Prisjakt
w
wolw

6 omdömen

OK
ett år sedan
Sortimentet och utbud är mycket bra, likaså priserna. Det du beställer är mycket bra och säkert paketerat (t.ex dubbla plyfaskivor när jag köpte ett luftgevär). Men fraktpriserna är bedrövligt dyra, handlar ofta på andra ställen där frakten är gratis (Baraluftvapen är alltid gratis oavsett köpesumma) över 500-1000:- (cabom, skyttespecialisten, tacticalstore, Röda stjärnan). Då kan man få med ett par askar ammo extra för Hurricanes frakt. Precis som någon annan skrev, jag handlade för nästan 10.000:-, 225:- i frakt ! Frågade om fri frakt samt en annan del i beställningen -ignorerade helt frågan om frakten.
D
Druiden

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Drygt bemötande vid reklamation. Allmänt oproffsiga och snåla. Räkna med att minsta lilla grej som strular blir krångligt och dyrt för dig.
N
Nicklas_D

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Högkvalitativa produkter, brett sortiment och vettiga priser. Bra webbshop och supersnabb leverans. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.
d
dv6000

57 omdömen

Dålig
3 år sedan
Denna exentriska ägare och tillika säljare är oerhört snabb med att besvara frågor via mail, påstår sig själv vara trygg med det han säljer och hur det fungerar i praktiken, men trots all denna påstådda kunskap, så gav han mig som kund felaktiga förslag för att åtgärda läckaget från min FX-Turbo pump inkl nyköpt FX-adaptrar som han levererat utan tillhörande originalpackningar, tror väl fasiken att det läcker luft utan gummipackningar och detta borde han varit väl medveten om? men istället får jag rådet att linda varv efter varv med gängtejp? vilket naturligtvis inte hjälpte? jag går då med i ett forum för PCP skytte och får där omg hjälp med vad som fattas? och när säljaren får info om detta, så går det plötsligt upp ett ljus för honom att de tillhörande gummipackningarna saknas? och efter mkt tjatande hit o dit om "VEM" som ska betala frakten, så ger han till slut med sig. Upplever en ENORM sparsamhet eller snål%het han vänder o vrider på varenda femöring. Trots ett köp på 15.000kr så skickade han inte ens med en burk kulor. Han stod inte ens för frakten vilket 95% av alla andra butiker gör redan vid köp över 500kr. och om du åberopar din GARANTI när grejorna gått sönder så får du istället rådet att laga det själv?? all returfrakt bekostas av dig som köpare:/ Vid vissa GARANTI ärenden plockar han gamla delar från använda Demo vapen för att erbjuda kunden med gällande garanti? knappast seriöst.
Utmärkt
4 år sedan
Toppklass!
D
Danne-Who

2 omdömen

Utmärkt
7 år sedan
Suverän support via mejl och telefon utan knussel. Köpte gevär, ammo och ett antal tillbehör. Rekommenderas!
ollkli
ollkli

14 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Möttes i telefon av en oerhört trevlig/intresserad och framförallt kunnig säljare. Vilket resulterade i ett köp av ett gevär och några burkar skott. Mycket bra att ha att göra med!
S
Siemens

24 omdömen

Utmärkt
13 år sedan
Jättesnabb leverans svarar snabbt på mejl. Gick med på att byta en vara som var uppackad om man inte var nöjd.
Betyg köpupplevelse
2.8OK
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

luftvapen.e-butiken.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hurricane AB

Organisationsnr: 556880-0022

Information hos allabolag.se