Prisjakt
Hallbäcks
 • Grundades 1926
 • Fysiska butiker
 • Hallbäcks kan service
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en dag sedan

VARNING för detta oseriösa företag! Jag köpte en ugn (Electrolux) via Hallbäcks hemsida. Den kostade 8090 kr samt 495 kr i frakt. Jag får ett mejl med orderbekräftelse och "vi hoppas att du ska blir nöjd med ditt köp". Toppen! Döm av min förvåning när jag ett antal timmar senare får ett mejl där de skriver att de cancellerat mitt köp. Anledning? "Vi ber om ursäkt men priset på vår hemsida var fel. Vi har nu korrigerat detta och du är välkommen att göra ett nytt köp". Eh... va'? Nu är ugnen helt plötsligt 900 kr dyrare och frakten kostar helt plötsligt 595 kr istället... Det går inte att ringa till detta företag. Inte till någon. Kundtjänst (Linda) vägrar att ringa tillbaka och kommunicerar endast via mejl. Detta företag verkar ha tagit på sig en alldeles för stor kavaj som de inte kan fylla. Dags att växa upp och ta ansvar!

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
23 dagar sedan

Allt fungerade bra, går inte ringa någon men jag fick snabbt svar via mejl. Jag ville ändra leverans datum de va heller inga problem. Bra pris. Jo jag är mycket nöjd. De kan nog bli fler köp:)

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Produktens leveranstid vid beställning bedömdes till 5-10 dagar; något som jag accepterade. Tiden gick och ingen leverans kom. Ingen återkoppling kom, jag fick hela tiden fråga om status. Det ena efter det andra datumet utlovades leveransen. Efter nio veckor eller mer än två månader var beskedet att inget datum kunde utlovas! Jag valde då att häva köpet för att i stället köpa produkten på annat håll

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Butiken står inte till orderbekräftelsens pris utan kräver mer pengar för att leverera varan.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Oseriösa. Skojare. Sålde ett demoex av en spis som inte ens existerade. Efter köpet gick samma demoex fortfarande att köpa via deras hemsida i tre dygn.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
5 månader sedan

Annonserade en vara som utgått och inte kan levereras.

f
frespa

5 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan

Snabb enkel sida, gick bra att handla. Beställde på en söndag. Hade paketet levererat med bring (vilket angavs vid utcheckning) till utlämningstället på tisdag eftermiddag. Har inget att anmärka på.

Dålig
6 månader sedan

Tyvärr använder dom sig av Bring för gods trots att det står DHL och PostNord. Värre godstransportör går inte att hitta än Bring. Så även denna gång, dom tappade bort paketet jag beställde. Hallbäcks återbetalade mig eftersom varan inte fanns i lager längre. Jag har i flera år bojkottat butiken som använder Bring, men tyvärr blev jag lite lurad denna gång…

Betyg köpupplevelse

2.3OK
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(2)
(0)
(3)
(6)

Om butiken

Hallbäcks

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.hallbacks.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DigitalCenter i Landskrona AB

Organisationsnr: 556554-0282

Information hos allabolag.se