Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-01-10
Inga problem. Sällan eller aldrig jag ger mycket högre betyg än 9 av 10 till någon butik. Här kommer ett avdrag för att ingen avisering mig kom tillhanda om att godset var skickat. Möjligen lite seg frakt med en eller två dagar men men, på det hela inget att anmärka på.
2017-11-24
Bra pris och snabb leverans.
2015-01-31
Mycket nöjd! Varierat sortiment, bra packade, nyproducerade och oskadade produkter.
2012-10-24
BLIX SNABBT leverans, låga fraktavgifter. Tydligt och ordentligt med både beställningsbekräftelse, från kvitto från Payson "betalning genomförd", "Levererad". Varmt rekommenderas !
2012-03-27
Redigerades 2012-03-31
Snabb leverans, bra pris, bara hemsida. Inget krav på registrering. Det kan bara bli högsta betyg.
2012-02-01
Bra pris och snabb frakt. Inget att anmärka på.
2011-09-24
Snabba leveranser, låga fraktavgifter. Ovanligt tydligt och ordentligt med både beställningsbekräftelse, kvitto från Payson "betalning genomförd", Betalningen mottagen från Skanstull samt slutligen det sista mejlet samma dag "Levererad". Hur nöjd som helst, beställer absolut härifrån fler gånger. Rekommenderas!
2011-08-26
Bra priser och kanonsnabb leverans. Det blir inte smidigare än så här! :)
2011-03-16
Bra priser och bra produkter. Men helst ska man hämta i butiken eftersom leveranstiden varierar kraftigt. Det kan gå snabbt, men ibland går det flera dagar innan produkter som vid ordertillfället fanns i lager verkligen skickas iväg.
2011-01-20
Jag beställde efter lunch igår och fick varorna med posten idag. Bra pris och låg frakt.
2010-10-20
Tog en chans när jag beställde härifrån eftersom det var få betyg och nästan lite skumt billigt. Men till min förvåning, så vart det här ett av de smidigaste köp jag nånsin gjort i en Internet butik. Jag la order och betalade via PayPal klockan 16:30:09 (enligt mejl historik). Samma dag klockan 17:18:28 så får jag ett mejl där det står att det jag beställt är skickat. Första tanken var, jo tjena, det där tar jag med en nypa salt. Men dagen efter knackar brevbäraren på vid 12 tiden och säger: Ett paket som inte gick ner i brevlådan. Det var mina tre vitaminburkar jag beställt härifrån. Dessutom så får jag 4st varuprover. Nog för att jag inte är så förtjust i ansiktskräm och bodylotion etc. Men frugan lär bli glad när jag lämnar över dem. Det går helt enkelt inte göra något annat än att ge fullt betyg, annat vore helt befängt. Jag kommer definitivt att återkomma till den här butiken. Speciellt om dom fortsätter med dessa låga priser. Annars hade jag nog inte hittat hit om det inte vore för att jag letade bra priser! Tack till Skanstulls Hälsokost för en riktigt bra service och hemsida! --- Gjorde en till beställning ca en månad efter min första. Det gick lika smidigt! Brevbäraren knackade på dagen efter. Fick även varuprover med denna beställning, mycket uppskattat! Tummarna upp för Skanstulls Hälsokost! Det är såhär det ska vara att handla på nätet :) Kommer fortsättningsvis att återkomma till den här butiken när jag behöver fylla på förråden. Mest för att deras priser helt enkelt är bäst på det jag behöver och att frakt sätts per enhet, men även för deras oklanderligt korta leveranstid! Finns inget mer att tillägga.. Sätter härmed mina bästa rekommendationer!
2010-08-13
Snabbt och enkelt att beställa. Bra priser och snabba leveranser. Supporten fungerar bra