Plantronics Voyager Legend

Plantronics Voyager Legend

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 56 i Hörlurar
Jämför pris på alla Plantronics Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Plantronics Voyager Legend

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 44 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-21
b
bsba(57 omdömen)
Har varit ganska nöjd med denna som jag haft i 1,5 år , både på jobb o fritid. Bra ljud och bra mic. Dock har den nu fått för sig att ibland inte starta förrän efter ett antal försök, så den har snart gjort sitt. Passar på båda öronen och sitter bra, även med glasögon, hade varit önskvärt med en säkerhetslina för min del, har tappat den flera ggr på jobbet, men haft turen att hitta den igen. En nackdel är att den kräver en speciell magnetisk laddadapter som man måste hålla reda på. Dock räcker en laddning väldigt länge. Lyckades inte uppdatera programvaran som man använder på datorn för att uppdatera headsetet. Får unknown error.
2018-05-08
f
fredek76(1 omdöme)
+ Lätt och smidigt headset som fungerar bra när det väl fungerar Hade det inte varit för uppenbara problem med flertalet headset av denna modellen så hade betyget blivit ordentligt högre. - vi använder dessa headset på jobbet och själv har jag gått igenom två nu då ett slutade fungera och nu börjar nr 2 koppla ifrån sig när den själv vill av ingen anledning. Inte speciellt gammalt kan nämnas. Har kollegor som har precis samma problem. - Problem att koppla upp det till min egen privata telefon (Sony Xperia Z3 compact). - Kan vara lite svårt med passformen för vissa. - Problem för personen i andra änden att höra vad man säger ibland. Skulle inte köpa detta privat.
2018-02-22
Modermodemet(61 omdömen)
Mycket nöjd! + Bra ljud. + Bra mic. + Bra räckvidd. + Sitter komfortabelt och bra. + Anpassningsbara med olika medföljande storlekar på gummiproppen som sitter i örat. - Ingen standard micro usb kontakt utan en egen unik magnetvariant. Då har man ännu en sak att komma ihåg att ta med sig. Vanlig laddare med micro usb / iphone ligger alltid färdigpackad i väskan. De gångerna jag ibland upplevt problem är när man varit i ryggläge och kudde eller arm stört mic:en. När man är sittande eller stående fungerar det alltid perfekt.
2018-01-17
M
MrMelker(10 omdömen)
Är ingen storanvändare av BT-headset men avverkat en hel del olika tillverkare och modeller. Av alla jag testat så är fortfarande Plantronics den enda tillverkaren av klassiska öronbygel-BT-headset som kan göra ett som känns bra kvalitetsmässigt och som sitter bra på örat. Utan att man behöver oroa sig för att den skall trilla av hela tiden. Ljudkvalitén är helt okej och man kan säkert hitta något som är bättre men Plantronics vinner på helheten. Nu återstår att testa vidare men detta är min spontana utvärdering.
2017-11-28
M
Mortar(27 omdömen)
Efter att jag läst många kommentarer här inne så måste jag väll säga att jag har haft väldigt tur med mitt headset. Köpte den dyrare modellen som har batteridriven laddningsdosa och usb för att använda till skype/Lync m.m. Har fått lite problem med att laddningsdosan inte håller lika mycket laddning och har införskaffat extra silikonpluggar då dessa går sönder med tiden. Funktionsmässigt har de mycket bra ljud och mikrofon. Taligenkänning funkar som det gjorde för fyra år sedan. Dvs inte perfekt, men fullt dugligt. Använder själv mest funktionen "Svara/Ignorera" då man ofta har båda händerna upptagna i arbetet. Införskaffades till summan av 1.599kr. Tycker själv de varit outstanding och skulle köpa det igen om det gick sönder, till dagens pris kan jag inte annat än rekommendera!
Sida 1