Donna Beauty
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt på köp från 500kr
  • Salong i centrala STHLM
2.3OK
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades 2 månader sedan

Fick förfalskad produkt. Kommer att anmäla till konsumentverket.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

Fick produkten i tid men det var strul med betalningen. 11 dagar fick man på sig att betala till Svea. Inga påminnelser (som från klarna), inget bevis på att man har betalat in. Nu efter inkasso hade Svea "tekniskt fel" på sidan, oklart om pengarna gick igenom. Jättelätt att missa, en produkt för 268 kr gick på 451 kr på grund av dålig använbarhet och gränssnitt. Inte riktigt användarvänligt, klarna hade varit att rekommendera. Häng med nu i 2000-talet!

e
emanuelj
2 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

Allt fungerade bra, snabb leverans!

Gästanvändare
Dåligett år sedan

Beställde varor och fick inget meddelande om vart jag skulle hämta mina varor. Skrev till kundtjänst och det tog lång tid innan jag fick svar. Hotade med att jag ville ha mina pengar tillbaka och då fick jag svar. Dålig stil!

Gästanvändare
Uselett år sedan

Beställde olaplex shampoo, fick hem en flaska som var överfylld och aningen mörkare i färgen. Försluten så den ser ut som oöppnad. Streckkoden på baksidan var modifierad med tip-ex. Schampoot inuti luktade konstigt och hade små pärlor i sig - så långt ifrån olaplex man kan komma. Ren bedrägeri

Gästanvändare
Uselett år sedan

Varning ! Uruselt på alla sätt ! Beställde två produkten som jag tidigare använt och beställt från annat företag . Leveransen var bra , men ingen av produkterna gick att använda då pumpen ej fungerade , samt innehållet var tveksamt mindre än som var angivet på förpackning . Bara mailkontakt finns . Mailat 5 gången inget svar ! Företaget bör granskas !

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Fick inte mina varor. mailade 3 gånger och frågade efter mina varor (Finns inget tel.nr), men inte fått ngt svar överhuvudtaget. Fick ingen avisering om att hämta ut något paket. Fick ett enda mail som var en orderbekräftelse med beställningsinformation. Kunde gå in på sidan på mitt konto och hitta ordern. Står på orderstatus att varorna är skickade men finns inget kollinummer el. dyl. Fakturan gick 5 dagar över tiden då jag ändå kände mig tvungen att till slut betala trots uteblivna varor. ETT RENT BLUFF FÖRETAG kan man kalla det för! Jag kan känna mig blåst på mina drygt 1200 kr. Undvik i möjligaste mån att ha med detta företag att göra.

J
Jessica
1 omdöme
Usel2 år sedan

Har mejlat flera gånger och frågat om det är äkta produkter de säljer men får inget svar. Tystnaden säger en hel del. Handlar aldrig där,

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fått dålig kopia på olaplex och mailat flera gånger utan svar. Anmälan till KO nästa.

l
louisef
1 omdöme
Usel2 år sedan

Fick en vara där en del av etiketten väldigt tydligt var bortklippt och varan uppenbarligen är fejk (hårprodukt). Kontaktade kundtjänst som sa att jag kunde få en ny vara skickad, och fick ett mail med en spårningslänk för ett paket på väg. Eftersom paketet inte har fraktats en meter på 2 månader, och jag har skickat 3 nya mail till DonnaBeauty utan svar, tror jag inte att jag kommer få någon ersättning. Köp era varor någon annanstans!

Om butiken

Donna Beauty

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.donnabeauty.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Surricos AB

Organisationsnr: 556817-2786

Information hos allabolag.se