Prisjakt
Inrego
 • 1 års garanti & fri support
 • 30 dagars öppet köp
 • Smart för miljö & plånbok
Utmärkt
3 månader sedan

Köper alltid rekonditionerad datorer och mobiltelefon från INREGO. Det är det klokaste man kan göra. alltid bra service och bästa tänkbara varor. Känns som nya.

x
xinux

22 omdömen

Usel
8 månader sedan

Är så fruktansvärt trött på Inrego så jag tänker bara lämna mitt sista mail här. " - Support-historiken för detta ärende (som började med order O168415) är nu uppe i 34 mail och flertalet telefonsamtal. - Under en period av flera månader förra året fick jag ingen kontakt med supporten. - Det här är den andra laptopen som har varit inne till reparation hos er, utan effektiv åtgärd, i samma ärende. Det här supportärendet är, utan att överdriva, det mest frustrerande som hänt mig på flera år. Jag vill returnera laptopen mot återbetalning, snarast. " Jag fick inte pengarna tillbaka. Pengar i sjön.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
10 månader sedan

Helt ok bara dator och op system inge reklam som vid ny inköp

Utmärkt
ett år sedan

inrego är bäst har flertal varor av dom och dom är som nya. Leveranstiden är kort. Varorna är billiga.Allt är bra med inrego så dom får 5 poäng av mig.

Inrego svarar:2020-11-25
Hej philip! Glatt att höra! Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter :)
j
jiffy

1 omdöme

Usel
ett år sedan

Jag köpte en laptop från Inrego, vilken inte alls höll måttet prestandamässigt. När jag sedan bad om att få byta datorn till annan produkt ombads jag skicka in laptopen, varpå de helt enkelt skickade tillbaka datorn till mig efter ett par dagar, utan att kontakta mig med vad som gjorts eller frågat hur jag ville gå vidare med ärendet. De lyssnade inte över huvud taget på vad jag upplevde problemet var, och tog helt enkelt in datorn bara för att "få det gjort" och slippa vidare hantering av ärendet. Det är inte servicemässigt.

Inrego svarar:2020-11-25
Hej jiffy. Tråkigt att läsa att du inte är nöjd. Vi vill såklart alltid hjälpa våra kunder och göra allt vi kan för att tillmötesgå förväntningarna. Ibland lyckas vi dessvärre inte men strävar alltid efter att bli bättre. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen och ge oss möjligheten att rätta till detta - [email protected] / 08-501 090 11.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan

Köpt flera datorer av Inrego, helt klart en guldgruva. Bra genomgångna maskiner, stort extravärde för folk som behöver Linux- & FreeBSD-kompatibla datorer, men också för vanligt folk som inte vill betala ihjäl sig. Servern hemma var 5 år vid inköp, och nu har den gått 4 år till nästan 24/7. Mycket bra. Och dessutom: du gör miljön en tjänst!

Inrego svarar:2020-11-25
Tack för ditt fina omdöme! Alltid kul att se glada texter från nöjda kunder :)
Bakgrund
Bakgrund

9 omdömen

Dålig
2 år sedan

Beställde en liten stationär dator, Lenovo M93P. Min första beställning från Inrego, och troligtvis den sista. De verkar inte bry sig om att rengöra och snygga till elektroniken de säljer. Min dator var fortfarande dammig inuti, och på utsidan fanns det fingeravtryck och konturer från klistermärken som suttit på datorn (limrester). Nätadaptern såg ut att ha släpats på ett smutsigt kontorsgolv, DC-pluggen och delar av kabeln var brun av smuts, fick sanera med våtservetter. Antingen struntar de i att rengöra maskinerna, eller så var klåparen som ska göra det slarvig. Våtservetter, label off-medel och "tryckluft på burk" kanske vore något för er att köpa in. Det kan inte vara för mycket begärt när man köper en begagnad dator från ett företag att den är ordentligt rengjord. Om man inte ens kan rengöra en stationär dator ordentligt kan man undra hur de bärbara datorerna de säljer ser ut. Urk. Dessutom hutlöst dyr och långsam frakt. 129 kr för en liten dator på ca 1,5 kg. Visst kan jag tänka mig betala 129 kr i frakt, men då förväntar man sig snabbast tillgängliga expressfrakt, inte att paketet skickas tre arbetsdagar efter lagd order och att det skickas med Postnord mypack.

Inrego svarar:2020-11-25
Hej! Tack för ditt omdöme, trist att du inte är nöjd. Givetvis ska vi leverera produkter som är rengjorda, här verkar det ha missats av någon anledning. Det ber vi om ursäkt för. Vi tar även till oss resterande feedback. Tack! Om det är något vi kan hjälpa till med är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på mail eller telefon - [email protected] / 08-501 090 11.
Utmärkt
3 år sedan

bara bra

Inrego svarar:2020-11-25
Kul att höra! Tack för ditt omdöme! :)

Betyg köpupplevelse

3.4Bra
3 omdömen

Om butiken

Inrego

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCardDiners Club
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

shop.inrego.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Inrego Aktiebolag

Organisationsnr: 556531-6352

Information hos allabolag.se