2.1 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-11
N
Nisse(1 omdöme)
Köpte en AEG induktionshäll av Hallbäcks. Blev supernöjd. Ringde deras kundservice och fick väldigt snabbt hjälp. Sen dröjde det inte länge innan den kom. Super trevlig personal och bra servic. 10 / 10 får de av mig.
2019-06-11
h
herr_ko(1 omdöme)
”Tyvärr är produkten slutsåld. Vi kommer ej få in den igen”. Men de hade inga problem att dra pengarna från mitt kort direkt. Har fortfarande inte fått dem tillbaka två veckor senare, har mailat kundtjänst om det.
2019-06-03
Borde läst på lite om företaget och hur de bokar av erbjudanden. Fick min leverans avbokad pga det tagit slut men att man inte har tagit bort produkten. Kanske dags att se över sitt system?
2019-04-15
I bought "Bose SoundTrue Around-ear Blue" when they made a discount on it and I paid for it. Then after a few hours, they sent me an email that they are out of stock. This happened to me before, I think they just try to put a fake discount on products so they get more people to their website. This way is totally unacceptable, I recommend you to avoid this store.
Hallbäcks svarar:2019-04-22
Yes, this is very sad. We only had a few left and they sold out very quickly. Not surprising considering the fantastic price. That´s why we wrote that we only had a few left on our website. We have no interest whatsoever to pay for clicks for products we can´t deliver.
2019-03-08
Trevlig och snabb respons på kontakt. Enkelt att beställa, supersnabb leverans (hemleverans inom 2 dgr). Toppen helt enkelt!
Hallbäcks svarar:2019-04-22
Tack för din trevliga feedback! Alltid roligt när nöjda kunder skriver på Prisjakt!
2019-02-10
Var och hämtade min JBL soundbar i fredags (8/2 2019)det var fraktskador på baslådans ovansida Nu återstår det att se hur Hallbäcks internetaffär hanterar detta, återkommer om detta såklart
Hallbäcks svarar:2019-04-22
Blev det bra till slut...?
2019-01-29
S
Selektiv(10 omdömen)
Trevlig kommunikation. snabbt mejlsvar t. o. m. på en lördagkväll, mycket bra pris på en Audio Pro Addon T3 och snabb frakt. Väldigt nöjd!
2018-09-17
M
Marux92(1 omdöme)
Besällde en Google Chromecast (2nd gen) för 4dagar sedan men idag blir jag kontaktad av Hallbäcks där de säger att varan är slut och de kommer tyvärr inte kunna skicka varan till mig. Väldigt synd och dålig stil. När jag la min order såg jag klart och tydligt att produkten fanns kvar. Skriver lika som tidigare omdöme "de ska inte gå att beställa varor som inte finns! kan de ha gjort så bara för att synas en stund?".
Hallbäcks svarar:2018-09-17
Hej. Kan bara beklaga att dessa tog slut och att du blev utan. Vi fick in ett väldigt stort antal order inom en halvtimme på torsdagskvällen eftersom produkten då precis hade indexerats på Prisjakt och de som hade bevakat den artikeln blev informerade om vårt nya pris, strax därefter tog vi bort artikeln. Anledningen att du inte fick svar förrän idag beror på att vi har stängt fre, lörd, söndag. Med vänliga hälsningar /HALLBÄCKS
2018-09-17
n
no5feratu(6 omdömen)
Beställde en Chromecast för 320kr 50kr under näst billigast, kan de ha gjort så bara för att synas en stund? Tyvärr har Google Chromecast (2nd gen) tagit slut på vårt lager pga många order som behandlas i turordning. Vi kommer inte att få hem fler av denna modellen så därför måste vi tyvärr makulera din order. Pengarna betalas tillbaka till ditt konto. Bra de ger pengar tillbaks Bra de ber om ursäkt men dåligt de skyller på för många ordrar, de ska inte gå beställa varor som inte finns!
Hallbäcks svarar:2018-09-17
Hej. Kan bara beklaga att dessa tog slut och att du blev utan. Vi fick in ett väldigt stort antal order inom en halvtimme på torsdagskvällen eftersom produkten då precis hade indexerats på Prisjakt och de som hade bevakat den artikeln blev informerade om vårt nya pris, strax därefter tog vi bort artikeln. Anledningen att du inte fick svar förrän idag beror på att vi har stängt fre, lörd, söndag. Med vänliga hälsningar /HALLBÄCKS
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-05-07
H
Hampis(3 omdömen)
En mycket bra butik. Bra priser och snabb frakt. Köpte en Bose högtalare.
2016-07-10
Redigerades 2018-04-20
A
Aero1989(2 omdömen)
Bra priser och bra service. Väldigt snabb frakt på min nya TV.
2016-05-03
Redigerades 2017-11-21
A
AIKMange(4 omdömen)
Som den Star Wars nörd man är så besökte man sin favoritbutik på nätet. Lade beställningen på en Propel star wars drönare och 2 dagar senare pryder den min bokhylla. Snabbt och smidigt. Rekommenderas
2017-07-30
H
Humus(7 omdömen)
Bra priser, bra kommunikation. Snabba på att svara mejl. Beställde ugn och micro. När ugnen blev försenad en månad p.g.a. restnoterad hos leverantör hörde de av sig och gav mig alternativet att makulera ordern eller vänta. Valde att vänta eftersom jag hade tid och väldigt gärna ville ha just den ugnen, och ingen hade den heller. Till slut kom den, lagom till resten av köket levererades. Den visade sig dock vara transportskadad (DHL:s fel). DHL var långsamma med att hantera ärendet, men inget man kan belasta Hallbäcks för. När DHL fått tummen ur så fick jag dock en ny ugn ganska snabbt, och trots förseningen och returen så fick vi till slut en fungerande ugn och kunde slutföra köksrenoveringen i tid. Trots strulet tycker jag Hallbäcks ändå överlag hanterade det bra och skötte kommunikationen väl.
2017-04-13
m
mirran2(1 omdöme)
köpt whirlpool induktionshäll acm 836 men kan tydligen bara använda 2st kärl samtidigt,sätter man på 3st slår den ifrån och man får vänta till den svalnat helt innan man kan fortsätta och då bara med 2 eller 1 kärl, såå besviken, så att laga mycket olika grejor på alla 4 zooner kan vi glömma. Annars bortsett från detta så var försäljaren på Hallbäcks mycket bra. Trodde Whirlpool var ett bra märke, men kanske har vi fått ett måndagsexemplar :-( den är typ inte mer änn 3veckor gammal.
2017-01-05
E
El fynd(1 omdöme)
Bra butik! Smidiga att göra affärer med! Trevlig personal!
Sida 1