Populäraste prylarna under Black Week

Apples prylar är mest populära – men spelkonsolerna biter sig fast på topplistan

Kan du gissa vilka prylar som svenska konsumenter är mest intresserade av att köpa under Black Week?

Vi har kollat statistiken och vet vilka de absolut mest populära prylarna är under årets stora reavecka. Och vi är inte förvånade av att Apple tar fem av de tio främsta platserna på vår topplista över prylarna som flest vill köpa.

Den pryl som fick mest uppmärksamhet och besök till butik från vår sajt under fjolårets Black Week var Apple AirPods (2nd Generation) med trådlöst laddningsetui, följt av de lite dyrare AirPods Pro-hörlurarna.

Vi hittar även spelkonsolen Nintendo Switch 2019 på listan och konkurrenten Playstation 5. Xbox Series X däremot halkar efter rejält och dyker upp först på en 14:e plats.

Topplistan har även två mobiltelefoner, båda från Apple, en robotdammsugare från Roborock, en airfryer från Philips samt den ständigt populära tv:n LG OLED55C1.

Lästips!

Av de tio mest populära prylarna under Black Week förra året så finns fem med på listan över de mest bevakade produkterna under reaveckan.

Apple AirPods Pro, Nintendo Switch 2019, Sony Playstation 5, Roborock S5 Max och Apple iPad 10.2 64GB var alla bland de tio mest bevakade produkterna.

Det finns bara en robotdammsugare med på topplistan över de populäraste prylarna under Black Week, men hela tre modeller finns på vår lista över de mest bevakade prylarna under samma vecka – Roborock S7, Roborock S6 MaxV och Roborock S5 Max.

Topplistan över de populäraste prylarna baseras på vår statistik över antalet besök från produktsidor på Prisjakt till butik mellan en 23 och 29 november 2020 samt 22 till 28 november 2021.

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 26 november 2020

Uppdaterad: 29 juli 2022

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten. Daniel Haaf nås på [email protected]