• Belysningsdesign

  (44)

 • se
v
Uselen månad sedan

Undvik! Falska lagerstatusar, leveranstider stämmer inte. Omöjligt att komma i kontakt med, svarar varken på mail eller telefon. Sidan ser seriös och bra ut, och var tydligen det för ett par år sedan. Men bolaget såldes och har sen dess havererat. Blev ingen julklapp härifrån trots flera tusen dragna från kontot, utan det får bli ett ärende till ARN istället

m
Utmärkt3 år sedan

Köpte en Markslöjd Quattro pendel lampa, i stål. Postnord strulade med leveransen och skickade till fel ställe. Men personalen på Belysningsdesign gjorde allt för att rätta till felet. I slutändan beställde de en ny lampa till mig direkt från Markslöjd. * Bästa priser. * Toppen service. * Rekommenderas.

V
Utmärkt3 år sedan

Tevlig personal som ger riktigt bra service. Råkade få fel färg på en av två lampskärmar jag beställde. När jag mailade om detta så fick jag genast ett jättetrevligt svar tillbaka samt en ny skärm. De följde upp med ett lika sympatiskt email samt att jag inte behövde skicka tillbaka skärmen med fel färg. Kan varmt rekommendra denna affär!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Otroligt bra kundservice! Hade missat att beställa en lampskärm till min bordslampa och dom hörde av sig direkt till mig för att säkerställa att köpet var korrekt. Allting fixade sig snabbt och jag fick en komplett leverans ett par dagar efter!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Mycket snabb och trevlig service. En del saknades på den lampan (saknades från fabriken) jag beställt och de skickade den omgående, kunde hämta ut den nästa dag. Väldigt trevligt bemötande från start och extremt snabba leveranser. :)

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Fick svar på min fråga om produkten nästan direkt, trots att det var sent på kvällen. Mycket vänligt och serviceinriktat bemötande. Fick epost med trackingnummer 1h efter beställning och produkten fanns att hämta ut 2 dagar senare. Supernöjd!

Gästanvändare
UselRedigerades 4 år sedan

Lagerutförsäljning 50%. 75% av vår beställning makulerades efter över en vecka trots att produkterna skulle finnas i lager. Oseriöst mot oss kunder. Undvik lockpriser de kan ju ändå inte ge er produkterna oavsett utlovad rabatt. Anmäla till Konsumentverket?

m
magnud
1 omdöme
Usel4 år sedan

Lagersaldo stämmer ej.

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Belysningsdesign Norden AB

Organisationsnr: 559210-9119