Kategorier
Prisjakt
a
abdullah

108 omdömen

Bra
4 år sedan
Bra tjänst, har inte alls några problem med Origin.
R
Ramlöss

137 omdömen

Usel
9 år sedan
Origin har en ganska tråkig och generisk hemsida, det enda positiva är att den inte är lika plottrig som många andra Amerikanska skitsidor. Origins spelkatalog är nog den minsta på hela nätet bland liknande tjänster. Priserna sträcker sig från hutlösa till ockerpriser, ingen människa med en IQ över 10 skulle handla på orgin om det inte är nån REA. Origin är också ett jävla virus, kraschar konstant "skräp"! Har aldrig träffat på ett program jag måste stänga ner i "task manager" 3-4ggr om dagen. Det närmaste är Itunes som dock hade vanan att krascha hela datorn. Tråkigt att DICE såldes till EA...
E
Exider12

26 omdömen

OK
5 år sedan
Skräp ! Mycket krångel
b
blahblah

58 omdömen

Dålig
5 år sedan
Känns onödigt vid sidan av Steam då det fungerar sämre och verkar inte bli bättre. Oftast dyrare och strular mer med kopieringsskydd. Har inte strulat lika mycket som Uplay
a
atjnystrom

41 omdömen

Usel
6 år sedan
Stänger av folk med konton helt utan anledning, när de väl hjälper mig med en överklagan har det fortfarande gått över 1½ månad utan att jag fått svar.
k
kazen_90

67 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Riktigt bra alternativ till Steam!
r
robinrl

5 omdömen

Dålig
7 år sedan
köpte battlefield 4 premium edition men fick aldrig spelet som det stod att jag skulle få. chatta sedan med support (som är fruktansvärt sega på alla sätt och vis) och fick i stället en kod så jag kunde köpa vanliga battlefield 4 istället med 15% rabatt men så klart funka det inte utan stod att det var något fel för tillfället och att köpet inte kunde genomföras. bad sedan om pengarna till bara för det jag hade köpt och det var inga problem (men åter igen, det tog tid..)
T
Titanfall

27 omdömen

Utmärkt
7 år sedan
Funkar riktigt bra. Steam är dock bättre. Varför säger alla att de är så himla dyra? Alla spel på Origin som är cirka ett år gamla eller mer är oftast extremt billiga. Dessutom är det väldigt ofta reor på spel som Battlefield, Sims, Mass Effect och Crysis. Då går spelen ner ordentligt, ofta med omkring 80-85% rabatt. Visst, de allra nyaste spelen är väl lite dyra, men vilka fynd man kan göra under de många reorna!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.origin.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Electronic Arts Sweden AB

Organisationsnr: 556502-9062

Information hos allabolag.se