Sova
 • Försäljning online & i butik
 • 8.8 på Trustpilot
 • Boka kostnadsfri sängprovning
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Väldigt trevlig och kunnig personal som ingående hjälpte oss att välja rätt säng. Efter själva köpet slutade dock den bra servicen. Vi har, nästan 2 månader senare, fortfarande inte fått vår säng. Det skulle vara 4-6 veckors leveranstid och när vi ringde efter mer än 6 veckor för att stämma av när vi skulle få sängen hade de glömt att höra av sig men den var färdig att hämta. Lite senare samma vecka slutbetalade vi sängen (ca 45tkr) och valde att lägga till hemleverans och montering. Leverantören skulle kontakta oss men det är nu en vecka senare och ingen har ringt. Vi har ringt två gånger till butiken och någon har sagt att de ska återkomma men trots detta har ingen kontaktat oss. För en möbel som vi spenderat ganska mycket pengar på förväntade vi oss mycket bättre service. Vi håller tummarna för att vi snart får vår säng.

Utmärkt
2 månader sedan

Köpte två fantastiskt sköna kuddar från Sova. Grymt snabb leverans och smidigt förpackat. Har även fått bra service i deras butik när vi besökt dom.

Utmärkt
2 månader sedan

Köpte cura hybridkudde på sova på nätet. Jättenöjd! Leveransen kom snabbt, bra packad och vilken fantastisk kudde! Supernöjd!

r
rockrockrock

1 omdöme

Usel
2 månader sedan

Köpte en säng för mer än 30000kr nu inte ens tre år senare är den så ihopa sjunken i mitten flera cm att det inte går det att sova på den. SOVA har satt i system att de inte vill befattas sig med problemet och tycker det är naturligt slitage. Deras garantier är inget värde överhuvudtaget och sängarna de säljer är skräp. Kundtjänst vill inte svara trots upprepade påminelser. Lögnare och bedragare borde butiken heta och inte SOVA

Usel
5 månader sedan

Har en 2 år gammal säng som nu är som en bergskedja med kraftiga dalgångar så det känns som man sover i en krater. Försökte reklamera och fick till svar att det är naturligt och en "feature" med sängen att den ska forma sig efter kroppen. Dessutom totalt oacceptabel attityd från supporten utan tillstymmelse till försök att förstå att sängen inte är brukbar. Sängen är totalt oanvändbar för oss och kommer nog gå till vår lokala Sova-butik och slänga den där så får de ta hand om den. De kanske kan sälja den igen till en annan ont anande kund, vilket verkar rimligt med tanke på hur de behandlat oss

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Säljare som försöker hetsa fram köpbeslutet. När vi inte ville bestämma oss samma dag sjönk plötsligt priset med 10%. Tyckte faktiskt synd om säljaren som uppenbarligen var ny, hade gått säljkurs och försökte trixa sig till att ”stänga affären ”. Blev pinsamt till slut. Köpte givetvis ingen säng, och kommer aldrig mer att sätta min fot hos SOVA.

j
jofalk

39 omdömen

Usel
9 månader sedan

Hade tyvärr inte läst dessa bedömningar. Nu har jag inte så mycket nytt att tillföra. Sängen gick sönder efter TRE dygn. Höj och sänkbar motorn. Sova krävde att jag skulle reparera den. "Bara att stänga en lucka..." Vi gör inget hembesök p gr a pandemin. Fast då hade dom redan sålt in inbärning och montering, vilket tog 1 timme i huset. Nej, dom vill sälja, sen Goodby. Efter fotografier och tjat köpte dom in en firma som kom och bytte motor. Som var felmonterad sa, dom. Skrattade när jag berättade att SOVA ville att jag skulle reparera den. Googling visar att dom har och har haft ekonomiska problem. Inte betalat ut löner till sin personal etc. Sånt slår tillbaka på service förstås. Trodde detta var en solvent firma. Utan att ha kollat upp det. 😟

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Jag och tjejen skulle bli sambos och valde att köpa oss en ny 180 säng för cirka fem år sedan. Säljaren vi pratade med rekommenderade starkt denna säng vi har i dag sålde snyggt in de med att vi kommer ha en säng som håller i minst 15-20år och att vi inte kommer hitta en bättre säng för detta priset. Vi betalde 20000 för sägen. Nu fem år senare är den helt slut. Sömmar på bäddmadrassen har börjat gå upp. Nivåskillnaderna som blivit är som att ligga i i varsitt dike. Vi har varit i kontakt med Sova reklamationsavdelning och dom har visat noll intresse med att se vad som kan ha hänt med sängen.

Betyg köpupplevelse

2.3OK
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(1)
(4)

Om butiken

Sova

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.sova.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sova E-Commerce AB

Organisationsnr: 556820-0454

Information hos allabolag.se