Kategorier
Prisjakt
Zavvi
  • Säljer till Sverige
B
Banderollo

3 omdömen

Bra
5 dagar sedan
Inte alls den skräckupplevelse som många här beskriver. Ja, det tog lång tid. Ja, försändelsen fastnade i tullen. Men kundtjänst löste full återbetalning av avgiften utan några som helst problem eller frågor. Betyget sätts med tanke på att den specifika vara jag var ute efter var solklart billigast här.
N
Nenneno

5 omdömen

Usel
11 dagar sedan
Zavvi är så nära ett scam-företag man kan komma, åtminstone när det gäller internationella leveranser. Lovar på sin hemsida att de skickar det mesta från UK, och att kunden inte ska beröras av brexit då de betalar alla extra avgifter. Det är ren lögn. De skickar paketen från Guernsey för att gå runt det, och det är uppenbarligen medvetet eftersom man inte kan välja att exkludera saker att skickas därifrån. Inte bara det, istället för att skicka allt i ett paket, så skickas sakerna 1 och 1, vilket leder till att det tas ut nästan hundra kronor PER PAKET istället för sammanlagt när det väl kommer hit. Kundtjänst är obefintlig och försöker bara slösa tid och få dig att tröttna. De skrev att jag hade rätt, och att det var deras ansvar och de skulle betalat för det, men två månader senare har det blivit "rejected" när man tjatar på dom. På en rak fråga till dom: kan jag betala de här avgifterna och vara säker på att ni ersätter mig för det?", svarar dom "ja", och lurar mig alltså att betala pengar i onödan. Vägrar sedan ersätta. Undvik för guds skull om du inte bor i england redan. Eller undvik även då.
Usel
en månad sedan
Varning! På sin sajt berättar de stolt om att Brexit hanteras utan påverkan på kostnaden för kunden. Varorna ska skickas till adresser i EU från centras i EU. Skickas varorna från Storbritannien (UK) löser Zavvi fraktkostnaden och dylikt. Problemet de inte nämner utan döljer är att de skickar varor på öarna söder om England såsom Gurnsey som inte är en del av Storbritannien (UK) och därmed blir föremål för fraktkostnad och hanteringsavgift i Sverige. Ytterligare problem vid min beställning var att de skickade mina 4 beställda filmer i 4 olika paket (Jag trodde nästan först det var ett skämt). Det innebar att varje beställning fick en hanteringsavgift á 75 kr + moms (trots att de själva vet om att det innebär en extra kostnad för mig som kund). De tar inget ansvar om du kontaktar dem utan hänvisar till regler i Terms and conditions (Villkoren) som motsäger det som de publicerat på sin sajt. Jag rekommenderar inte att du beställer från Zavvi utan vänder dig till en annan aktör som är tydlig med vad det kommer att kosta och som inte skickar i olika paket som innebär en onödig kostnad.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Sämsta företag jag beställt ifrån😡Lång leveranstid och så missnöjd över produkten😡Ville returnera men det gick inte för dom hade snokat upp en gammal e-post som vi inte använt på flera år och som vi inte kommer åt! Det var endast dit dom kunde skicka retursedeln! Fy fan så oseriöst företag😡Men ville jag beställa igen då kunde dom använda e-posten som vi använder idag🙈
n
nalle33

2 omdömen

Usel
8 månader sedan
Det sämsta online företaget jag varit med om, Beställer i god tid födelsedagspresenter till sonen då man fick räkna med 6 arbetsdagars leveranstid. Nu har det gått 12 dagar och varorna som jag trodde fanns i UK ligger i detta nu i USA ! och födelsedagen är förbi så fick köpa samma saker på annan sida som skickade från tyskland tog dagar och billigare då funk popsen som skickas i 2 paket kommer kosta tullavgift gånger. Oseriöst företag som man ej ska handla hos.
a
acmueller

94 omdömen

Usel
10 månader sedan
tänk på att de inte betalar moms i UK för varan de skickar från varsomhelst i världen. Det tillkommer 120 SEK (från postnord) till varje paket du ska få levererat.
M
Mattias

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Mycket bra butik, fantastiskt utbud av filmer och samlargrejer. Gott om egna exklusiva Steelbooks. Även en mycket bra kundsupport, snabba på att svara och har alltid fått ett bra bemötande. Fraktkostnaden är helt ok för att vara utrikes, tänk dock på att de flesta varor skickas från en ö utanför EU. Har åkt på tull ca 50% av de gånger jag beställt.
K
Kamp

7 omdömen

Usel
2 år sedan
De flesta varorna kommer utan för EU. Står inget om det på deras hemsida, jag frågade dem... Where on your website you can read that you ship goods from outside the UK Liam at 0:23, Jul 26: One moment Kamp, let me check for you Liam at 0:24, Jul 26: We are a global company so it's not something we need to state. The locales that we deliver to can be found on site, but we have warehouses around the world and stock can be kept in any of them. Man är lurad att tro att man handlar från Storbritannien, men det gillar posten. Jag gorde en order på 5st Blu Ray, dom skickade 4 Paket! 4x75+tull&moms=Dyrt
Betyg köpupplevelse
1.6Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(1)
(0)
(0)
(5)

Om butiken

Zavvi

Butiken finns i Storbritannien. Priserna visas i GBP.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Engelska.

www.zavvi.co.uk

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: The Hut.Com Limited

Organisationsnr: 05016010

Information hos allabolag.se