Prisjakt
  • Chip n' Play

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Chip n' Play?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Akut byte av batteri på en Samsungtelefon. Treevlig personal som fixade det på utsatt tid. Mycket nöjd

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fick min spruckna skärm bytt och visar sig att den nya skärmen hade en buckla i mitten på. Kom in för att reklamera den (vilket var dom struligaste 6 veckorna jag varit med om för dom försökte få mig att tro att jag inbillade mig och att det är "samsungs naturliga kurvatur" tills dom inte kunde neka bucklan när jag bevisade felet för dom). Väl när skärmen är bytt igen och jag ska hämta ut den säger dom att dom upptäckt en skada efter som bytt den och säger att jag inte längre får bytet på garantin och kräver mig att betala den för att få tillbaka min telefon. Under all kritik. Hade aldrig någonsin rekommenderat dom betala hellre lite till och gå till någon vettig för dessa människor har inte bara drivit ett reklamatiuonsärende över i över en månad utan har förlämpat mig, gett mig otroligt mycket attityd och försökt få mig att känna mig korkad som tydligt ser en buckla på ca 2-3 mm höjd när man drar ett vattenpass över skärmen och sedan blåser mig på pengar genom att tjafsa om garanti när det ska vara ett kostnadsfritt reklamationsärende

Gästanvändare
Bra2 år sedan

Lämnade in mitt PS4 PRO då fläkten lät väldigt mycket. Dom rengjorde den och bytte kylpasta. Nu låter den knappt nåt. Enda minuset var väl att layouten på hemsidan inte var superbra, men dom räddar det med trevlig och bra kundservice. + Smidigt att kunna skicka konsolen till dom (via DHL) Bra kundservice Jag har nu en tyst och svalare konsol - Lite förvirrande layout på hemsidan. Tips: Baka in fraktsedel som standard när man ska lämna in. Så kan kunden välja själv om man vill ta sig till eran butiken för egen maskin 🙂

H
Henrik
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Lagade min s9 gick snabbt och han i kassan var så jäkla trevlig

Gästanvändare
Utmärkt4 år sedan

Rekommenderas! *hjälpsamma *bra priser *Snabb Service När barnen (eller jag) har pajjat mobilen är det Chip n Play vi besöker!

F
Frooow
2 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Snabb leverans och ersättningslasern till ps2 funkade perfa

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Mycket trevlig och kunnig personal. Rekommenderas starkt👍🏻

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Är väldig nöjd med chipnplays service! Har varit där 3 gånger för lagning av Xbox360 rrod samt flasha, Wii softmod och bytt skal till DSLite. Kommer att besöka chipnplay flera gånger framöver. Ny uppdatering, lämnade Galaxy S6 för reparation och fick tillbaka efter nån timmar och telefonen blev nytt igen! Ni är verkligen bra!

Gästanvändare
UselRedigerades 8 år sedan

Så sjukt dålig butik. Mitt ute i ingenstans. För att ta sig in i själva butiken måste man först gå genom en labyrint belägen i något som skulle kunna vara ett gammalt skyddsrum. Väl inne i "butiken" är det omöjligt att avgöra om det är en elektronikbutik eller en återvinningscentral. När man slutligen når fram till personalen möts man av budskapet om att produkterna dom skyltar så fint om på deras hemsida inte ens existerar. Jävla flumhandel och bluffmakeri.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställde en vara på måndag kväll fick hem varan på torsdag, helt ok. Enda negativa är att sidan inte indikerar lagersaldo. Allt dom säljer kanske finns i lager?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Chip n´ Play AB

Organisationsnr: 556783-0038