Sorterat efter datum
2018-07-10
... vi fick svar på alla frågor, hjälp med beställning, snabb leverans. RUNTOM - allt helt fantastisk!!!
2018-04-24
Trevligt bemötande av er personal via telefon. Bra priser. Lätt förståligt att handla via er hemsida.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-03-10
Beställde duschväggar. Vi leverans var ena skadan. Kontakta via mail fick snabbt svar och de skickade en ny utan konstigheter.
2018-12-29
Väldigt bra butik att handla från. Svarar på mail ang, installation/funktionalitet och leverans inom 2 timmar vilket är väldigt bra i den branschen! Fick min pump levererad och installerad på en vecka trots en "oerhörd tryck" så här års. Klanderfritt!
2018-07-17
Bra priser, snabb leverans. VVS-butiken var vänliga att ringa och meddela att de inte kunde påverka transportörens avisering (som tyvärr var obefintlig!). Gott nog och ingen skugga på VVS-butiken! Trevligt bemötande vid kontakt. Rekommenderas! Här handlar vi igen om vi ska ha VVS-prylar.
2017-10-25
Beställde 14 radiatorer, allt gick väl. Tre av radiatorerna var specialmått och jag fick en restorder på detta med tydlig leveranstid, och de levererades på angiven tid. Har varit i kontakt med dem både via mail och telefon, funkar bra! Nöjd kund!
2016-12-03
99kr frakt och därtill 75kr för att betala med kort.. dåliga specar på hemsidan..blir dyrt att köpa en sak som kostar 100kr när adminavgiften är 175 kr :(
VVSbutiken nu svarar:2016-12-05
Hej! Tack för din kommentar. Vi har en fraktfri gräns på 2500 kr under den så tar vi ut en enhetsfrakt på 99 kr för små ordrar som läggs i våran webbutik. Du kan alltid välja att förskottsbetala då vi valt att ta bort expeditionskostnaden på dessa ordrar. Så tyvärr när det är en billig vara så kan frakten bli väldigt hög då vi tar ut en enhetsfrakt. Men kontakta oss gärna om det är en väldigt billig vara du vill köpa hos oss så kan vi se om det går att skicka med ett billigare fraktalternativ istället. Mvh VVSbutiken.nu
2013-03-14
Redigerades 2016-01-29
Har idag 20160129 fått snabb hjälp av killarna på VVSbutiken.nu då min VVB gick sönder fick snabbt svar att dom kunde ordna fram en ny som jag kunde hämta samma dag. Detta tycker jag är SERVICE!
2015-09-13
Är bra på att leverera, men bedrövliga på att svara på frågor. Kommer helt enkelt inga svar på skickade mail. Lite komiskt med en hemsida som utlovar svar inom 24 timmar.
VVSbutiken nu svarar:2015-09-25
Vi på VVSbutiken.nu har som mottot att alltid svara på alla inkommande förfrågningar till oss inom 24 timmar alla dagar på året och detta gör vi! Då vi får in alla möjliga frågor till oss från bara prisfrågor, leveransfrågor eller specialfrågor kring nya produkter eller frågor kring hur man bäst gör en VVS installation tex på golvvärme eller en värmeinstallation tex. Detta gör att vi ibland måste ta fram mer fakta samt ta reda på mer info och då kan det dröja att vi återkommer på en förfrågan vi fått in till oss, men vi svarar alltid på alla inkommande e-post till oss inom 24 timmar och detta gör vi om det så är annandag jul eller en fredagsskväll i september... om det är så att vi ej kan ge ett omgående svar så meddelar vi att vi kommer återkomma så fort vi kan då vi själva ibland måste ta fram mer info för att kunna svara. Vi jobbar alltid för kundens bästa och vill helst kunna ge snabba svar men ibland går inte detta. Mvh Nils Karlsson VVSbutiken.nu
2013-03-10
Har köpt blandare samt vvs mtrl här och det har funkat bra Fått bra "efterhands" support och snabba leveranser På minus är att man inte kan betala med kort
2013-03-05
Har handlat flera vvs varor här i omgångar och det är klockrent med support samt leverans service har både fått hem till dörren (stora varor) samt mindre paket via posten jag har inget att klaga på!
2013-02-19
Jag beställde en varmvattenberedare på en söndagmorgon och fick en bekräftelse på beställningen direkt. Hittills bra. Då först på tisdag kväll får jag en email från kundtjänst om att varan har fått höjt pris med 420kr och en fråga om jag vill ändå fortsätta med köpet. En snabbkoll på prisjakt visar att varan finns på en annan webshop till exakt samma pris som jag hade beställt den för hos vvsbutiken. Då vvsbutiken har en "100% lägsta pris - Prisutmana oss!" policy så skriver jag tillbaks till de och hänvisar till den andra webshopen. Då får jag ett svar att: "Vi kan inte sälja till det priset - innebär bara att vi byter pengar med dig!". Så "100% lägsta pris" är inte 100% alltså. Anledningen till att jag valde vvsbutiken från början var på grund av den tryggheten jag kände i samband med deras "100% lägsta pris" policy. När den policyn visade sig vara ren bluff eller bara en text för att locka till köp så känner att detta är ett oseriöst företag som jag verkligen vill varna andra för.
VVSbutiken nu svarar:2013-02-22
Hej! Tack för din kritik av oss gällande vår prisutmaning som vi har hos oss. Det är inte en prisgaranti utan en möjlighet för alla kunder att prisutmana oss om dom hittar en vara som dom fått offert på eller hittar i vår butik till ett lägre pris vi kan inte garantera ett lägre pris, det har vi alldrig lovat utan det vi lovar är att försöka matcha dom prisutamningar vi får då vi ej kan hålla koll på alla priser på marknaden själva. Och vi brukar till 99% lyckas med att få till ett bättre pris när vi får in en prisutmaning till oss. Men tyvärr så lyckas vi inte alltid, som i detta fallet så var den VVB du beställt prishöjd och vi hade ej hunnit gjort denna prisjustering hos oss och som vi talade om för dig så fick du välja att fortgå med affären till det nya priset eller inte och då vi försökte få till att kunna leverera till det gamla priset så tog det tyvärr till Tisdag att kunna svara dig då vi var tvugna att kontkta våran leverantör först. Du skickade sedan en prisutamning som vi sa att det var i princip att byta pengar med dig då det varit en prishöjning och det kan vi ej göra det rent företagsekomiskt, vi kan inte sälja varor med minus marginal det förstår nog dom flesta. Det är inte roligt när en kund inte är nöjd med oss men vi jobbar hela tiden för att alla våra kunder skall vara nöjda med oss och det tänker vi forstätta och jobba på att vara ärliga och seriösa så ni är alltid välkommna att "prisutmana" oss så skall vi göra allt vi kan för att matcha dessa priser ni skickar in. Vårt måtto gällande prisutmaning hos oss är: Det är enkelt, då vi inte kan ha koll på alla priser på marknaden så lovar vi alltid att försöka prispressa det lite till om du har fått ett bra pris av någon annan. Mvh Nils Karlsson VVSbutiken.nu
Sida 1