• Verktygsladan

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 år sedan

Verktygsladan är bra att göra affärer med. Jag har köpt en massa saker därifrån genom åren. Jag kan rekommendera andra som är ute efter bra verktyg att handla därifrån. Priserna är ganska bra! och varorna levereras snabbt därifrån. Det jag upplever som mindre bra! är att kommunikationen är si så där. Det kan ta ganska lång tid innan man får svar på frågor man ställer! Men Verktygsladan är bra att ha och göra med! i vilket fall som helst. - Kommunikation + Priser + Leverans + Betalnings alternativ

T
Toolman

3 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde varor på förmiddagen, betalade in på bankgirot direkt och varorna skickades på eftermiddagen så jag hade dem dagen därpå. Kampanj med gratis frakt gjorde inte saken sämre. Bra uppföljning med email om status. Ringde även vid annat tillfälle för att fråga angående en handöverfräs och Kristian tog sig tid att ge vettiga svar och lite tips. Proffsigt, fungerar kanon, rekommenderas!

j
johnbull_1975

40 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Var initialt lite skeptisk då det inte fanns kortbetalning och jag är generellt skeptisk(/småparanoid) när det kommer till alla typer av andra förskottsbetalningar. Jag ringde och hörde lite om varför det inte fanns kort (och lite för att se om det var en firma som gick att få tag i). Kristian svarade direkt och jag fick vettiga svar och det är uppenbarligen en liten firma, men då utbud och pris var lockande, ägaren gick att få tag i och de hade fått genomgående bra recensioner av olika användare under flera års tid här på prisjakt kändes det ändå ok och jag bestämde jag mig för att beställa. Det var veckan innan jul och prylarna skickades samma dag och paketet kom till utlämningsstället dagen efter. Snabbt, lätt och rätt!

L
Lilla Putte

42 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde på kvällen den 29/7, skickades 30/7 och var framme hos mig 31/7. Vad kan man säga, toppen.

g
gasljus

7 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Köpte Starrett hålsågsats Multi Purpose för 1500kr ,,förskottsbetalade, och fick varan efter nån dag bara,, Fick dock inget mail att varan var på väg med tracking-nummer mm. Lite trög mail-respons då jag undrade om varan var skickad, men tror dom hade mycket att göra inför jul, La min order 16/12 Mycket nöjd med varan, och leveransen var riktigt snabb..

3theros

34 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Bra respons via mail. Nöjd med sortiment, enda sidan med de WERA mejslarna jag ville ha, och dessutom bra pris jämfört med vad jag hittade på sidor i andra länder. Paketet postades på måndagen efter att ha beställt under helgen.

m
mikblizz

27 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Mailade frågor och fick svar på Semestern efter nån timma! Mycket bra priser och extremt bra service. Nackelar de inte tar kort på nätet, inget lagersaldo, när det kommer får de en 10:a. Rekommenderas starkt!

Kojf
Kojf

6 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Mailade mina behov och fick ett snabbt svar på olika alternativ med för och nackdelar. Det var även snabb leverans. Kanon!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Kortbetalning
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma