The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 Lägg i lista  Jämför
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  episkt!

  jag fastnade aldrig för Ocarina of Time och Twilight princess, tyckte de kändes för linjära.
  Gillade Wind Waker mer.

  Det här spelet känns väldigt öppet, det är snyggt och har en skön feel good känsla vart man än befinner sig i spelet.

  Gillar man cell chading grafiken i windwaker HD så lär man tycka om det här spelet.

  Jag drar ändå av en stjärna för lagget, som ibland inträffar. Har förstått att det inträffar på Switch också. Men det är störande, speciellt med tanke på att det inte borde vara lagg. Det är inget jätteadvancerat grafiskt spel.
  14 dagar sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Fantastiskt. Jag trodde inte OPEN-world skulle fungera eftersom man då kan springa direkt till sista bossen och klara spelet på 10 minuter, men nej. SVÅRTA fiender står i din väg och begränsar. Det är såhär open-world spel ska vara. Du "kan" gå överallt men du måste bli bättre och levla upp och kämpa! Det är det som gör spelet intressant och värt att spela.

  Perfekt. Helt klart i klass med OOT och ALTTP.
  10 dagar sedan
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  Ett open world Zelda!

  Riktigt vacker värld med väldigt bra spelmotor som använder fysik och grafik för att dra in spelaren i Zeldas magiska värld.

  Gå vart du vill, spela i vilken order du vill, utforska, spring fri.

  Super mysigt spel att bara dras in i och glömma verkligheten....
  18 dagar sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  Spelet vi alla väntat på! Ett fantastiskt spel till Wii U. Äntligen blev konsolen värd sina pengar.
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  Kör det på Wii U, ser fantastiskt ut och kan inte komma på några nackdelar med detta spel. Man har verkligen tänkt igenom detta spel och lyckats med allt!

  Har du en switch eller wii U Köp!
  7 dagar sedan
 • Utmärkt
  Breath of the Wild förnyar hela Zelda-konceptet och ger oss det bästa spelet i serien hittills.
  Allt känns klockrent, men jag drar av en stjärna pga att spelet är dåligt optimerat och har en framerate som pendlar mellan 20-30 fps. När det rör sig om flaggskeppet till en ny konsol tycker jag att man kan förvänta sig ett bättre resultat än så här.
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Flawless
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Helt fantastiskt spel som är ännu bättre till Switch!
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Har nu spelat nog många timmar för att skriva ihop en liten review om Zelda.

  Wow, vilket spel. Första open world spelet för Zelda och det levererar bra! Du kastas direkt in i denna stora värld och är fri att göra lite som du vill. Gå din egen väg, gör saker i din egen ordning utforska och gå ut på äventyr.

  Första timmarna är dock lite som en mini tutorial, du får testa lite "mini dugeons" för att lära dig lite av spelet, hur vapen och armor fungerar, lära dig hur man överlever i den stora värden. När detta är klart kan du lämna den första delen och ge dig ut i vilken riktning du vill och se vad du stöter på! Detta Zelda är lite svårare än dom tidigare så du kan komma till områden där du blir 1 hittad om du inte har bra gear och vapen.

  Spelet set helt fantastiskt ut i Studio Ghibli grafikstil. Imponerande vad dom kan göra på denna lilla Switch som inte har samma kapacitet som PS4 / Xbox ONE.

  Spelet har bra fysikmotor, försöker att spegla en riktig värld, allt från hur vatten fungerar, eld, vind, väder, stenars rörelse. Du kan faktiskt bränna ner ett helt fält om du vill och samtidigt döda alla fiender som gömmer sig i gräset :D

  Ska inte spoila så mycket mer av innehållet men man förstår varför spelet fick 98/100 i Metacritic. Ett av världens bästa spel genom tiderna.
  16 dagar sedan