Prisjakt
Annons
Ecoride
 • Kvalité
 • Funktionalitet
 • Service
2.3OK
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
T
Tom Andersson
1 omdöme
Dålig18 dagar sedan

Köpte två Ambassadör för 4 år sedan. Mittmotoren gick sönder på en av dem och behöver bytas. Pris för motorn 10.000 kr plus montering. Uruselt.

t
tonykollberg
431 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Besökte den nyöppnade EcoRide butiken i Stockholm. Mycket trevlig personal, kunnig och hjälpsam, samt bra service, både på mail och telefon och i butiken. Fick riktigt bra och seriöst intryck. Fick testa att cykla på en elcykel förförsta gången, som sen gjorde att jag köpte en el-cykel. De har dessutom öppet 7 dagar i veckan :) EDIT 2013: Har varit på besök i butiken med några enklare service ärenden och jag skulle vilja ge mer än 10 stjärnor för all bra service. Verkligen hjälpsam personal och har kunden i fokus. Sällan man möter på så bra service nuförtiden! Rekommenderar verkligen denna butik till alla.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Kunglig service på Ecoride Malmö! Behövde hjälp med ett problem med min cykel och efter 5 minuter i telefon var problemet löst och en reservdel var påväg med posten. Behövde inte ens betala porto... Som sagt, kunglig service och ett stort tack till Ecoride Malmö. - Peter

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Nöjd ägare av en Ecoride ERC 3 växlad 28 tum, köpt i Göteborg i feb 2013. Fick ett måndagsex av batteri som tog slut efter ca 1-1,5 mil, men det var inga problem att byta och nu håller det nya som utlovat, har inte testat köra slut på det men kört över 3 mil och ändå haft kraft kvar. Pendlar till jobb med ca 14km enkel väg och snittar 25-26km/h utan problem, (tar ca 32-35min) men man behöver ju trampa en del, framförallt om man vill cykla snabbare än 25km/h som man snabbt kommer upp i, så motion får man ändå, utan att bli helt slut/svettig som många andra nämner. Fördel även om man har barn och barnstol, mycket smidigt att ta sig från/till förskola osv. Sparar en hel del på trängselskatt och bränsle på att låta bilen stå.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bästa service jag någonsin fått! Jag köpte en ERS Flex elcykel i början av jan 2013 och har sen dess cyklat i princip varje dag till jobbet (ca 1,5 mil t/r). Bara för att vara tydlig: jag är inte lat. :-) Jag har även en fin mountainbike som jag cyklat med många gånger. Problemet är att jag gillar att träna annat än cykling, och om jag då har för mycket träningsvärk i benen tex, så orkar jag inte ta mountainbiken, särskilt när man ska kämpa sig fram genom snömodden och uppförsbackar. Och när jag tar mountainbiken måste jag dra på mig cykelkläder och duscha när jag kommer fram till jobbet. Lite krångligt att hela tiden ta med kostym, slips och skjorta i ryggsäcken, tillsammans med matlåda etc. Så med elcykeln a) cyklar jag lika fort som med mountainbiken och b) kan åka med kostym på direkt eftersom jag inte behöver duscha när jag kommer fram. Stor tidsbesparing varje dag. Cykeln är gedigen. Hade lite småkrångel i början med en baklykta som inte funkade och så fick jag punka (lite otur eftersom det är punkteringsfria däck). Men här kommer det som är så j-kla bra med Ecoride Sthlm: de kom och hämtade mig en fredagkväll när jag hade punka och inte kunde komma hem. De kom alltså och hämtade mig och cykel (som här bevisar styrkan i att vara hopfällbar!) och fixade punkat på en gång. En fredagkväll! Sen var det också någon gång jag ville justera bromsar etc. Alltid samma sak: de anpassar sig så gott till mina tider och förutsättningar och fixar grejerna jättefort. Jag måste säga att jag aldrig varit med om maken till bra service! Därför är jag supernöjd med mitt köp och kan inte nog rekommendera Ecoride Sthlm.

