Cellbes
 • Damkläder & heminredning
 • Mode i alla storlekar
 • Mer än 65 år i branschen
m
marathonkillen

80 omdömen

Usel
5 månader sedan

Gjorde en beställning på två varor som finns i lager. Priset är okej. Fraktkostnad på 55 kronor tillkom. Det tar 4 arbetsdagar från det att beställningen är gjord (även betald) tills dess information om att beställningen är överlämnad till deras lager. Därefter tar det ytterligare tre arbetsdagar innan beställningen anges som klar för leverans. Efter ytterligare 6 arbetsdagar är leveransen på väg. Nu är det PostNords leveranstid som väntar. Embarmligt lång leveranstid.

b
berglake

73 omdömen

Usel
7 månader sedan

Håller inte avtalet gällande betalningar.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 år sedan

Ofta bra rabatter annars relativt dyra jämfört med andra butiker Frakten dyr

K
Kina Persson

5 omdömen

Bra
2 år sedan

Väldigt vänlig kundservice. Snabba svar, och bra hjälp med reklamation.

Usel
2 år sedan

Varning för dem som har faktura konto! Jag tyvärr har detta och varje månad betalar fakturan 2 veckor innan förfallodag! OBS! Men varje månads kommande faktura står det på Kontoutdrag att jag skulle ha betalat försent! De sätter på Kontoutdrag Påminnelseavgift på 50 kr + Förseningsavgift 60 kr.! Varje månad måste jag kontakta Cellbes kundservice att de skall rätta till detta på Kontoutdrag! OBS! Sedan efter att jag betalat mina månads fakturor långt innan förfallodag så har satt in efteråt mycket högre summa på deras konto så att det blir snabbare betalt! Denna ju ej obligatorisk utan frivilligt att sätta in extra på sitt faktura konto! OBS! Men denna mkt. högre x-tra summan syns ej på månads Kontoutdrag ! De lurar kunder med falska utgifter samt sätter inte högre summor som man betalat X-tra på Kontoutdrag! Vilket de skall! Det skall ju minska saldot som man har kvar att betala! Tack och lov har svart på vit på mitt bankkonto bevis av dessa insättningar likaså datumet att jag betalat 2 veckor innan förfallodag varje månad! Återigen väntar att på nytt korrekt Kontoutdrag med rättelse av dessa falska info på min Kontoutdrag! Ni som har denna konto hos Cellbes så kolla noga varje månad att dem verkligen minskar era insatta belopp samt att Ni inte få falska Påminnelse och Förseningsavdrag då det är inte klokt att man som kund måste varje månad kontakta de så att de rättar till deras fel på Kontoutdrag! Ytterst jobbigt ! Kunder skall inte behöva be om Rättelse av felaktigheter varje månad på sin Kontoutdrag!

Viljestarken
Viljestarken

3 omdömen

Usel
3 år sedan

-VARNING - Köpte en ny taklampa av dem och säkerhetsjordkabeln ligger trasig. Pratade med några elektriker och de trodde att det var billigt "Kina skit" som de uttryckte sig och ingen vettig manual. LIVSFARLIGT. Efter att läst liknande recensioner nu så överväger jag att ta ärende till ARN. Får se om jag får någon återkoppling av Cellbes, de har skickat e-mail om "ovanligt lång svarstid"

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Dåliga priset och dåliga storlekar

K
Kristina111

4 omdömen

Bra
4 år sedan

Jag beställde ett antal ljusstakar där en av dem hade en trasig lampa vid ankomst. Jag mailade Cellbes två gånger om detta men fick inget svar. Därefter ringde jag och fick ett trevligt bemötande av Elin på Cellbes kundservice. Hon ordnade så att reservlampor skickades till mig. Så jag är nöjd.

Betyg köpupplevelse

1.3Dålig
2 omdömen

Om butiken

Cellbes

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cellbes.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Cellbes AB

Organisationsnr: 556540-2152

Information hos allabolag.se