Scandinavian Photo
  • Störst på foto, video & ljud
  • Fri frakt & 30 dagar öppet köp
  • Köphjälp på 0770-771100
m
Bra8 dagar sedan

Brett utbud och snabba leveranser. Bra kundsupport.

Scandinavian Photo svarar:2023-01-26
Tusen tack för det fina omdömet! Vi blir så glada av att läsa att du känner dig nöjd. Ha dig en fin dag! / Kajsa E
A
Aeselon
9 omdömen
Utmärkt16 dagar sedan

Fick produkten snabbt -- redan dan efter beställning. Det visade sig snart att varan hade en defekt som kunde märkas lite då och då under användning. Samtidigt kände jag mig lite tveksam till tillverkarens byggkvalitet för den prisklassen som det låg i. Paketet returnerades och jag fick pengarna tillbaka dagen efter att SP hade tagit emot returen. Är nöjd med hela köp- och returupplevelsen. :)

Scandinavian Photo svarar:2023-01-18
Stort tack för det fina omdömet! Vi blir så glada av att läsa att du känner dig nöjd med hela resan. Varmt välkommen åter och vi önskar dig en fin dag! /Sandra P
A
Utmärkten månad sedan

Best customer service I ever seen. Well done Sarah Jacobsson, First Line Support Manager at Scandinavian Photo!

Scandinavian Photo svarar:2023-01-04
Thank you so much for the nice review! We have forwarded your compliment to Sarah. Have a nice day! / Sandra P
Gästanvändare
OK2 månader sedan

Hej ! Trodde att köp över 500;. berättigade till fri frakt. På min orderbekräftelse (nr ESE 2457951) har påförts en kostnad om 79:- för frakt ! Har jag missförstått ? Med bästa hälsningar / Kent Forsén.

Scandinavian Photo svarar:2022-12-16
Tack för ditt omdöme och din feedback. Vi erbjuder fri frakt för privatpersoner på beställningar över 500 kronor vid val av standardleverans. Om man väljer ett annat leveransalternativ tillkommer en fraktkostnad. För mer information om våra olika leveransalternativ kan du kika på vår hemsida här: https://www.scandinavianphoto.se/kundservice/leverans Varmt välkommen att kontakta oss via mejl på [email protected] om du har några funderingar, så hjälper vi dig gärna. Ha en fin dag! /Sandra P
f
fossie1973
4 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Kundbemötande i världsklass. Hamnar på min A-list direkt!

Scandinavian Photo svarar:2022-12-12
Tusen tack för det fina omdömet! Vi blir så glada av att läsa att du känner dig nöjd. Ha dig en fin dag! /Mickaela M
Gästanvändare
Usel2 månader sedan

Chock höjer pris innan black friday, vilket numera även är olagligt,

Scandinavian Photo svarar:2022-11-29
Tack för din feedback! Vi följer priserna som är aktuella på marknaden, om du har möjlighet att mejl oss vilken/ vilka produkter det gäller så hade vi varit mycket tacksamma. Mejla oss då gärna till [email protected] Vi kan då ta detta vidare internt hos oss och se över priserna. Önskar dig en fin dag! / Kajsa E
Fromage
Fromage
74 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Bra priser & hemsida. Aldrig beställt här innan men hittils verkar allt fungera som det ska.

Scandinavian Photo svarar:2022-11-28
Tack för ditt omdöme! Härligt att läsa att du är nöjd. Önskar dig en fin dag! / Kajsa E
k
konkel
5 omdömen
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Snabbt och bra. Köpte grei i lager på morgonen kom två dagar senare. bor i större stad.

Scandinavian Photo svarar:2022-11-24
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att du tyckte det var snabbt och bra. Ha en fin dag! / Sandra P
4.4Utmärkt
46 omdömen

Om butiken

Scandinavian Photo

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishAmerican ExpressVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.scandinavianphoto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Scandinavian Photo AB

Organisationsnr: 556679-6511

Information hos allabolag.se