Prisjakt

Asus USB-N66

Asus USB-N66

  • Typ av enhet: Accesspunkt, Repeater
  • Datalänkprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), IEEE 802.1x
  • Max dataöverföringshastighet: 450 Mbit/s
Bevaka
Jämför
Asus

Asus USB-N66

Omdömen

Produktbetyg

1.8
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
f
finansvalp

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Själva enheten funkar riktigt bra och du får verkligen både förstärkt signal och riktigt snabb hastighet om du har en modern router. Problemet är drivrutinerna som är ostabila (för Mac OS X) och långsamma på att uppdateras. Verkar inte vara Asus fokus för en gång skull. Får Asus ordning på rutinerna är den riktigt bra.

*Redigerades 8 år sedan
K
Kvarnby

39 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Köpte denna igår på Mediamarkt. Tänkte köpa EA-N66 men den var slutsåld och då någon recencent tyckte USB-versionen var bättre chansade jag. Första reaktionen, liten, plastig. Primära funktionen jag vill ha är som Accesspunkt och få bättre signal i huset. Installerade från medföljande CD, inte imponerande, kunde inte ansluta med mobilen eller laptopen "hämtar ip-adress i evighet respektive begränsad åtkomst. Hittade direkt en nyare programvara på ASUS hemsida (1.0.0.9) och tänkte att den fixar nog problemen. Denna gjorde saken bara värre, nu fanns inte ens alternativet att köra som AP, dessa knappar var helt enkelt försvunna. Har nu ominstallerat otaliga gånger, både gamla och nya programvaran men samma resultat. får det inte att fungera med 1.0.0.7 och 1.0.0.9 finns inte en möjligheten att försöka :-( När mobilen hittar APn så visar den ändå inte bättre signal än innan, så den ger inte bättre signal än min gamla Netgear AP, bortkastade pengar med andra ord. Som USB-nätverkskort funkar den kanske men det intresserar mig inte. Får försöka lite till annat blir det att besöka MM och försöka lämna tillbaka skräpet. Känns helt otroligt att ASUS släpper så usla produkter.

*Redigerades 9 år sedan