4.4 / 5
(30 omdömen)
5
(28)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
7 månader sedan
Perfekt butik för hobby inom elektronik! Har det mesta som behövs och jag instämmer med de andra som skriver här: blixtsnabba leveranser om överträffar förväntan och priser i rätt nivå. Jag fick problem med en produkt som inte fungerade (sånt händer ju). Jag fick en enormt tillmötesgående hantering för att lösa problemet. Snyggt jobbat! Jag är en mycket nöjd kund som kommer att handla mer här. När tillfälle ges, ska jag ta turen om själva butiken. Det vore kul med en sida på butikens web med kundernas nördiga projekt: "Våra kunders (nördiga) projekt" :)
7 månader sedan
En av de bästa butikerna för hobbyentusiaster. Bra priser, service och sortiment. För mig som bor lagom nära Malmö är det perfekt att hämta sakerna i butiken då de alltid är snabba på att hantera order. Sidan är kanske det som kunde förbättras lite men den fungerar helt ok.
7 månader sedan
Har alltid levererat mina beställningar snabbt och korrekt. Toppbetyg från mig!
ett år sedan
Bästa stället för Arduino- och elektronik-grejor. Märks att de kan det som de jobbar med. Kul att de har utlämning i Malmö – bra bonus.
2 år sedan
Köpte en raspberry Pi Zero W. Fick den snabbt och funkar toppen med Pi-Hole installerat.
2 år sedan
Riktigt snabb leverans, alltid fått det jag beställt. Supernöjd!
2 år sedan
Bra butik med ett stort utbud av diverse småsaker till bra pris. Väldigt snabb leverans så kan bara rekommendera dem väldigt starkt.
3 år sedan
Trevliga, hjälpsamma och bra.
3 år sedan
Beställde en raspberry pi zero som postnord lyckades slarva bort. Kontaktade Electrokit som inte bara skickade en ny utan skickade den nya med ett riktigt postpaket istället för brev. Att de har föredömlig service är i sig värt 10/10, deras sortiment, snabba frakttider och priser gör det hela bara bättre. Världsklass!
4 år sedan
Bra priser. Billig och snabb frakt. Jag beställde några kondensatorer och fraktkostnaden på andra ställen var betydligt högre. Jag kommer beställa från elector:kit igen. Rekommenderas.
4 år sedan
Snabbaste frakten jag varit med om. Stort sortiment. Billigt.
4 år sedan
Snabb leverans, snabba svar på mail samt trevlig personal. Helt underbara.
5 år sedan
Sjukt imponerad av hur snabbt jag fick leveransen, beställde igår eftermiddags och fick grejerna med posten idag.
5 år sedan
Väldigt imponerad av att beställningen jag gjorde kl 14 kom dagen efter. Är nog det snabbaste jag varit med om. Har det mesta en elektronikhobbyist kan behöva. Tycker dock webbsidan är i behov av en uppdatering som funkar bättre på mobilen.
6 år sedan
Helt underbar butik! Stort sortiment. Superb kundservice. Jag har haft flitig mailkontakt angående hur jag ska gå tillväga med projekt som jag har, och fått underbar feedback och hjälp. Mycket billiga priser. Lade en beställning med diverse prylar och 10st Crimphylsor. Fick 12st :) Så det är bara att tacka och ta emot! Billig frakt och snabb leverans. Jag var en förstagångs kund, men kommer absolut att återkomma :)
Sida 1