Prisjakt
 • Hallbäcks

  (252)

 • se
2.2OK
7 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades 3 månader sedan

Ett bedrägligt och oseriöst företag. Ljuger på sin hemsida och på Prisjakt. Har ingen kundtjänst som kan nås på telefon och väljer att inte besvara mail med inskickade bilder på transportskada. Hänvisar till transportföretaget, i detta fall Bring, som hänvisar tillbaka till Hallbäcks. Hallbäcks gör sig onåbara och svarar inte på mail. På hemsidan skriver de att diskmaskinen Electrolux KEQC3100L har energiklass C, men det visar sig sedan att den har energiklass F. Akta er för detta företag!

m
mtz70
7 omdömen
UselRedigerades 4 månader sedan

Beställde 2st kylfrys i maj, bad om status på ordern 23 juni de svarade att de skulle kolla med leverantören…inget svar 14 juli bad jag om uppdatering och har fortfarande inte hört nått Uruselt!

Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

Jag har beställt diskmaskin den 24/05 idag är 20/6 och jag har fortfarande inte fått den. Jag har kontaktat butiken flera gånger men har inte fått svar. de drog pengar från kortet. Det verkar vara fusk. Jag har kontaktat Klarna att hjälpa mig med problemet.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Min man var intresserad av ett par Audio Pro högtalare, står på deras hemsida att man ska maila för mer info och köp. Både min man och jag har mailat och ställt frågan om de går att köpa men har inte fått ett enda svar på flera veckor nu, Uruselt kundbemötande! Sluta sälja saker när man inte är ett skit intresserad av att följa upp förfrågningar! Är det dessutom ett seriöst företag: Skaffa ett telefonnummer!

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Var och skrev ut bilder på sp photo i måndags och är väldigt nöjd med bilderna… Det jag egentligen ville skriva var att personalen där ska ni vara rädda om…! Glädjespridande, hjälpsamma och snälla… Kommer komma dit fler gånger

J
Johan
1 omdöme
Uselett år sedan

Jag beställde kyl och frys den 4 december med leveranstid 1-4 dagar. Efter 10 dagar har jag inte hört något, får inga svar på mail och finns inget nummer att ringa. Undvik denna skojarfirma.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Var inne för ett tag sedan i butiken där ni säljer klockor då jag vet att detta är samma kedja. Träffade två hyfsat unga tjejer där som var så trevliga, behjälpliga och glada. Gick där ifrån med ett stort leende på läpparna. Det här är service för mig

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

hej Tack för en otroligt bra affär, Trevlig personal och hjälpsam.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Lätt att sälja grejer billigt när man inte har något att leverera, sorgligt. /Peter

Gästanvändare
Uselett år sedan

Akta er för att beställa varor från Hallbäcks. Ni riskerar långa väntetider, ingen möjlighet att få telefonkontakt, eller helt enkelt utebliven leverans.

Hallbäcks svarar:2022-08-04
Hej "Anonym" Tack för ditt omdöme. Dessvärre och precis som många andra är vi drabbade av förseningar pga. rådande marknadssituation (bla. komponent brist) vilket resulterar i längre leveranstider. Självklart ber vi om ursäkt för detta men tyvärr inget vi kan påverka och hoppas såklart på förståelse. Mvh. TEAM Hallbäcks.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DigitalCenter i Landskrona AB

Organisationsnr: 556554-0282