Kategorier
Prisjakt
Bubbleroom
 • Flera betalningsalternativ
 • Enhetsfrakt
 • Snabba leveranser
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Av ett köp på 577kr så får vi en faktura på 70 kr på posten denna är dock en påminnelse då den riktiga fakturan har hamnat i skräpposten. Så i ca 1 års tid har vi fått en faktura på 70 kr. Vi har betalt in 700+ och skulden är nu 900 då det är en påminnelse avgift på 100 kr per månad. Detta kan man läsa lite finstilt på baksidan av fakturan. Kundtjänst helt oförstående.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Håller med dem som som skriver angående faktura! För 5 månader sen köpte jag en jacka som jag skickade tillbaka samma dag jag hämtat ut den. Först kom det en påminnelse på 60kr. Betalt. Igår ( 12/3-2021) kom det en faktura på 436kr. Ringer dom idag då säger dom att det är returavgiften som jag missat att betala. Fakturan har dom tydligen skickat via email. Fick aldrig någon faktura via email, inte ens har den hamnat i skräpposten. RÅD TILL ER, HÅLL ER BORTA FRÅN DESSA BEDRAGARE!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Håll koll på era fakturor om ni väljer konto, annars kan det komma fram dålda avgifter på köp gjorda flera år tillbaka som inte syns på pappers fakturorna. Så jävla fult och oseriöst ! aldrig igen !
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Mycket dåligt! Mycket missnöjd! Returnerade ett av två plagg. Plagget jag behöll kostade 149 kr plus frakt/administrationsavgift (vilket inte är tydligt ens; längst ner på förstasidan står det bara "administrationskostnad 39 kr" vilket inte ens stämmer då den faktiskt är 29 kr PLUS frakt 39 kr! Jätterörigt och extremt otydligt!) Efter returen av det andra plagget landade summan att betala på hela 266 kr! (Då fraktavgiften är 39 kr, administrationsavgiften är 29 kr, och returavgiften - är 49 kr! Japp, returavgiften är t.o.m. dyrare än fraktavgiften!) Köp inget härifrån om ni riskerar att göra en retur! Jag kommer varna mina vänner för detta oseriösa företag. Varsågod på förhand för mina synpunkter!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
49:- i RETURavgift och 39:- i frakt.. va?! Trodde de va ett skämt när jag läste det. Aldrig mer bubbleroom, min flickvän får köpa sin present nån annan stans då produken inte passade.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Beställde en jacka som visade sig stinka något ohyggligt illa så reklamerade den och tänkte ja försöker med ett byte. Den andra jackan va lika illaluktande den och reklamerade båda. Nu tycker deras kundtjänst att det inte är något fel på produkten och då ska returnera båda tillbaka då reklamationen inte är godkänd. Flera andra har även skrivit på deras sida att jackan luktar skunk men verkar inte heller blivit bemötta med en vettig kundtjänst. Märk nu oxå att båda jackorna är oanvända. Endast testade hemma och returnerade enligt deras direktiv på deras hemsida på 14 dagars retur/ ångerrätt utan några krav på förklaring men det verkar tydligen inte gälla deras kunder. I detta fall är prodykten defekt. Men tydligen tycker dem som jobbar där att en jacka ska lukta blöt hund. Enligt kundtjänst skulle någon chef återkoppla via telefon. Fortfarande ingen återkoppling.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 månader sedan
Helt oseriöst företag,långa leveranser och ljuger om när den ska komma när man undrar vart beställning tagit vägen efter en vecka. Fick fakturan innan leverans!
Usel
9 månader sedan
dålig falsk annons. de skriv prodeck slut om det är bilig gryer
Betyg köpupplevelse
1.2Dålig
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(8)

Om butiken

Bubbleroom

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
 • Kortbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Postförskott
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.bubbleroom.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: New Bubbleroom Sweden AB

Organisationsnr: 556699-9214

Information hos allabolag.se