Gästanvändare
OKRedigerades 12 år sedan

Har flitigt använt min Avenue Comfort i några månader. Cykeln är precis som namnet antyder väldigt bekväm, och jag gillar funktionen med gasreglaget. Betyget skulle kunna vara högt om det inte vore för den dåliga kvaliten på yttre detaljer. Sladden till laddaren glappar. Skruvarna till korgen passade inte, köpte egna. Den har utanpåliggande växlar som har rasslat och besvärat mig trots justering. Lysknappen slutade fungera efter några få användningar. Och nu har tyvärr också gasreglaget lagt av. Har ägt min i 8 månader, så jag tycker väl att den borde kunna hålla lite mer än så med tanke på priset.

Ecoride svarar:2012-11-15
Hej Tyrsa, Vi säljer många EcoRide elcyklar och har väldigt få problem vilket glädjer oss. Du verkar ändå fått lite problem. Vi beklagar detta och hjälper dig givetvis gärna att åtgärda detta på lämpligt vis. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0774-102212, eller besöka någon av våra EcoRide-butiker i Stockholm, Göteborg, eller Malmö. Mvh, Team EcoRide
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

har haft min ecoride classic nu nåra veckor, hur skoj som helst funkar bättre en vad jag trodde......

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Hej! Fick min Ecoride Summit levererad för cirka 1 och en halv timme sen. Den är nu helt färdigmonterad...själva monteringen tog cirka 30 minuter. Jag är......förvånad över vilken fin cykel det är. Det låter fånigt kanske...men just nu upplevs den lite FÖR fin för att bli geggig ute i mars-vädret ) Det gillar bäst med cykeln är sadeln i läder, handboken som är helt fantastisk bra där det också står hur man själv utför service på cykeln, punkteringsfria däck och ett bra batteri på 10 Ah som lär räcka ett gott tag och som kommer göra cykling till ett rent nöje! Andra plus är att det ingick lyse fram och back, skivbromsar och ett abus-lås! Inte alls illa. Jag hade gett 10 av 10 om det inte varit för en liten miss med tredjehandslagret som gjorde att cykeln blev levererad efter 4 arbetsdagar istället för 3, men det är det enda jag kan komma på! ) Tack för en OTROLIGT FIN elcykel! Notering: Nu har jag haft elcykeln i en vecka. Och den fungerar fantastiskt fint. En annan fin erfarenhet är pengarna jag sparar eftersom jag inte behöver använda bilen lika mycket nu. Det som kanske är det bästa är alla uppförsbackar i Sundsvall som jag nu tacklar utan några som helst problem, jag blir numer aldrig svettig i uppförsbackarna :)

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Det är nu sju månader sedan jag fick min AvenueCity (i slutet av mars 2011). Elcykeln har presterat enligt mina förväntningar och (kors i taket) gått utan några problem alls. Jag elcyklar numera för det mesta och åker ytterst sällan kollektivtransport (dock när vädret är för ihärdigt och om det råder alldeles för extrema förhållanden). Jag bor inom tullarna MEN vistas mycket ute i naturen, min AvenueCity klarar både och, staden och friluftslivet helt suveränt. Gaspedalen har jag mycket glädje av, framförallt när trafikljuset skiftar från röda- till grönagubben. Jag rekommenderar EcoRides elcyklar och sista tackar dess trevlig och hjälpsam personal på Östgötagatan!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Har cyklat el-hoj från Ecoride sedan 2008 och är helnöjd med såväl cyklar som Martin och Christoffer.. Min gamla Avenue Deluxe står i garaget nu eftersom jag köpt en Ambassador ERC. De problem som uppstod med Deluxen (styrbox) löstes väldigt friktionsfritt mha av personalen på Ecoride Göteborg. Jag fick byta två eller tre boxar men det är ju ingenting på de ca 1 000 mil cykeln har gått. När jag gjorde mitt första inköp på Ecoride fanns det ingen butik så då fick jag först träffa Martin uppe på Guldheden för en provtur och sedan gick köpet av stapeln på en parkeringsplats på Karl-Johansgatan. Pengar mot en cykel och ett kvitto och ett handslag så var den affären gjord. Så man kan ju säga att det har hänt en del de sista åren... Hursom är det solida och seriösa gubbar som jobbar på Ecoride i Göteborg. Kompetenta och serviceminded, precis som det ska va! Jag sätter betyget perfekt för jag ser inga brister.... Ja just det, Grannen cyklar också elhoj å hon e lika nöjd som jag :)

Om butiken

Ecoride

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska, Norska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.ecoride.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Ecoride AB

Organisationsnr: 556764-6871

Information hos allabolag.se