1.2 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-03-25
L
Loxus(9 omdömen)
Beställde en handkontroll. Den var DOA. Kontaktade dom via mail men inte fått nåt svar på två veckor. Rekommenderas inte.
2019-01-07
nicklaz0r(8 omdömen)
Fortfarande inte skickat varan efter kanske 2 veckor. Långsam kontakt på FB. Beställer aldrig härifrån igen.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-05-04
Redigerades 2018-06-06
B
Barbari(1 omdöme)
Verkar seriösa. Men kanske lite för långa leveranstider. Fick med ett spel och en extra spelkontroll i all fall som plåster på såren. För förseningen.
2017-12-26
g
greenmeanbean(23 omdömen)
Bra butik som skulle få ett högre betyg om man kunde välja att ta bort alla varor som inte finns i lagret på deras sida.
2017-12-22
Redigerades 2017-12-23
k
klyck(1 omdöme)
Beställde ett begagnat Wii. Skickades morgonen efter beställning. Kom fram väl paketerat. Själva konsolen var i bra skick. Får 2 stjärnor mindre för det är många varor som inte finns i lager, inkluderat den nyare versionen av Wii (black).
2017-09-19
E
ErikL85(1 omdöme)
Jag har genom åren köpt många filmer på olika ställen och skaffat mig en stor filmsamling. Många filmer har jag tröttnat på, men inte kunnat bli av med, eftersom det är svårt att sälja när man kan hitta DVD:er på ICA för 10 kr styck. Mina filmer är rätt konstiga och okända, så de är svåra att ge bort också. Kaptenkrok är jättebra, för de köper alla mina filmer och ger mig mycket rabatt ("store credit") i utbyte. Jag kan alltså bli av med gamla filmer och få nya filmer till väldigt lågt pris, när väl rabatten dragits av. Det är en win-win-situation som är svåröverträffad och jag har därför bara köpt film hos de sedan jag upptäckte deras butik. Har skickat filmpaket och köpt grejer därefter 3 gånger nu och det har funkat väldigt bra. De har många roliga och intressanta filmer. Senaste gången jag gjorde en beställning (ungefär en månad sedan) fick jag filmerna 2 dagar efteråt och har redan kollat flera stycken.
2017-03-28
N
Nicksonas(13 omdömen)
Har beställt ifrån Kaptenkrok 2 gånger nu. Första gången så köpte jag ett komplett GBA sp. Det skulle vara i utmärkt skick. Men plasten till batteri luckan var sprucken. Skulle inte säga att sprucken plast är utmärkt. Sedan så är frakten grymt seg! Det dröjer dagar innan dom skickar varorna. Jätte tråkig.
2017-02-27
V
Vintage33(1 omdöme)
Dette er det mest useriøse selskapet jeg har handlet med noensinne. Det er helt ok at de har pre-order varer og at leveringstid kan variere, men dette selskapet forteller direkte usannheter og svarer sjeldent på henvendelser. Bestilte konsoll fra dem, bundle, som det var 2 ukers leveringstid på. Etter 1 mnd og ett par mail fikk jeg endelig svar at det var forsinkelser fra deres leverandør. Varen skulle sendes mandag etter henvendelsen, noe jeg fikk skriftlig. Det kom aldri noe vare, etter 2 mail uten svar ringte jeg til slutt. Da fikk jeg vite at det var merkelig at pakken ikke var sendt for den lå jo klar. Fikk da beskjed om at den ble sendt tirsdag eller senest onsdag. Onsdagen kom og fortsatt ingen pakke sendt. Jeg meldte selskapet for svindel via min bank, og dagen etter kom det plutselig beskjed om at en vare skulle sendes. Elendig kundeservice, svarer ikke på mail. Elendig oppfølgning, lover å sende varer uten å gjøre det. Ingen form for tilbakemelding om at varer eventuelt er forsinket eller at det har skjedd noe. Kommer ALDRI til å handle noe av de her igjen og håper ingen andre opplever det samme som meg.
2016-11-27
O
OmegaUlt(21 omdömen)
Har handlat några gånger från kaptenkrok. Här kommer min bedömning: Jag drog mig för att köpa från kaptenkrok första gången eftersom F-skatt saknas sedan 2008. Varför F-skatt togs bort kan vara för att företaget blev en hobbyverksamhet. Det finns många företag som är oseriösa i den här världen. Men jag chansade och köpte några varor. De kom fram utan några problem. * Snabb leverans med okej paketering * Bra priser. Inga överdrivna priser som vissa andra butiker lägger på för att mjölka ut sina kunder * Sortimentet är okej. Men det kommer inte in så många nya varor. Så man kan inte jämföra den här sidan med de större aktörerna på den svenska marknaden. * Hemsidan är lätt att hitta på. Men den är lite uråldrig. Saknar även ett filter för att ta bort produkter som inte finns eller är slutsålda. * Jag har inte varit i kontakt med kundservice, så jag har inget att säga om det.
2016-09-02
S
S74R57RUCK(2 omdömen)
Jag har handlat av kaptenkrok.se många gånger och aldrig blivit missnöjd! Deras begagnade varor har alltid varit i mycket bra skick, och priserna är minst sagt rimliga.
2016-08-11
G
Glenneboy(2 omdömen)
Bara positivt! Efter dryga årets letande finner man sina eftersökta produkter! Mailar Kapten Krok och får svar på en timme. Ringer för kompletterande frågor och får svar direkt. Varorna vid hemma och uppackade efter mindre än 48 timmar och de är i utmärkt skick. Som sagt: Bara positivt!
2016-08-10
R
Rocker78(1 omdöme)
Grymt bra bemötande o service! Utbudet är bra! Kan bara rekommendera! ????
2016-08-09
s
sealc(5 omdömen)
Tydlig information med uppdatering via mail kring beställningen. Fantastiskt förpackat med massor av extra skydd! (Köpte en stor och tung bok som ska stå i bokhyllan, varav detta var viktigt). Snabb leverans (Över natten).
2016-05-01
u
ullis016(23 omdömen)
Gillar Kapten Krok hittat många bra filmer. Bra frakt och bra betalnings alternativ
2016-01-25
m
mackezkungen10(10 omdömen)
Vi mailade dem 1 dag senare, när vi beställde och dem svarade inte ens. Vi skulle avbeställa för att min mamma hade beställt fel grej. FYFAN VAD DÅLIGT!
Kaptenkrok svarar:2016-10-28
När du mailade oss hade varan redan postats och inte mycket vi kunde göra åt det. Vi postade varan samma dag som order inkom. Självklart hade det varit bättre om vår leverans varit långsammare så vi hade hunnit stryka din order men vi försöker skicka ordrar så fort vi kan. Vi informerade dig även om att det var möjligt att returnera enligt ångerrätten, vilket du dock valde att inte göra.
Sida 1