nöjd med kaffet även om jag brygger mindre mängd. Utdrag från ecbu: - Alle traktere blir testet ved full kapasitet og 1 liter. - For de trakterne som tar mindre enn 1 liter, er det bare oppgitt traktetid ved full kapasitet. Maskinens maksimale kapasitet er kontrollmålt. - Vannet som benyttes holder en temperatur på 15°C. - Alle tester blir utført med 60g kaffe per liter vann. - Alle tester blir utført med spenning regulert til 230 volt. - Trakterens watt-effekt blir målt under traktingen. - Tid opp til 92°C. Krav: skal skje innenfor maksimalt 1 minutt. Temperatur måles i filterholder. - Max temperatur skal ikke overstige 96°C. - Tid gjennomfukting hvor lang tid det tar fra første dråpe vann faller ned i filteret til all kaffen er gjennomfuktet. Krav: Maksimalt 1 minutt. - Kontakttid (Traktetid) registreres fra vannet treffer kaffen i filterholderen og til det slutter å renne jevnt fra filterholderen. Krav: 4-6 minutter. - Temperatur ferdig kaffe måles rett etter tilberedning. Krav: 80-85°C.
*Redigerades 8 år sedan
stelex
stelex

61 omdömen

9 år sedan*
Brygger godaste kaffet jag druckit. Riktigt varmt blir det också. Men vi gör något fel tydligen, för vi har haft översvämning i kaffefiltert några gånger.
*Redigerades 9 år sedan
h
hejhej

24 omdömen

9 år sedan*
Enkel och bra bryggare som fungerar alldeles utmärkt! Brygger gott kaffe och är lätt att hålla ren.
*Redigerades 9 år sedan
491

1 omdöme

10 år sedan*
Varning! Hämta bruksanvisningen på Melittas hemsida där står följande. ECBCs godkännande gäller endast för full kapacitet. Där bryggaren används för mindre mängder blir kvaliteten på det färdiga kaffet inte tillfredställande. Det gjorde inte jag därför står jag med en bryggare som är värdelös för mig. Och säljaren 30.se vill inte återta den.
*Redigerades 10 år sedan
m
medoxa

2 omdömen

11 år sedan*
+ Utseendet (frugans anm.) + Automatisk avstängning efter 2 h. + Dubbla element. + Lätt att hålla ren. + Enkel påfyllning med tydliga mått. + Vattnet fördelas jämnt över kaffet med en stril. - Lock och filterhållare är lösa och måste ha en plats när de inte används. En kvalitetsbryggare som jag verkligen rekommenderar!
*Redigerades 11 år sedan
h
hemmafix

3 omdömen

12 år sedan*
En grymt bra kaffekokare som är riktigt prisvärd. En upphottad variant i rostfritt stål som brygger gott kaffe eftersom den har en bryggtemperatur på 96 grader. Jag är verkligen nöjd med min Aroma Excellent Steel och kan varmt rekommendera den till alla som tycker om att dricka varmt och gott kaffe.
*Redigerades 12 år sedan
N
Nimbo01

15 omdömen

12 år sedan*
Melitta Aroma Excellent Steel är ju snyggare variant på halvfula klassiska plastvarianten. Brygger upptill 10 hett och mycket gott kaffe(beroende även på kaffe man använder förstås). Den enkel och praktiskt att använda, lätt rengöra pga sina släta ytor. Med även enkel kanna och tratt - som är enkel att slänga diskmaskin. Annat som är värt att veta rostfria stålet står emot fingeravtryck. Ett stort plus är den har automatiskt avstängning knapp,som stänger av sig efter två timmar! Skönt för den som glömmer stänga av kaffebryggan och slippa oroa sig om man stängt av eller inte.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1