Prisjakt
Donna Beauty
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt på köp från 500kr
  • Salong i centrala STHLM
l
louisef

1 omdöme

Usel
2 månader sedan
Fick en vara där en del av etiketten väldigt tydligt var bortklippt och varan uppenbarligen är fejk (hårprodukt). Kontaktade kundtjänst som sa att jag kunde få en ny vara skickad, och fick ett mail med en spårningslänk för ett paket på väg. Eftersom paketet inte har fraktats en meter på 2 månader, och jag har skickat 3 nya mail till DonnaBeauty utan svar, tror jag inte att jag kommer få någon ersättning. Köp era varor någon annanstans!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Väldigt bra produkter och priser samt att leveranserna alltid är väldigt snabba. Bara bra upplevelser av att handla här!
Anonym användare
Anonym användare
Bra
5 månader sedan
Har ofta beställt från DonnaBeauty och fått mina produkter levererade felfritt. Står sig bra prismässigt!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Ingen kundservice! De hänvisar till en emailadress men vägrar att svara.
Bra
8 år sedan
Två gånger slarvade de bort mitt paket på väg till Schenker! Fick dock återbetalt 20% av summan så jag tycker de kompenserade sin klantighet väl. Dåligt dock att man inte kan ringa till dem utan bara kontakta dem via mail.
C
Cakecrumb

1 omdöme

Dålig
9 år sedan
Mina varor dök aldrig upp så jag kontaktade kundtjänst och fick svaret att paketet "tyvärr kommit bort på väg till Schenkers terminal" och att de skulle skicka iväg ett nytt. Fick vänta 13 dagar innan jag fick produkterna jag beställt och betalat. Hemsidan anger 2-5 dagars leveranstid.
PaleRider_
PaleRider_

163 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Beställde Aftershave och Face Scrub. Hela upplevelsen var perfekt, från att surfa på hemsidan, lägga beställning, betala med visa och till att få grejerna. Sånt gillar vi! :)
c
chichino

2 omdömen

Usel
10 år sedan
Jag fick fel vara levererad till mig. Skrev ett e-postmeddelande till deras så kallade epost-kundtjänst och det tar flera dagar innan de svarar. Jag letade efter ett kundtjänst nummer och de fanns inget???? Väldigt oseriöst! De skriver i epost att de ska sända mig min vara morgonen därpå, en vecka senare har jag fortfarande inte fått min rätta vara, jag skriver epost igen. Tar flera dagar igen innan de svarar och skriver då att mitt "paket måste kommit bort" och att de genast ska sända mig rätt vara. En vecka senare har jag fortfarande inte fått min vara. Det tar över en månad innan jag får min rätta vara och jag har inte fått något tillgodo eller ersättning för att jag fick vänta så länge. Jag handlar mycket via internet och brukar oftast vara mycket nöjd men detta bolag är det absolut sämsta jag har varit med och göra och extremt dålig service! Jag kommer absolut inte handla där igen! De har inte ens ett kundtjänst-nummer man kan ringa, hur seriöst är det? USEL!
Betyg köpupplevelse
2.7OK
4 omdömen

Om butiken

Donna Beauty

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.donnabeauty.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Surricos AB

Organisationsnr: 556817-2786

Information hos allabolag.se