Prisjakt
n
nordemannen

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde duschväggar. Vi leverans var ena skadan. Kontakta via mail fick snabbt svar och de skickade en ny utan konstigheter.
r
raspie

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Väldigt bra butik att handla från. Svarar på mail ang, installation/funktionalitet och leverans inom 2 timmar vilket är väldigt bra i den branschen! Fick min pump levererad och installerad på en vecka trots en "oerhörd tryck" så här års. Klanderfritt!
Utmärkt
3 år sedan
Bra priser, snabb leverans. VVS-butiken var vänliga att ringa och meddela att de inte kunde påverka transportörens avisering (som tyvärr var obefintlig!). Gott nog och ingen skugga på VVS-butiken! Trevligt bemötande vid kontakt. Rekommenderas! Här handlar vi igen om vi ska ha VVS-prylar.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik
... vi fick svar på alla frågor, hjälp med beställning, snabb leverans. RUNTOM - allt helt fantastisk!!!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik
Trevligt bemötande av er personal via telefon. Bra priser. Lätt förståligt att handla via er hemsida.
f
fevzi

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Beställde 14 radiatorer, allt gick väl. Tre av radiatorerna var specialmått och jag fick en restorder på detta med tydlig leveranstid, och de levererades på angiven tid. Har varit i kontakt med dem både via mail och telefon, funkar bra! Nöjd kund!
Fleskus
Fleskus

45 omdömen

Usel
5 år sedan
99kr frakt och därtill 75kr för att betala med kort.. dåliga specar på hemsidan..blir dyrt att köpa en sak som kostar 100kr när adminavgiften är 175 kr :(
VVSbutiken nu svarar:2016-12-05
Hej! Tack för din kommentar. Vi har en fraktfri gräns på 2500 kr under den så tar vi ut en enhetsfrakt på 99 kr för små ordrar som läggs i våran webbutik. Du kan alltid välja att förskottsbetala då vi valt att ta bort expeditionskostnaden på dessa ordrar. Så tyvärr när det är en billig vara så kan frakten bli väldigt hög då vi tar ut en enhetsfrakt. Men kontakta oss gärna om det är en väldigt billig vara du vill köpa hos oss så kan vi se om det går att skicka med ett billigare fraktalternativ istället. Mvh VVSbutiken.nu
B
Bertil995

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan
Har idag 20160129 fått snabb hjälp av killarna på VVSbutiken.nu då min VVB gick sönder fick snabbt svar att dom kunde ordna fram en ny som jag kunde hämta samma dag. Detta tycker jag är SERVICE!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.vvsbutiken.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Södertörns Bygg & VVS AB

Organisationsnr: 556740-5039

Information hos allabolag.se