Lägg till och profilera din butik

Se till att synas med dina produkter och priser på Prisjakt. Vi skickar trafik direkt till din egen produktsida.

Tusentals konsumenter jämför produkter och priser hos oss varje dag. Självklart ska du finnas där kunderna finns.

Genom att lägga till och profilera din butik är du med i matchen. Vi visar alla dina produkter och priser. Vi skickar dessutom köpstarka och köpsugna konsumenter rakt in i din egen butik.

Vi gör det lätt för dig att lyckas. Som profilerad butik får du tillgång till en rad tjänster och analysverktyg som stärker din affär. Och det är lätt att komma igång.

Några av våra befintliga kunder:

Kom igång med synlighet och trafik!

Kom igång genom att fylla i vårt formulär. Vi visar dina produkter och priser för tusentals konsumenter varje dag. Du får köpstarka och köpsugna konsumenter rakt in i din butik. Utan start- eller månadsavgift. Fritt att avsluta när du vill.

Profilera din butik!

Allt det här får du som profilerad butik

Visa dina produkter och priser för tusentals konsumenter

När du profilerar till din butik visar vi dina produkter och priser på våra sidor. Det betyder att du syns för tusentals köpsugna konsumenter.

︎︎︎✓ Visa dina produkter och priser för tusentals köpsugna konsumenter
✓ Din logotyp på Prisjakt
✓ Dina konkurrensfördelar intill butiksnamnet

Driv trafik till din egen butik

Du får också en Gå till butik-knapp som skickar köpsugna konsumenter rakt in på dina egna produktsidor. Våra användare befinner sig nära köpet.

✓ Gå till butik-knapp intill alla dina priser
✓ Driv trafik till dina egna produktsidor

Analysverktyg för att stärka din affär

Dessutom får du tillgång till våra analysverktyg med analyser för din butik, dina konkurrenter och hela marknaden. Välkommen till VIP-listan!

✓ Analysera din egen trafik
✓ Analysera dina konkurrenter
✓ Marknadsanalyser

Flera smarta tjänster för att vässa affären

Som profilerad butik får du flera andra tjänster som hjälper dig lyckas med din affär. Med våra instore-tjänster kan du integrera Prisjakt i din egen butik, för att visa ditt omdömessnitt på Prisjakt eller visa när du har lägst pris.

✓ Möjligt att svara på butiksomdömen
✓ Integrera Prisjakt i din egen butik

Betala bara för trafiken du får

Som profilerad butik betalar du bara för trafiken vi skickar till dig. Vi tar en fast kostnad per klick till din butik, utan start- eller månadsavgift. Du kan säga upp avtalet när du vill.

✓ Ingen start- eller månadsavgift
✓ Fast kostnad per klick (se våra priser)
✓ En dags uppsägningstid

Kom igång med synlighet och trafik!

Kom igång genom att fylla i vårt formulär. Vi visar dina produkter och priser för tusentals konsumenter varje dag. Du får köpstarka och köpsugna konsumenter rakt in i din butik. Utan start- eller månadsavgift. Fritt att avsluta när du vill.

Profilera din butik!

Så här fungerar det – steg för steg

1. Fyll i formulär och profilera din butik

Fyll i vårt formulär är det första steget för att du ska komma igång med att driva trafik till din butik. Vi kollar att du uppfyller våra butikskrav, lägger till dig i vårt system, börjar läsa din produktfeed och skickar en bekräftelse. Som profilerad butik får du betydligt bättre möjlighet att påverka din egen synlighet och din egen affär.

Profilera din butik!
Läs mer om butikskraven
Läs mer om produktfeeden

2. Svara på konsumenternas omdömen

Nu har du tillgång till business center och kan börja svara på konsumenters omdömen om din butik. Det visar att du finns här och bryr dig om dem. Butiker som jobbar aktivt med omdömen har goda förutsättningar att lyckas bra på Prisjakt.

3. Förbättra konverteringen med våra analysverktyg

Nu kan du börja jobba med våra analysverktyg för att förbättra konverteringen. Du kan analysera din egen trafik, dina konkurrenters utbud och marknaden. Du får bland annat insikt i vad som är populärt och vad du saknar i ditt sortiment.

4. Integrera Prisjakt i din butik

Som profilerad butik får du tillgång till våra instore-tjänster. Du får widgets som du kan integrera i din egen butik. Till exempel kan du visa när du är billigast på Prisjakt och vilket omdöme Prisjakts användare har gett dig.

Läs mer om våra instore-tjänster

5. Spana in våra andra tjänster

Vi har en rad andra tjänster för butiker. Kolla till exempel in vår tävling Årets butik, den kvartalsvisa Konsumentkompassen, våra Insights-paket eller våra bannerlösningar.

Läs mer om våra andra tjänster

Vanliga frågor

Vilka butiker kan vara med på Prisjakt?

Alla butiker som uppfyller våra butikskrav kan visa sina produkter och priser på Prisjakt. Vårt mål är att visa erbjudanden från alla butiker vi känner till. Vi visar dock bara produkter i de produktsegment där vi jobbar.

Läs mer om våra butikskrav

Hur mycket kostar det?

Profilerade butiker betalar bara för den trafik vi skickar. Vi har ett fast pris per klick och priset varierar mellan produktsegmenten. Vi har inga fasta kostnader utöver klickpriset, varken start- eller månadsavgifter, och vi har ingen minimiavgift. Du kan avsluta profileringen när du vill, med en dags uppsägningstid.

Här ser du våra klickpriser

Vad behöver jag göra för att vara med?

Du behöver fylla i vårt formulär. Det går snabbt och vi gör en lika snabb kontroll av dina uppgifter för att sedan visa dina produkter och priser omedelbart.

Kom igång

Det är väl bara de billigaste butikerna som lyckas?

Nej, så är det inte. Våra användare tittar inte bara på priset. Vi ser tydligt i vår statistik att användarna hellre klickar på butiker som de gillar än på det billigaste priset. Fraktalternativ, leveranstid, kundtjänst och butikens omdöme på Prisjakt väger tungt för många. Det finns alltså utrymme för andra strategier än bara lägsta pris.

Vad är en produktfeed?

En produktfeed är en fil som lagras på butikens server. Den innehåller all information om produkterna och priserna i din butik, prydligt och systematiskt ordnad i tabeller. Vi läser av filen flera gånger om dagen för att hålla informationen om dina erbjudanden aktuell på Prisjakt. Med en ständigt aktuell produktfeed behöver du inte göra något mer för att dina priser ska uppdateras även hos oss.

Läs mer om produktfeeden

Fler frågor?

Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas med affären. Behöver du hjälp med att komma igång? Undrar du något?

Besök vårt hjälpcenter
Hör av dig till oss!

Gör ännu mer

Visste du att vi kan göra ännu mer än att driva trafik? På Prisjakt är det till exempel lätt och effektivt att bygga varumärke. Och vi har flera Insights-paket som gör att du får koll på dig själv, dina konkurrenter och hela marknaden.

Läs mer om våra andra tjänster