Prisjakt
Annons
  • Både kända och unika märken
  • Lägsta pris-garanti
  • Snabba leveranser 1-3 dagar

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Paapi?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Usel3 år sedan

Det barnsligaste och störigaste företaget jag någonsin vart i kontakt med. Dom klarar inte av kritik och klarar heller inte av att bemöta kunder på ett seriöst och hjälpsamt sätt. Istället käftar dom emot ungefär som att man träffades ute på krogen en lördagskväll. Riktigt låg nivå på dessa tomtar, speciellt tomten Daniel på supporten. Kunde jag skulle jag ge 0 i betyg.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Här har vi kommunikation i världsklass. Har lyckats få tag i duktig personal på paapi oavsett om de har stängt eller ej. Mycket bra att ha å göra med.

D
Dereek
15 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Hemsidan är oerhört lättnavigerat och detaljrik beskrivning såsom storlek och dylikt. Väldigt smickrande priser och erbjudanden, samt de har riktigt tilltalande kläder och accessoarer för min smak. Strax efter beställningen så togs ett plagg bort från hemsidan nästan omedelbart och var ett utgående modell istället. Vilket var oroväckande tanke på jag hade precis lagt min order. Plagget kom med på posten och med detta känner jag att jag kan lita på personalen bakom hemsidan verkligen jobbar på för att hemsidan ska leverera med bästa uppdaterade information. Sådant uppskattas starkt hos webb-butiker. Leveranstiden skulle kunna vara någorlunda snabbare men av att bedöma andra recessioner så kan detta ha berott på transporten, emballeringen kommer i förseglad shoppingpåse vilket ger det en intressant relevant karaktär. Kommer definitivt bli stamkund hos dem.

G
Gutta
1 omdöme
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Varan levererades på en dag hem till dörren, välpackad, utan några problem. Bra sortiment. Rekommenderas varmt.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Den bästa kundservicen jag upplevt, mycket trevlig, och personlig och det märks att de verkligen vill att kunden ska vara 100% nöjd, vilket man garanterat blir. Bra leveranstid och paketering. Rekommenderar Paapi starkt!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde en jacka från paapi, otroligt snygg och rejäl jacka! Andas kvalitet. Snyggt paketerad, bra leveranstid och trevlig personlig service! Kommer handla på paapi.se igen! Roligt och lite udda sortiment!

Om butiken

Paapi

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.paapi.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DRP Clothing AB

Organisationsnr: 556998-6960

Information hos allabolag.se